Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Atta de Tolk
Bewaar als favoriet

Atta de Tolk

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Atta de Tolk is een schrijver, spoken-word artiest, verhalenverteller en verbinder. Geboren in Syrië en op jonge leeftijd gevlucht naar Nederland. Hij is een positieve verhalenverteller die aanzet tot het nadenken over en het bijdragen aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Atta de Tolk

Atta vluchtte op jonge leeftijd met zijn ouders naar Nederland. Ze belandden in asielzoekerscentra en vluchtelingenprojecten. Nadat zijn ouders scheidden, leefde hij een deel van de tijd bij zijn vader in een achtergestelde buurt en de rest van de tijd bij zijn moeder in de middenklasse. In beide buurten leerde hij over de verschillen tussen bevolkingsgroepen en sociaal-culturele gewoontes.

Sindsdien heeft hij zijn observaties geuit in de vorm van hiphop en spoken word. Hij werd daarmee de stem van mensen die nooit de kans kregen om zichzelf te uiten. Zijn kunst werd erkend door vele media-outlets, wat resulteerde in een totaal van meer dan 3 miljoen views online en optredens op verschillende podia voor tienduizenden mensen.

Daarnaast richtte Atta een jeugdtalentcentrum op. Dit heeft ertoe geleid dat Atta verschillende gemeenten heeft mogen adviseren. Hij combineerde zijn levenservaring met zijn kunst om bruggen te bouwen tussen organisaties en burgers.

Over de bijdrage van Atta de Tolk

Atta zorgt voor verbinding. Tussen organisaties, afdelingen, collega’s en jullie eigen kern. Hij herinnert je door spoken-word en storytelling aan de passie die je in je hebt om uitdagingen aan te gaan. Atta wil zich inzetten dat inclusie genormaliseerd wordt en duurzaamheid terugkomt in alles wat we doen. Welke onderwerpen jullie ook bezighouden, wanneer Atta zijn licht er over laat schijnen zal je positief verrast worden. Hij belooft dat jij en jouw collega’s zijn optreden nooit zult vergeten.

Thema’s die aan bod kunnen komen tijdens zijn verhalen:

  • Inclusie
  • Duurzaamheid
  • Gelijkheid
  • Mensgerichtheid
  • Transparantie
  • Kwetsbaarheid

Interesse in een lezing van Atta de tolk?

Als motivational speaker is hij confronterend, realistisch en ontvlambaar. Door te putten uit ervaringen van zichzelf, milieus en diverse leefwerelden weet hij iedereen met elkaar te verbinden. Geïnteresseerd wat Atta voor jullie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Atta de Tolk

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid