Teun Hardjono

Prof. Dr. Ing. Teun Hardjono is een veel gevraagd spreker op strategiedagen en congressen, waarop hij met intrigerende uitspraken en verrassende denkmodellen de tongen los weet te krijgen en de gedachten in beweging weet te zetten. Hij schuwt daarbij niet om, als daar aanleiding toe is, de grenzen op te zoeken tussen de harde strategische -en levensbeschouwelijke zingevingsvraagstukken.

Teun laat zijn visie, ervaring en kennis los op het gebied van kwaliteitsmanagement, MVO, strategie en procesmanagement. Dit doet hij onder andere vanuit zijn rol als directeur bij CSR Academy, voorzitter van de Examencommissie en professor van/aan de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit, gemeenteraadslid van het CDA Gouda, lid/voorzitter van Broodje B van VNO-NCW en auteur van meerdere boeken en wetenschappelijke artikelen.

Met behulp van de kennis en expertise die Teun Hardjono gedurende zijn carrière heeft opgedaan helpt hij bedrijven en organisaties graag om de eerste, dan wel de vervolgstappen te zetten op het gebied van kwaliteit, MVO en innovatie. Dit doet hij met veel enthousiasme, inlevingsvermogen, passie en overtuigingskracht.

Teun Hardjono’s manier van presenteren

Lezingen en presentaties die Teun Hardjono verzorgt, worden gebaseerd op het door hem ontworpen Vierfase-model. Dit model gaat namelijk uit van vier perspectieven waarin bedrijven en organisaties opereren. Doordat dit model op elke organisatie toepasbaar is, past Teun Hardjono dit model specifiek toe op de desbetreffende organisatie. Dit resulteert in een lezing dan wel presentatie met inhoud waarmee het bedrijf of de organisatie direct stappen kan zetten.

Achtergrond

Teun Hardjono (1949). Na zijn studie chemie aan de Hogere technische school in Hengelo, studeerde hij verder aan de HTS voor de Confectie Industrie. Na afronding van deze studie begon Hardjono in 1978 als adviseur bij het Berenschot. Hij specialiseerde zich daar op kwaliteitszorg, en ontwikkelde daar een eigen adviesprogramma voor kwaliteitsmanagement. Hij is ook adviseur geweest bij de Politie en het UWV, om enkele notabele posities aan te duiden.

In 1995 promoveerde Ontwikkelde Hardjono aan de TU in Eindhoven een proefschrift. Dit proefschrift bespreekt het zogenaamde Vierfasen-model, dat stelt dat continuïteit naast winstgevendheid ook vereist het “ontwikkelen van het Intellectueel- en, socialisatievermogen en het waarmaken van maatschappelijk opdrachtvermogen.”

Prof. Dr. Ing. Hardjono inhuren of boeken voor een lezing?

Wilt u Teun Hardjono inhuren voor uw strategiedag of congres neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Michiel Muller

  Michiel Muller is een specialist in ondernemerschap, innovatie, daadkracht en het openbreken van markten. Dat bewees hij onder andere met Route Mobiel en Tango. Hij is winnaar van vele marketingprijzen en een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter vanwege zijn energieke en meeslepende wijze van presenteren.

   

 • Prof.dr. Jeff Gaspersz

  Jeff Gaspersz is hoogleraar innovatie aan de Nyenrode Business Universiteit en spreker op het gebied van innovatie, leiderschap, kansdenken en verwante onderwerpen. Hij heeft duizenden professionals ondersteund bij de vormgeving van vernieuwingsprocessen en het vinden en realiseren van kansrijke nieuwe concepten en ideeën.

   

 • Drs. Matthijn de Boer

  MVO: van goed doen naar goed zaken doen. De meeste bedrijven willen wel aan MVO doen of duurzaam ondernemen. Maar: hoe pak je dat succesvol aan? Matthijn de Boer maakt het met u succesvol: écht iets betekenen voor uw relaties, ofwel duurzame waardecreatie samen met uw stakeholders.

   

 • Peter van der Wel

  Een lezing van Peter van der Wel is behalve humoristisch en leerzaam ook een echte “wake up call”. Met 25 jaar aan ervaring als econoom, organisatieadviseur en futuroloog biedt hij u en de overige toehoorders verrassende, nieuwe en vooral bruikbare inzichten. “Prikkelend, verrassend en soms ook schokkend maar bovenal heel erg inspirerend”.