Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Rikkert Walbeek
Bewaar als favoriet

Rikkert Walbeek

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro

Rikkert Walbeek (1970) is een salesman pur sang. Hij spreekt op een levendige manier over sales en sales 2.0, waarbij hij zijn eigen achtergrond en dagelijkse ervaringen ruimschoots deelt. Met een dosis humor en barstensvol energie brengt hij enthousiast zijn boodschap.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Rikkert Walbeek
Rikkert Walbeek (1970) is een salesman pur sang. Hij spreekt op een levendige manier over sales en sales 2.0, waarbij hij zijn eigen achtergrond en dagelijkse ervaringen ruimschoots deelt. Met een dosis humor en barstensvol energie brengt hij enthousiast zijn boodschap. Na bijna tien jaar actief te zijn geweest in verschillende salesfuncties bij voornamelijk Amerikaanse ICT bedrijven startte hij in 2002 zijn bedrijf SalesXeed dat zich richt op Sales Outsourcing en Sales Consultancy.

Begonnen dus in de tijd van papieren bezoekrapporten was Rikkert Walbeek in 2006 de eerste sales weblogger in Nederland. Om in 2008 al over Sales 2.0 te gaan bloggen. Rikkert spreekt het liefst met een vette knipoog en zo nodig met een scherp randje. Of zoals hij zelf zegt: “Voor de zoveelste saaie sessie over open vragen stellen of iets dergelijks moet je niet bij mij zijn!”

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Rikkert Walbeek

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker