Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Teun Hardjono
Bewaar als favoriet

Teun Hardjono

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Prof. Dr. Ing. Teun Hardjono is een veel gevraagd spreker op het gebied van kwaliteitsmanagement, MVO, innovatie, strategie en procesmanagement.

Teun Hardjono

Prof. dr. ing. Teun Hardjono is een veel gevraagd spreker op strategiedagen en congressen, waarop hij met intrigerende uitspraken en verrassende denkmodellen de tongen los weet te krijgen en de gedachten in beweging weet te zetten. Teun laat zijn visie, ervaring en kennis los op het gebied van kwaliteitsmanagement, MVO, strategie en procesmanagement. Dit doet hij onder andere vanuit zijn rol als directeur bij CSR Academy, voorzitter van de Examencommissie en professor van/aan de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit, gemeenteraadslid van het CDA Gouda, lid/voorzitter van Broodje B van VNO-NCW en auteur van meerdere boeken en wetenschappelijke artikelen.

Met behulp van de kennis en expertise die Teun Hardjono gedurende zijn carrière heeft opgedaan helpt hij bedrijven en organisaties graag om de eerste, dan wel de vervolgstappen te zetten op het gebied van kwaliteit, MVO en innovatie.

Teun Hardjono’s manier van presenteren

Lezingen en presentaties die Teun Hardjono verzorgt, worden gebaseerd op het door hem ontworpen Vierfase-model. Dit model gaat namelijk uit van vier perspectieven waarin bedrijven en organisaties opereren. Doordat dit model op elke organisatie toepasbaar is, past Teun Hardjono dit model specifiek toe op de desbetreffende organisatie. Dit resulteert in een lezing dan wel presentatie met inhoud waarmee het bedrijf of de organisatie direct stappen kan zetten.

Achtergrond

Teun Hardjono (1949). Na zijn studie chemie aan de Hogere technische school in Hengelo, studeerde hij verder aan de HTS voor de Confectie Industrie. Na afronding van deze studie begon Hardjono in 1978 als adviseur bij het Berenschot. Hij specialiseerde zich daar op kwaliteitszorg, en ontwikkelde daar een eigen adviesprogramma voor kwaliteitsmanagement. Hij is ook adviseur geweest bij de Politie en het UWV, om enkele notabele posities aan te duiden.

In 1995 promoveerde Ontwikkelde Hardjono aan de TU in Eindhoven een proefschrift. Dit proefschrift bespreekt het zogenaamde Vierfasen-model, dat stelt dat continuïteit naast winstgevendheid ook vereist het “ontwikkelen van het Intellectueel- en, socialisatievermogen en het waarmaken van maatschappelijk opdrachtvermogen.”

Prof. Dr. Ing. Hardjono inhuren of boeken voor een lezing?

Wilt u Teun Hardjono inhuren voor uw strategiedag of congres neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Teun Hardjono

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid