Peter van der Maat
Peter van der Maat (1957) is gepokt en gemazeld in journalistiek, media en communicatie. Begon zijn journalistieke loopbaan bij het Utrechts Nieuwsblad en beëindigde die als de laatste hoofdredacteur van de actualiteitenrubriek Netwerk. Was verslaggever voor het NOS Journaal, Nova en RTL Nieuws. Won een Gouden Beeld met zijn reportages over de Kosovo-oorlog. En ook RTL Z, waar hij presentator was, werd met die prijs bekroond. Hij werkte als communicatiechef bij de politie Amsterdam ten tijde van de roemruchte liquidatiegolf. Tegenwoordig is hij als interim-communicatiemanager verbonden aan Boer & Croon en doet hij onder meer opdrachten in de zorgsector.

Peter van der Maat treedt op als dagvoorzitter/discussieleider/interviewer/presentator op alle maatschappelijke terreinen (behalve sport). Hij is goed geïnformeerd en betrokken, scherp en humoristisch. Ook geeft hij masterclasses op het gebied van woordvoering en media. Last but not least is hij als gecertificeerd coach (MMS) in staat om individuen en groepen op het gebied van media- en publieke presentaties op een hoger plan te brengen. Zijn persoonlijke missie: professionals met maatwerk nog beter maken.

Interesse in een lezing van Peter van der Maat of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

  • Klaas Drupsteen

    Klaas Drupsteen is een presentator/interviewer met een flexibele, maar ook kritische geest. Hij weet mensen op hun gemak te stellen en creëert daarmee een sfeer waarin bijna alles gevraagd en gezegd kan worden. Hij maakt zware, inhoudelijke onderwerpen luchtiger door een toegankelijke stijl, zonder dat dit tot oppervlakkigheid leidt.

     

  • Hans Böhm

    Hans Böhm is dankzij zijn veelzijdigheid, zijn jarenlange ervaring en zijn strategisch inzicht een graag geziene gast als presentator en discussievoorzitter bij bijeenkomsten van bedrijven en bij congressen. Hij wordt graag al tijdens het begin van een project ingeschakeld zodat de opdrachtgever in een vroeg stadium gebruik kan maken van zijn expertise.