Zijn jullie klaar voor de toekomst van ondernemen in deze gezondheidsbewuste wereld?

Christophe Jaquet
Bewaar als favoriet

Christophe Jauquet

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Christophe Jauquet is een visionair en internationaal erkend auteur op het snijvlak van marketing, technologie en gezondheid. Hij inspireert bedrijfsleiders om gezondheid & welzijn te integreren in de klant- en innovatie strategie van het bedrijf.

OM Collective

"Christophe is an extremely powerful speaker, inspiring, driven, sharp, and quick. And he combines this with the skill and intelligence to build a superb keynote. Highly recommended!"

Christophe Jauquet

Het is mijn missie om de wereld een beetje gezonder en gelukkiger maken, één klant of innovatiestrategie per keer. - Christophe Jauquet

Christophe Jauqet

Christophe Jauquet is een wervelende spreker met een verfrissende blik op het integreren van gezondheid en geluk in de klant- en innovatie strategie van elk bedrijf. Iedereen wilt namelijk gezond en gelukkig zijn. Dit gemeenschappelijke verlangen van de klant zorgt er daarom voor dat elk bedrijf een health business zal worden. Mensen zoeken namelijk steeds meer naar gezondere alternatieven of naar merken die investeren in de gezondheid en welzijn van hun klanten.

Christophe inspireert bedrijven om te innoveren, betere klantenervaringen aan te bieden of de toekomst vorm te geven voor wat het belangrijkst is voor ons allemaal: onze gezondheid & geluk. De afgelopen 23 jaar heeft hij samengewerkt met retailers, schoonheidsmerken, verzekeringsmaatschappijen, steden, huishoud- en automerken en voedings-, farmaceutische en consumententechnologiebedrijven. Het overkoepelende belang? Gezondheid integreren in hun klant en innovatiestrategie.

Onderwerpen waar Christophe Jauquet over spreekt

  • Innovatie (innoveren voor wat het belangrijkst is: onze gezondheid en ons geluk)
  • Future Trends (de toekomst van het bedrijfsleven vormgeven in deze gezondheidsbewuste wereld)
  • Gezondheidsmarketing
  • Gezondheids- en zelfzorgtrends
  • (Digitale) Gezondheidsinnovatie
  • Klantgerichtheid (betere klant- of patiëntervaringen creëren)
  • Klanttransformaties

Elke lezing of workshop wordt aangepast aan de culturele, sociale realiteit en de sectorspecifieke situatie.

Achtergrond Christophe Jauquet

Christophe Jauquet is expert en auteur op het gebied van gezondheids- en wellnesstrends. Sinds 2015 heeft hij vele inspirerende keynotes en creatieve werksessies gegeven aan groepen uit meer dan 25 verschillende landen. Christophe heeft ook verschillende projecten uitgevoerd voor de gezondheidszorg en de dienstensector.

Daarnaast is Christophe Jauquet een visionair die door Deloitte is geciteerd in hun 2022 Global Life Sciences Outlook, heeft gesproken in het Europees Parlement en heeft samengewerkt met verschillende raden van bestuur van wereldwijde ondernemingen. Hij is bekend als de auteur van het boek ‘Healthusiasm‘ (2019), de schrijver van de populaire 2-wekelijkse nieuwsbrief over gezondheidstrends en de gastheer van de wereldwijd bekende ‘Healthusiasm‘ Podcast op het in de VS gevestigde ‘Shift Forward Health’ kanaal.

Interesse in een lezing van Christophe Jauquet?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

ICCA

"Christophe’s session was placed as the opening keynote at our global event in Cannes, and successfully set the tone for the rest of the event, leaving our audience inspired and energized for the rest of the programme. The feedback we got was great and I would happily work with Christophe again in the future."

Beschikbaarheid en informatie

Christophe Jauquet

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid