Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Marieke den Nijs
Bewaar als favoriet

Marieke den Nijs

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Marieke is een expert op het gebied van corporate social entrepreneurship. Als ondernemer bij Outside Inc. begeleidt zij bedrijven bij het aanjagen van intern ondernemerschap om tot nieuwe innovaties (impact ventures) te komen die waarde creëren voor zowel het bedrijf als de maatschappij.

Marieke den Nijs

Hoe kan je vanuit de organisatie waar je voor werkt het verschil maken? Steeds meer bedrijven willen innoveren terwijl medewerkers zoeken naar meer betekenis in hun werk. Maak kennis met de ‘social intrapreneur’ de ondernemende medewerker van de toekomst die zowel voor het bedrijf als maatschappij waarde creëert. Marieke den Nijs is een expert op het gebied van corporate social entrepreneurship (CSE) en mede-oprichter van Outside Inc.

Lezing

Marieke heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van grote bedrijven bij het aanjagen van intern ondernemerschap voor een betere wereld. Tijdens haar lezing neemt ze je mee in de wereld van de ‘social intrapreneur’ en deelt ze inspirerende voorbeelden van ‘corporate social entrepreneurship’ (from CSR to CSE). Hoe haal je het beste uit je medewerkers en creëer je waarde voor zowel bedrijf als maatschappij?

Staat innoveren en betekenisvol ondernemen hoog op de agenda van jouw bedrijf? Tijdens deze lezing (optioneel ook als workshop beschikbaar) duik je in de wereld van innovatie en ondernemerschap voor duurzame impact.

De missie van den Nijs is om nieuwe ondernemingen voort te brengen die een positieve impact hebben op mens en milieu. We moeten niet wachten op die ene superheld die ons zal redden, maar social intrapreneurs binnen bedrijven, overheden en non-profits verbinden.”

Onderwerpen waar Marieke den Nijs over spreekt

  • Innovatie
  • MVO en sociaal ondernemen
  • Duurzaamheid
  • Intern ondernemerschap ofwel “intrapreneurship”
  • Co-creatie

Achtergrond

Marieke den Nijs werkt als mede oprichter van Outside Inc. Op dagelijkse basis met grote bedrijven om nieuwe business concepten te genereren, te ontwikkelen en naar de markt te brengen. Marieke gelooft hierbij in de ondernemende kracht van medewerkers en is inmiddels een expert op het gebied van “corporate social entrepreneurship”.

In haar werk mobiliseert Marieke medewerkers rondom actuele duurzaamheids- vraagstukken van bedrijven, genereert innovatieve ideeën, begeleidt de doorontwikkeling van deze business concepten en creëert nieuwe netwerken met startups en netwerken van buiten. Marieke geeft lezingen op het vlak van corporate social entrepreneurship. Waarin zij laat zien hoe het aanjagen van intern ondernemerschap nieuwe innovaties voortbrengt waarin financiële en maatschappelijke doelstellingen samenkomen. Daarnaast geeft Marieke trainingen op dit vlak en faciliteert diverse workshops, brainstormsessies en bootcamp programma’s.

Interesse in een lezing van Marieke den Nijs of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch 072 – 740 75 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Marieke den Nijs

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1000 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt