Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Pump up the company

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Dit mag rustig een unieke beleving genoemd worden. Het is veel meer dan een lezing of show. Dit is 100% interactie met publiek, energie, ervaren wat optimale communicatie voor je kan doen, kennismaken met – en het ervaren van optimaal vertrouwen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Pump Up The Company

Walter Vermeer en Erwin Steijlen vormen samen het wervelende en succesvolle duo ‘Pump Up The Company’. Zowel hun lezing als show draaien om energie, live muziek, interactie met publiek én groei. Waar liggen kansen? Zitten uw medewerkers in de ‘flow’? Benut iedereen zijn volle potentie? Dit duo bewijst al jaren dat 100% energie als basis hebben, dat een hernieuwd en blijvend succes binnen ieder bedrijf mogelijk is.

Muziek, humor, samenwerking, dialoog, passie, gitaargeweld, dreunende beats, inspiratie en natuurlijk energie koppelen zij moeiteloos aan de inhoud van elk evenement, congres of corporate meeting. Met hun sessies gaat de zaal van 0% naar 100% energie. Dit wordt in samenwerking gedaan met de gasten in de zaal.

De lezing ‘Pump Up The Company’

Dit mag rustig een unieke beleving genoemd worden. Het is veel meer dan een lezing. Dit is 100% interactie met publiek, energie, ervaren wat optimale communicatie voor je kan doen, kennismaken met – en het ervaren van optimaal vertrouwen en antwoorden krijgen op de volgende vragen:

 • Wat is de kracht van muziek?
 • Wat kan de juiste muziek voor jou als persoon en jouw organisatie betekenen?

Dit is een gezamenlijke lezing van meesterspreker Walter Vermeer en spreker, muzikant en componist Erwin Steijlen. Op een wonderlijke wijze switchen deze twee sprekers tussen sterke inhoud, live-muziek, storytelling, zaal-experimenten en humor.

Samenvattend:

 • Verdieping als het gaat om de kracht met muziek als communicatiemiddel,
 • De sprekers zullen vanuit hun expertise hun persoonlijke verhaal vertellen,
 • Veel meer diepgang als bij de show,
 • Verdieping als het gaat om vertrouwen in elkaar en in het gezamenlijke doel,
 • Een muzikale lezing (60 minuten).

De show ‘Pump Up The Company’

De ideale start, tussen-act of afsluiting voor jouw inhoudelijke evenement. Met muziek, humor, interactie en videoclips koppelen zij de inhoud van je evenement aan hun altijd succesvolle energieshow. Is deze show dan alleen opzwepend? Ja, het is opzwepend, maar nog veel meer dan dat. Als geen ander kunnen zij jouw boodschap op een muzikale en energierijke wijze verpakken. Liedjes worden op maat gemaakt en ze schrijven de liedjes op maat; jouw boodschap naar jouw gasten custom-made!

Samenvattend:

 • Energie,
 • Fun,
 • Voor de start, finale of als tussen-act voor jouw evenement,
 • In het teken van groei naar 100% energie,
 • Een muzikale act (30 tot 45 minuten).

Als dagvoorzitters

Ze vertolken ook graag de rol van dagvoorzitter met de gelijknamige naam. Ideaal voor ieder inhoudelijk evenement omdat zij met hun energie, de muziek, de clips en de interactie zorgen voor een blijvend hoog energieniveau zodat alle onderwerpen en gasten tijdens de dag de aandacht krijgen die ze verdienen.

De sprekers: Walter Vermeer en Erwin Steijlen

Walter staat al ruim 25 jaar op podia in binnen- en buitenland. Naast zijn kwaliteiten als energieke spreker is Walter uniek in het creëren van verbinding. Walter weet exact wat er speelt bij zijn opdrachtgever omdat hij, in het voortraject, altijd een raakmoment heeft met de opdrachtgever. Hierdoor ontstaat een lezing die naadloos aansluit bij het doel van het bewuste evenement. Een spreker met oog en oor voor de zaal en de opdrachtgever.

Erwin heeft als muzikant alle grote podia gezien en als componist schrijft hij muziek voor de mooiste merken ter wereld. Hij heeft onder andere samengewerkt met Cirque du Soleil, Fedde le Grand en heeft shows gedaan met Shakira en Pink! Erwin: “Muziek is communicatie en ieder merk, iedere organisatie zou muziek in moeten zetten binnen hun identiteit.” Een unieke en eigen sound als onderdeel van je merkpositionering. Met aansprekende muzikale voorbeelden verbaast Erwin de zaal. Ons brein is muzikaal, veel muzikaler dan we voor de lezing of de show wisten.

Vertrouwen

Opdrachtgevers die met vertrouwen kozen voor de lezing en show van “Pump Up The Company” zijn; Google – SAP – KPN – bol.com – Johnson & Johnson – Multicopy – Philips – Bosch – Nivea – Nationale Nederlanden – ING – Rabobank – Manpower – PostNL – MediaMarkt – ABN AMRO – Mediq – Shell – Leaseplan – Ford en vele, vele meer.

‘Pump up the Company’ boeken?

Als je interesse hebt in een lezing, een show of het dagvoorzitterschap van’Pump Up The Company’, dan kun je vrijblijvend contact opnemen via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Pump up the company

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker