We Grow Live
De mannen van Pump up the company (Walter Vermeer en Erwin Steijlen) komen in 2017 met een nieuwe show! Gaan zij in hun show ‘Pump up the company’ volledig voor 100% energie, in hun nieuwe show ‘We Grow Live’ gaan zij voor 100% voor een Wij-gevoel en Groei.

Walter Vermeer neemt binnen deze show de rol van spreker/moderator/dagvoorzitter voor zijn rekening. Erwin Steijlen is het muzikale meesterbrein achter de show. Voor hun nieuwe show krijgen zij versterking van niemand minder dan Erica Groeneveld. Een zeer getalenteerde zangeres met een enorme staat van dienst binnen de wereld van de corporate events.

“We merken dat er binnen het bedrijfsleven enorm veel belangstelling is voor een groot Wij-gevoel en daarnaast wilt ieder bedrijf natuurlijk Groeien. Wat is een Wij-gevoel en wat doet dat met alle medewerkers? Wat levert een groot Wij-gevoel op voor het bedrijf? Op welk vlak willen we nog groeien en op welk vlak kunnen we nog groeien?” Deze vragen worden in de show ‘We Grow Live’ allemaal beantwoord.

Met humor, muziek, interactie, experimenten, een persoonlijk voorgesprek met input vanuit de opdrachtgever, beeld, persoonlijke verhalen, tests en bijzondere (muzikale) experimenten gaan ze samen met het publiek op zoek naar het Wij-gevoel en Groei. In de eindfase van de show wordt het Wij-gevoel en de Groei op een unieke muzikale wijze verankerd in de groep en in de organisatie. Een afsluiting met een hoog WOW-gevoel.

‘We Grow Live’ is een super dynamische show die een meerwaarde oplevert voor ieder event in binnen- en buitenland.

We Grow Live        De Show (45-60 minuten)
Deze show is zeer geschikt als opening, break of afsluiting van een inhoudelijk dag. De show is ook geschikt voor internationale gezelschappen.

We Grow Live        De Dagvoorzitters
De act We Grow Live is uitermate geschikt om nationale en internationale congressen te voorzien van de juiste verbale- en muzikale omlijsting. De juiste ‘lucht’ tussen de inhoudelijke onderdelen en de juiste ‘ontspanning’ op weg naar de hoofdzaken.

We Grow Live        De Opening (15 minuten)
Indien gewenst kunt u als opdrachtgever een ideale combinatie maken met de show en een opening op maat. De artiesten van We Grow Live hebben een lange staat van dienst als het gaat om op maat gemaakte openingsshows.

We Grow Live        De Finale (15 minuten)
Indien gewenst kunt u als opdrachtgever een ideale combinatie maken met de show en een finale op maat. De artiesten van We Grow Live hebben een lange staat van dienst als het gaat om op maat gemaakte finale’s.

Soundtrack
Indien gewenst kunt u een eigen soundtrack laten maken. Dit unieke lied kan dan een prominente rol spelen in de opening of de finale. Dit lied blijft uw eigendom en kan gebruikt worden binnen uw marketing.

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro / Boven 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

We Grow Live SKU UPC Model

Wij hebben Walter Vermeer ervaren als een zeer professionele en ervaren dagvoorzitter. Hij was goed voorbereid en nam de leiding van de show in handen

Nov 20, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Ondernemersvereniging Amstelveen 

Wij hebben Walter Vermeer ervaren als een zeer professionele en ervaren dagvoorzitter. Hij was goed voorbereid en nam de leiding van de show in handen. We grow live waren bovendien als team super goed op elkaar ingespeeld waardoor zij mede hebben bijgedragen aan het succes van onze verkiezing.


5.0 5.0 1 1 Wij hebben Walter Vermeer ervaren als een zeer professionele en ervaren dagvoorzitter. Hij was goed voorbereid en nam de leiding van de show in handen. We grow live waren bovendien We Grow Live