Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Petra van der Veen

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Petra van der Veen, auteur van het boek: “Women at the top” is een inspirerend spreker op het gebied van vrouwelijk potentieel. Ze laat aan de hand van internationaal onderzoek zien hoe belangrijk de rol van vrouwen is in het bedrijfsleven van de toekomst. Met levensechte voorbeelden helpt ze vrouwen verder te gaan dan ze denken te kunnen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Petra van der Veen
Petra van der Veen weet uit eigen ervaring dat het kan lijken of het leven zijn beperkingen kent. Tenslotte is zij opgegroeid als kind in een militair gezin dat gestationeerd was in Duitsland. “Alle kinderen van militaire ouders werden erg streng opgevoed, discipline was een normale zaak, het was een deel van ons leven vanaf de geboorte”, weet zij zich te herinneren. Zij was geshockeerd toen ze, op haar 10e verjaardag, terug kwam in Nederland. Kinderen werden met veel meer vrijheid opgevoed. De eerste dag op school in Nederland zal zij nooit meer vergeten. “Kinderen waren met elkaar aan het kletsen en gooiden propjes door de klas. Dat was de eerste keer dat ik me realiseerde dat wit niet altijd wit is en zwart niet altijd zwart.”

Nu leeft Petra van der Veen haar leven, wetende dat er geen beperkingen van buitenaf zijn. “Het maakt niet uit hoe je geconditioneerd bent vanaf je geboorte, je kunt echt alles bereiken wat je wilt,” zegt ze. Voor Petra betekent dit dat ze haar eigen bedrijf heeft, wat door haar passie gedreven wordt, naast het feit dat ze thuis een liefhebbende moeder is van 2 jonge kinderen. Ze begon in het bedrijfsleven in management posities en koos ervoor van huis uit te werken om haar kinderen een goede basis mee te geven. Zo is ze begonnen met een succesvol direct verkoop bedrijf in huidverzorging en cosmetica producten.

Zij kwam erachter dat haar werkelijke kracht ligt in het coachen, motiveren van mensen. Zij kan mensen helpen over angsten heen te stappen en de dingen te doen waar ze tegenop kijken. Nu, na intensief international onderzoek te hebben gedaan en nadat zij een gecertificeerd LifeSuccess coach is geworden, deelt zij haar ervaringen, kracht en wijsheid met mannen en vooral vrouwen die er klaar voor zijn een eigen bedrijf op te starten.

Haar bedrijf, The WE Company, Women Empowered, raakt vrouwen over de hele wereld en helpt hen te werken aan hun eigen houding, de houding binnen het gezin en de cultuur in het bedrijfsleven. “Het is onze missie om vrouwen wereldwijd te laten inzien dat zij een topfunctie kunnen hebben in het bedrijfsleven, dan wel hun eigen bedrijf kunnen opzetten naast hun gezin en niet ten koste van het gezin. Hiervoor is een cultuuromslag nodig in zowel het bedrijfsleven als de politiek,” zegt van der Veen. Hiervoor heeft zij het boek geschreven; “Women at the top, this book will change your life(style).

Petra Van Der Veen is beschikbaar voor seminars and keynote speeches. Ze geeft ook persoonlijke en bedrijfscoaching.

Persoonlijke missie – Een bijdrage leveren aan de cultuuromslag die dient plaats te vinden in de politiek, bedrijfleven en de mindset van de vrouw.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Petra van der Veen

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker