Teun Hardjono
Prof. Dr. Ing. Teun Hardjono is een veel gevraagd spreker op strategiedagen en congressen, waarop hij met intrigerende uitspraken en verrassende denkmodellen de tongen los weet te krijgen en de gedachten in beweging weet te zetten. Teun schuwt daarbij niet om, als daar aanleiding toe is, de grenzen op te zoeken tussen de harde strategische -en levensbeschouwelijke zingevingsvraagstukken.

Teun Hardjono laat zijn visie, ervaring en kennis los op het gebied van kwaliteitsmanagement, MVO, strategie en procesmanagement. Dit doet hij onder andere vanuit zijn rol als directeur bij CSR Academy, voorzitter van de Examencommissie en professor van/aan de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit, gemeenteraadslid van het CDA Gouda, lid/voorzitter van Broodje B van VNO-NCW en auteur van meerdere boeken en wetenschappelijke artikelen.

Met behulp van de kennis en expertise die Teun Hardjono gedurende zijn carrière heeft opgedaan helpt hij bedrijven en organisaties graag om de eerste, dan wel de vervolgstappen te zetten op het gebied van kwaliteit, MVO en innovatie. Dit doet hij met veel enthousiasme, inlevingsvermogen, passie en overtuigingskracht.

Lezingen en presentaties die Teun Hardjono verzorgt, worden gebaseerd op het door hem ontworpen Vierfase-model. Dit model gaat uit van vier perspectieven waarin bedrijven en organisaties opereren. Doordat dit model op elke organisatie toepasbaar is, past Teun Hardjono dit model specifiek toe op de desbetreffende organisatie. Dit resulteert in een lezing dan wel presentatie met inhoud waarmee het bedrijf of de organisatie direct stappen kan zetten.

Wilt u Teun Hardjono inhuren voor uw strategiedag of congres? Neem dan vrijblijvend contact op met behulp van het contactformulier.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Michiel Muller

  Michiel Muller is een specialist in ondernemerschap, innovatie, daadkracht en het openbreken van markten. Dat bewees hij onder andere met Route Mobiel en Tango. Hij is winnaar van vele marketingprijzen en een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter vanwege zijn energieke en meeslepende wijze van presenteren.

   

 • Prof.dr. Jeff Gaspersz

  Jeff Gaspersz is hoogleraar innovatie aan de Nyenrode Business Universiteit en spreker op het gebied van innovatie, leiderschap, kansdenken en verwante onderwerpen. Hij heeft duizenden professionals ondersteund bij de vormgeving van vernieuwingsprocessen en het vinden en realiseren van kansrijke nieuwe concepten en ideeën.

   

 • Drs. Matthijn de Boer

  MVO: van goed doen naar goed zaken doen. De meeste bedrijven willen wel aan MVO doen of duurzaam ondernemen. Maar: hoe pak je dat succesvol aan? Matthijn de Boer maakt het met u succesvol: écht iets betekenen voor uw relaties, ofwel duurzame waardecreatie samen met uw stakeholders.

   

 • Peter van der Wel

  Een lezing van Peter van der Wel is behalve humoristisch en leerzaam ook een echte “wake up call”. Met 25 jaar aan ervaring als econoom, organisatieadviseur en futuroloog biedt hij u en de overige toehoorders verrassende, nieuwe en vooral bruikbare inzichten. “Prikkelend, verrassend en soms ook schokkend maar bovenal heel erg inspirerend”.