Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

We Grow Live

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro , Boven 4000 Euro

Met humor, muziek, interactie en experimenten gaan de veelgevraagde spreker Walter Vermeer, het muzikale brein Erwin Steijlen én zangeres Erica Groeneveld samen met het publiek op zoek naar het Wij-gevoel en Groei.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Ondernemersvereniging Amstelveen

Wij hebben Walter Vermeer ervaren als een zeer professionele en ervaren dagvoorzitter. Hij was goed voorbereid en nam de leiding van de show in handen. We grow live waren bovendien als team super goed op elkaar ingespeeld waardoor zij mede hebben bijgedragen aan het succes van onze verkiezing.

We Grow Live

Walter Vermeer en Erwin Steijlen van Pump up the company gaan tijdens de show ‘We Grow Live’ voor 100% voor een Wij-gevoel en Groei. Tijdens deze show krijgen zij versterking van niemand minder dan Erica Groeneveld. Een zeer getalenteerde zangeres met een enorme staat van dienst binnen de wereld van de corporate events.

Met humor, muziek, interactie, experimenten, een persoonlijk voorgesprek met input vanuit de opdrachtgever, beeld, persoonlijke verhalen, tests en bijzondere (muzikale) experimenten gaan ze samen met het publiek op zoek naar het Wij-gevoel en Groei. In de eindfase van de show wordt het Wij-gevoel en de Groei op een unieke muzikale wijze verankerd in de groep en in de organisatie. Een afsluiting met een hoog WOW-gevoel.

“We merken dat er binnen het bedrijfsleven enorm veel belangstelling is voor een groot Wij-gevoel en daarnaast wilt ieder bedrijf natuurlijk Groeien. Wat is een Wij-gevoel en wat doet dat met alle medewerkers? Wat levert een groot Wij-gevoel op voor het bedrijf? Op welk vlak willen we nog groeien en op welk vlak kunnen we nog groeien?” Deze vragen worden in de show ‘We Grow Live’ allemaal beantwoord.

Opzet van de show We Grow Live

‘We Grow Live’ is een super dynamische show die een meerwaarde oplevert voor ieder event in binnen- en buitenland.

De Show (45-60 minuten)
Deze show is zeer geschikt als opening, break of afsluiting van een inhoudelijk dag. De show is ook geschikt voor internationale gezelschappen.

De Dagvoorzitters
De act We Grow Live is uitermate geschikt om nationale en internationale congressen te voorzien van de juiste verbale- en muzikale omlijsting. De juiste ‘lucht’ tussen de inhoudelijke onderdelen en de juiste ‘ontspanning’ op weg naar de hoofdzaken.

De Opening (15 minuten)
Indien gewenst kunt u als opdrachtgever een ideale combinatie maken met de show en een opening op maat. De artiesten van We Grow Live hebben een lange staat van dienst als het gaat om op maat gemaakte openingsshows.

De Finale (15 minuten)
Indien gewenst kunt u als opdrachtgever een ideale combinatie maken met de show en een finale op maat. De artiesten van We Grow Live hebben een lange staat van dienst als het gaat om op maat gemaakte finale’s.

Soundtrack
Indien gewenst kunt u een eigen soundtrack laten maken. Dit unieke lied kan dan een prominente rol spelen in de opening of de finale. Dit lied blijft uw eigendom en kan gebruikt worden binnen uw marketing.

Interesse in de We Grow live-show of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Recensies

Ondernemersvereniging Amstelveen

Wij hebben Walter Vermeer ervaren als een zeer professionele en ervaren dagvoorzitter. Hij was goed voorbereid en nam de leiding van de show in handen. We grow live waren bovendien als team super goed op elkaar ingespeeld waardoor zij mede hebben bijgedragen aan het succes van onze verkiezing.Beschikbaarheid en informatie We Grow Live

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker