Pump Up The Company: de meest energieke powerspeech ter wereld
Walter Vermeer en Erwin Steijlen vormen samen Pump Up The Company, in hun show draait alles om energie; Pump Up The Company is namelijk de meest energieke powerspeech ter wereld! In 45 min gaat de zaal van 0 naar 100% energie. 100% energie als basis van hernieuwd en blijvend succes binnen ieder bedrijf waar ook ter wereld. Dit doen ze samen met de gasten in de zaal. Hiermee laten ze zien dat de energie van de mensen de belangrijkste USP van het betreffende bedrijf is.

Met muziek, humor, interactie en videoclips koppelen zij de inhoud van een evenement aan hun altijd succesvolle energieshow. Dit is de ideale start van een inhoudelijke bijeenkomst, congres, event, theatershow of bedrijfsfeest.

Pump Up The Company vertolkt ook graag de rol van dagvoorzitter.  Ideaal voor ieder inhoudelijk evenement omdat zij met hun energie, de muziek, de clips en de interactie zorgen voor een blijvend hoog energieniveau zodat alle onderwerpen en gasten tijdens de dag de aandacht krijgen die ze verdienen.

Vele grote bedrijven maken steeds weer opnieuw gebruik van hun diensten en kwaliteiten, bedrijven zoals ING, MediaMarkt, ABN AMRO, Mediq, Shell, Bosch, Leaseplan, Ford en vele, vele meer..

Erwin Steijlen
Erwin Steijlen is een gitarist, songwriter, composer en DJ die vooral voor de corporate wereld werkt en zijn muziek is gebruikt door honderden brands en bedrijven overal op de wereld.Erwin werkt o.a. met Cirque du Soleil, Fedde leGrand en heeft zelfs shows gedaan met Shakira en Pink! Als gitarist en bandleider tourt hij met de Top2000 Live band in de Nederlandse theaters.
Samen met Walter staat hij garant voor 100% energie…

Walter Vermeer
Walter Vermeer staat inmiddels 20 jaar op het podium en dat is ook precies de plek waar hij zich helemaal thuis voelt. Binnen deze zakelijke markt is hij succesvol en actief als dagvoorzitter, spreker, presentator en trainer. In de afgelopen 20 jaar heeft Walter meer dan een 1 miljoen mensen toegesproken. Deze ervaring helpt hem bij iedere nieuwe uitdaging op het podium.
Walter: “Bij alles wat ik op het podium doe ga ik uit van de wensen en de input van mijn opdrachtgevers. Wat is de aanleiding van de bijeenkomst? Wat is de beoogde doelstelling van de bijeenkomst? Wie zitten er in de zaal? Wat speelt er binnen het bedrijf? Kortom, allemaal zaken waar ik tijdens mijn voorgesprekken met mijn opdrachtgevers antwoord op hoop te krijgen. Deze informatie en een gedegen voorbereiding zorgen samen altijd voor een geslaagde samenwerking met mijn opdrachtgevers”.

Erwin Steijlen en Walter Vermeer zijn met Pump up the company in te zetten als opening, tussen-act of wrap-up van de dag of event. Daarnaast kunnen ze worden ingezet als dagvoorzitter.

Pump up the Company inhuren of boeken voor een show of als dagvoorzitter?
Pump up the Company inhuren of boeken voor een show of als dagvoorzitter? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • We Grow Live

  Met humor, muziek, interactie, experimenten, input vanuit de opdrachtgever, beeld, persoonlijke verhalen, tests en bijzondere (muzikale) experimenten gaan spreker en dagvoorzitter Walter Vermeer, muzikaal brein Erwin Steijlen en zangeres Erica Groeneveld samen met het publiek op zoek naar het Wij-gevoel en Groei.

   

 • Theater tussen de bedrijven

  Theater tussen de bedrijven is op verschillende manieren actief op een bijeenkomst. Zo spelen ze sketches tussen de presentaties door, presenteren bijeenkomsten als dagvoorzitter, interviewen gasten in een wat meer ontspannen setting, “zitten aan” als tafelheer, presenteren een Medewerkers quiz en geven communicatieworkshops “Out Of The Box”.

   

 • Rik Spann

  Meesterspreker, managementtrainer, musicoloog en gitaarvirtuoos Rik Spann is een veelgevraagd en zeer origineel fenomeen op de (inter)nationale podia. Hij heeft DE KUNST VAN HET KANTELEN ontwikkeld. Dit is een funky inspiratiesessie over anders gaan denken, aanpakken en opbloeien voor kansgerichte professionals, teams en organisaties.

   

 • Jan Reinder

  Jan Reinder inspireert en motiveert bedrijven al meer dan 15 jaar met zijn bedrijfsshows. Vanuit zijn perspectief als professioneel illusionist geeft hij zijn visie weer over hoe je meer kunt halen uit je werk en leven. Door magische effecten te combineren met kennis, interactieve oefeningen en humor wordt het publiek geïnspireerd om in beweging te komen.