Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Afgelopen dinsdag heeft Rick voor mij en 75 collega’s een webinar gegeven over het groeien op je thuiswerkplek. Hoe houd je het leuk en interessant en hoe houd je voldoende energie over? Rick heeft ons geleerd over de werking van ons brein en in welke valkuilen we stappen. Ook heeft hij praktische tips gegeven voor meer ontspanning. Zeker relevant voor ons, omdat we veel thuiswerken en zittend werk hebben. Rick is enthousiast, energiek en heeft gezorgd voor een perfecte voorbereiding voor het webinar, zodat het volledig aan onze wensen voldeed! Danielle Flach - ABN Amro MeesPierson, Directeur West- en Midden-Brabant
ABN Amro MeesPierson

Webinars en andere online sessies

HomeOnline sessies

Zoek je een online sessie om je medewerkers of klanten te inspireren en te motiveren? Wij hebben een breed aanbod aan webinars en andere online sessies gericht op actuele onderwerpen als thuiswerken en leidinggeven op afstand. Bekijk de voorbeelden of blader door de spreker categorieën. Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

49 resultaten gevonden

Workshop NeuromarketingCode Bekijken
Bewaar als favoriet
De Speld LIVE Bekijken
Bewaar als favoriet
Webcast Hoe word ik succesvoller dan de rest? Bekijken
Bewaar als favoriet
Webinar Slimmer thuiswerken zonder stress Bekijken
Bewaar als favoriet
De Thuiswerkshow Bekijken
Bewaar als favoriet
Maak je expertise zichtbaar Bekijken
Bewaar als favoriet
Groeien vanaf je eigen (thuis)werkplek! Bekijken
Bewaar als favoriet
Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet

Ga online met jouw event of training

Sprekers en trainers hoeven niet altijd op locatie te komen. Er zijn zoveel online mogelijkheden. Sprekers en trainers geven geregeld webinars en online trainingen. Dit kan eenmalig of een als geheel traject. Onze sprekers en trainers maken hun online lezing en webinars op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.