Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Patrick de Zeeuw spreker
Bewaar als favoriet

Patrick de Zeeuw

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro , Boven 4000 Euro

Patrick de Zeeuw is Co-Founder en board member van Startupbootcamp Global, een accelerator programma dat opereert in 11 landen. Patrick schrijft een blogs over entrepreneurship en startups bij Nuzakelijk.nl. In maart 2013 lanceerde hij het boek “I’m HUNGRY, 100 basics to startup and accelerate your company”.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Patrick de Zeeuw

Patrick de Zeeuw is Co-Founder en board member van Startupbootcamp Global, een accelerator programma dat opereert in 11 landen. Startupbootcamp is een van de meest succesvolle wereldwijde innovatieprogramma’s en ondersteunt topbedrijven over de hele wereld. Patrick schrijft blogs over entrepreneurship en startups bij Nuzakelijk.nl. Hij is auteur van het boek “I’m HUNGRY, 100 basics to startup and accelerate your company” dat hij samen met Ruud Hendriks schreef.

Onderwerpen

  • Innovatie
  • Digitale transformatie
  • Startups
  • Ondernemerschap
  • Corporate startup engagement
  • State of tech

Over Patrick de Zeeuw

Patrick de Zeeuw heeft een master titel in management en internationale economie. Na zijn studie ging Patrick bij Endemol werken. Nadat hij verschillende lokale en internationale Endemol bedrijven opgezet en gereorganiseerd had, zette hij het eerste internetbedrijf binnen Endemol op. Nadat Endemol voor €5.5 miljard verkocht werd aan het Spaanse Telefonica, werd Patrick aandeelhouder en boardmember van UBF International. In 2004 nam UBF International het Nederlandse NOB over: in vier jaar tijd hadden Patrick en zijn medebestuurders van UBF één van de grootste Europese facilitaire bedrijven binnen de televisieproductie gemaakt.

Patrick richtte een interactief TV en Internet Gaming bedrijf -3Circles Media. Met dit bedrijf lanceerde en produceerde hij binnen 24 maanden interactive TV & internet gaming concepten in meer dan 15 landen van de wereld. Patrick creëerde binnen dit bedrijf het eerste live multi-player gamingplatform dat samen met Hyves.nl gelanceerd werd. Binnen vier weken na de lancering werden er meer dan een miljoen spellen per dag gespeeld.

Patrick de Zeeuw verkocht in 2009 zijn aandelen in 3Circles Media en van 2009 tot 2011 adviseerde Patrick internationale gaming- en mediabedrijven op strategisch en operationeel niveau, en op het gebied van M&A.

Interesse in Patrick de Zeeuw als spreker?

Neem contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen u graag verder!

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Patrick de Zeeuw

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker