Bart Lammers
Bart Lammers is Manager Supply Chain Management bij groothandel Technische Unie (TU), hij geeft leiding in de logistiek. De focus ligt daar inhoudelijk op: het verbinden van verschillende disciplines binnen ons bedrijf om de logistieke stromen te optimaliseren. En het verbeteren van de afstemming tussen leveranciers en TU en TU en klanten. Hierover schrijft en spreekt Bart graag.

Wat hem uniek maakt is dat hij werkzaam is in de logistieke/supply chain praktijk als manager, maar het vakgebied tegelijkertijd ook van een afstandje beschouwt door er over te schrijven en spreken.

Zijn nieuwste boek ‘Het Pakhuis, een managementroman over logistiek, management en het leven’, dat uitkwam in oktober 2017, slaat goed aan en wordt op zo nu en dan op congressen als cadeau aan de deelnemers meegegeven.

Onderwerpen waar Bart Lammers over spreekt
– Supply chain management, dus vooral samenwerking tussen bedrijven in een logistieke keten, maar ook tussen disciplines binnen een bedrijf.
– Het Pakhuis, mijn laatste boek (managementroman over logistiek).

Het resultaat van zijn bijdrage is dat mensen enthousiast zijn, wat opgestoken hebben, en aan het denken gezet zijn.

Persoonlijke achtergrond 
Bart Lammers heeft bedrijfseconomie gestudeerd met specialisatie logistiek (VU Amsterdam) en werkte bij bedrijven in de papierindustrie (SCA), ruwe bouwmaterialen (van Nieuwpoort Groep) en (nu) groothandel Technische Unie. Ook werkte hij vanuit een andere invalshoek aan logistiek, namelijk bij een logistieke belangenvereniging (Evofenedex bv.) en een kennisorganisatie (TNO).

Hij houdt zich tegenwoordig voornamelijk bezig met zijn logistieke functie: leiding geven aan een afdeling supply chain management met 16 FTE. Deze mensen verbeteren de logistieke stromen tussen leveranciers en groothandel Technische Unie, en tussen Technische Unie en haar klanten. Daarnaast is hij veel bezig met het schrijven van logistieke boeken en columns/blogs over logistiek.

Het is zijn missie om mensen nieuwe inzichten te verschaffen en aan het glimlachen te krijgen.

Interesse in een sessie met Bart Lammers of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Meer video’s

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required FieldBeschikbaarheid en informatie Bart Lammers

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.