Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Afgelopen dinsdag heeft Rick voor mij en 75 collega’s een webinar gegeven over het groeien op je thuiswerkplek. Hoe houd je het leuk en interessant en hoe houd je voldoende energie over? Rick heeft ons geleerd over de werking van ons brein en in welke valkuilen we stappen. Ook heeft hij praktische tips gegeven voor meer ontspanning. Zeker relevant voor ons, omdat we veel thuiswerken en zittend werk hebben. Rick is enthousiast, energiek en heeft gezorgd voor een perfecte voorbereiding voor het webinar, zodat het volledig aan onze wensen voldeed! Danielle Flach - ABN Amro MeesPierson, Directeur West- en Midden-Brabant
ABN Amro MeesPierson

Webinar voorbeelden

HomeOnline sessies/Webinar

Bijna alle onze sprekers kunnen een webinar voor jullie organisatie verzorgen. Onderstaand vind je een aantal populaire webinars. Zoek je een spreker over een specifiek onderwerp zoek dan ook eens op onderwerp bij Sprekers in de filter.

42 resultaten gevonden

De Speld LIVE Bekijken
Bewaar als favoriet
Webcast Hoe word ik succesvoller dan de rest? Bekijken
Bewaar als favoriet
Webinar Slimmer thuiswerken zonder stress Bekijken
Bewaar als favoriet
De Thuiswerkshow Bekijken
Bewaar als favoriet
Maak je expertise zichtbaar Bekijken
Bewaar als favoriet
Groeien vanaf je eigen (thuis)werkplek! Bekijken
Bewaar als favoriet
Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Steven van Belleghem Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een Webinar

Webinar organiseren? Zoek je een spreker voor een online event dan ben je bij ons aan het goede adres. Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van interessante en boeiende webinars. Over actuele onderwerpen, sterk inhoudelijk of juist met veel humor. Neem gerust contact op als je een live webinar of webcast wilt organiseren. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om de sessies vooraf op te nemen en on demand aan te bieden. De voorwaarden daarvoor zijn per spreker verschillend. Bel ons gerust even om de mogelijkheden te bespreken. We voorzien je ook graag van passend inhoudelijk advies.