Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bart Lammers
Bewaar als favoriet

Bart Lammers

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Bart Lammers is Manager Supply Chain Management bij groothandel Technische Unie (TU). Als leidinggevende in de logistiek ligt zijn focus op het verbinden van verschillende disciplines binnen én buiten het bedrijf om de logistieke stromen te optimaliseren.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Bart Lammers

Bart Lammers is Manager Supply Chain Management bij groothandel Technische Unie (TU). Als leidinggevende in de logistiek ligt zijn focus op het verbinden van verschillende disciplines binnen én buiten het bedrijf om de logistieke stromen te optimaliseren. Zo richt hij zich ook op het verbeteren van de afstemming tussen leveranciers & TU én tussen TU & klanten.

Wat hem uniek maakt is dat hij werkzaam is in de logistieke/supply chain praktijk als manager, maar het vakgebied tegelijkertijd ook van een afstandje beschouwt door er over te schrijven en spreken.

Zijn boek ‘Het Pakhuis – Een managementroman over logistiek, management en het leven’ (2017) slaat goed aan binnen zijn vakgebied en wordt regelmatig op congressen als cadeau aan de deelnemers meegegeven.

Onderwerpen waar Bart Lammers over spreekt

  • Supply chain management, dus vooral samenwerking tussen bedrijven in een logistieke keten, maar ook tussen disciplines binnen een bedrijf.
  • Het Pakhuis, zijn managementroman over logistiek

Achtergrond Bart Lammers
Bart Lammers heeft bedrijfseconomie gestudeerd met specialisatie logistiek (VU Amsterdam). Hij werkte bij bedrijven in de papierindustrie (SCA), ruwe bouwmaterialen (van Nieuwpoort Groep) en nu bij de groothandel Technische Unie. Ook werkte hij vanuit een andere invalshoek aan logistiek, namelijk bij een logistieke belangenvereniging (Evofenedex bv.) en een kennisorganisatie (TNO).

Hij houdt zich tegenwoordig voornamelijk bezig met zijn logistieke functie: leiding geven aan een afdeling supply chain management met 16 FTE. Deze mensen verbeteren de logistieke stromen tussen leveranciers en groothandel Technische Unie, en tussen Technische Unie en haar klanten. Daarnaast is hij veel bezig met het schrijven van logistieke boeken en columns/blogs over logistiek.

Interesse in een sessie met Bart Lammers of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Bart Lammers

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker