Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Ria van Dinteren
Bewaar als favoriet

Ria van Dinteren

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro

Ria van Dinteren maakt op inspirerende wijze de vertaling van neurowetenschap naar de praktijk binnen het onderwijs en organisaties. Nieuwe breininzichten worden door haar praktisch vertaald naar leiderschap, mindset bij verandering en het anders inrichten van leren. Ze geeft concrete tips en tools om mee aan de slag te gaan.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Mediq

Ria van Dinteren is al jaren onze vaste spreker tijdens de Medeco College leerevents. Jaarlijks organiseren wij voor onze klanten ( opleidingsadviseurs en coördinatoren in de zorg) een marketingevenement om de diensten van Medeco College onder de aandacht te brengen, maar in een vorm die aanspreekt en niet te commercieel is. Ria begrijpt deze combinatie volkomen en heeft middels diverse workshops Breinkennis, onze diensten verbonden met algemene kennis over het brein. Kortom, een professional die we graag benaderen voor een vervolgsessie! Marlene Wolf HRD manager

Ria van Dinteren
Ria van Dinteren maakt op inspirerende wijze de vertaling van neurowetenschap naar de praktijk binnen het onderwijs en organisaties. Haar achtergrond waarin zij zowel als managing consultant als in de praktijk (van werkvloer tot directie) heeft gewerkt maak dat Ria een brede kijk heeft op organisaties en hun ontwikkeling.

Onderwerpen lezingen en workshops Ria van Dinteren
– Neurowetenschap en leren: Anders inrichten van leren op basis van breininzichten? (scholen, organisaties)
– Neurowetenschap en veranderen: Leiderschapsontwikkeling bij verandering en dan met name hoe krijgen we de mindset om van leidinggevenden en medewerkers?
– Neurowetenschap en techniek, de invloed van digitale leermiddelen op onthouden, ontwerpen en begeleiden
– Neurowetenschap en didactiek
– Puberbrein
– Teamontwikkeling, hoe werken we beter samen en wat kan breinkennis daartoe bijdragen?
– Toepassen van de inzichten van de neurowetenschappen bij: klantbenadering; motiveren van medewerkers, leiderschap, opleidingsprogramma’s, passend onderwijs; digitaal leren etc.

Resultaat
Het resultaat van de bijdrage van Ria van Dinteren is dat nieuwe inzichten gekoppeld kunnen worden aan de praktijk van alledag. Inspiratie om anders te doen/werken. Enthousiasme omdat er zoveel meer mogelijk is als je het brein beter leert begrijpen. Nieuwe inzichten praktisch vertaald naar leiderschap, verandering en leren. Tips en tools om mee aan de slag te gaan.

Persoonlijke achtergrond Ria van Dinteren:
Ria begon haar carrière als juf en vervolgens is zij bedrijfseconomie gaan doen. Een aantal jaren heeft Ria het onderwijs gewerkt voordat zij zich stortte in het bedrijfsleven. Qua functies heeft Ria alle lagen doorlopen en de studie onderwijskunde heeft ze in Londen gevolgd. Toen Ria in 2005 in aanraking kwam met neurowetenschappen,heeft ze zich in heeft vastgebeten in dit onderwerp.

Door haar achtergrond en het werken met ‘lastige’ doelgroepen, van randgroepjongeren tot technische heren op leeftijd, was Ria er van overtuigd dat iedereen wel kan leren maar ergens de motivatie kwijt raakt. De neurowetenschap heeft Ria’s ogen doen openen dat er nog veel meer onbenut is om mensen beter te laten werken en functioneren. Ria heeft haar gedachtegoed vastgelegd in een aantal boeken waarin de thema’s, leren, leiderschap, verandering en organisatieontwikkeling centraal staan.

Persoonlijke missie
Ria van Dinteren laat graag meer mensen kennis maken met de werking van het brein en hoe we daar soms in organisaties van afgedwaald zijn door systemen en KPI’s in te richten. Terug naar de basis en hoe we het prettigste werken en leren. Haar hart gaat uit naar jonge kinderen en jongeren om hen een zo goed mogelijke kans te bieden op een leervriendelijke omgeving.

Interesse in een lezing van Ria van Dinteren of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Mediq

Ria van Dinteren is al jaren onze vaste spreker tijdens de Medeco College leerevents. Jaarlijks organiseren wij voor onze klanten ( opleidingsadviseurs en coördinatoren in de zorg) een marketingevenement om de diensten van Medeco College onder de aandacht te brengen, maar in een vorm die aanspreekt en niet te commercieel is. Ria begrijpt deze combinatie volkomen en heeft middels diverse workshops Breinkennis, onze diensten verbonden met algemene kennis over het brein. Kortom, een professional die we graag benaderen voor een vervolgsessie! Marlene Wolf HRD managerBeschikbaarheid en informatie Ria van Dinteren

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker