Zijn jullie klaar voor de toekomst van ondernemen in deze gezondheidsbewuste wereld?

Christophe Jaquet
Bewaar als favoriet

Christophe Jauquet

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Christophe Jauquet is een visionair en internationaal erkend auteur op het snijvlak van gezondheid, marketing en technologie. Hij inspireert bedrijfsleiders om gezondheid & welzijn te integreren in de kern van hun bedrijf. Hij is op een missie om de wereld gezonder en gelukkiger te maken, één bedrijfsstrategie per keer.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

OM Collective

Christophe is an extremely powerful speaker, inspiring, driven, sharp, and quick. And he combines this with the skill and intelligence to build a superb keynote. Highly recommended!

ICCA

Christophe’s session was placed as the opening keynote at our global event in Cannes, and successfully set the tone for the rest of the event, leaving our audience inspired and energized for the rest of the programme. The feedback we got was great and I would happily work with Christophe again in the future.

Christophe Jauqet

Christophe Jauquet is een bedrijfsstrateeg met een focus op marketing, technologie en klantgerichtheid. De afgelopen 20 jaar heeft hij samengewerkt met de meeste farmaceutische bedrijven. Sinds 2014 hebben ook retailers, schoonheidsmerken, verzekeringsmaatschappijen, steden, huishoud- en automerken en voedings- en consumententechnologiebedrijven vertrouwd op zijn strategische inzichten. Het overkoepelende belang? Gezondheid integreren in de klantstrategie.

Christophe gelooft in de kern dat iedereen gezond en gelukkig wil zijn. Als gevolg daarvan wordt elk bedrijf tegenwoordig een health business. Hij helpt bedrijven en organisaties om de toekomst van hun bedrijf in dit gezondheidsbewustzijn vorm te geven. Hij inspireert om te innoveren, betere klantenervaringen te creëren of de toekomst vorm te geven voor wat voor ons allemaal het belangrijkst is: onze gezondheid & geluk.

Onderwerpen waar Christophe Jauquet over spreekt

 • Innovatie (innoveren voor wat het belangrijkst is: onze gezondheid en ons geluk)
 • Future Trends (de toekomst van het bedrijfsleven vormgeven in deze gezondheidsbewuste wereld)
 • Gezondheidsmarketing
 • Gezondheids- en zelfzorgtrends
 • (Digitale) Gezondheidsinnovatie
 • Klantgerichtheid (betere klant- of patiëntervaringen creëren)
 • Klanttransformaties

Elke lezing of workshop wordt aangepast aan de culturele, sociale realiteit en de sectorspecifieke situatie.

Achtergrond Christophe Jauquet

Christophe Jauquet is expert en auteur op het gebied van gezondheids- en wellnesstrends. Sinds 2015 heeft hij vele inspirerende keynotes en creatieve werksessies gegeven aan groepen uit meer dan 25 verschillende landen. Christophe heeft ook verschillende projecten uitgevoerd voor de gezondheidszorg en de dienstensector.

Daarnaast is Christophe Jauquet een visionair die door Deloitte is geciteerd in hun 2022 Global Life Sciences Outlook, heeft gesproken in het Europees Parlement en heeft samengewerkt met verschillende raden van bestuur van wereldwijde ondernemingen. Hij is bekend als de auteur van het boek ‘Healthusiasm‘ (2019), de schrijver van de populaire 2-wekelijkse nieuwsbrief over gezondheidstrends en de gastheer van de wereldwijd bekende ‘Healthusiasm‘ Podcast op het in de VS gevestigde ‘Shift Forward Health’ kanaal.

Interesse in een lezing van Christophe Jauquet?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

OM Collective

Christophe is an extremely powerful speaker, inspiring, driven, sharp, and quick. And he combines this with the skill and intelligence to build a superb keynote. Highly recommended!

ICCA

Christophe’s session was placed as the opening keynote at our global event in Cannes, and successfully set the tone for the rest of the event, leaving our audience inspired and energized for the rest of the programme. The feedback we got was great and I would happily work with Christophe again in the future.Beschikbaarheid en informatie Christophe Jauquet

 • 8,9 op basis van +900 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker