Marieke den Nijs
De missie van Marieke den Nijs is om nieuwe ondernemingen voort te brengen die een positieve impact hebben op mens en milieu. Marieke werkt als mede oprichter van Outside Inc. op dagelijkse basis met grote bedrijven om nieuwe business concepten te genereren, te ontwikkelen en naar de markt te brengen. Marieke gelooft hierbij in de ondernemende kracht van medewerkers en is inmiddels een expert op het gebied van corporate social entrepreneurship (de volgende stap na corporate social responsibility).

In haar werk mobiliseert Marieke den Nijs medewerkers rondom actuele duurzaamheidsvraagstukken van bedrijven, generereert innovatieve ideeën, begeleidt de doorontwikkeling van deze business concepten en creëert nieuwe netwerken met startups en netwerken van buiten. Marieke geeft lezingen op het vlak van corporate social entrepreneurship waarin zij laat zien hoe het aanjagen van intern ondernemerschap nieuwe innovaties voortbrengt waarin financiële en maatschappelijke doelstellingen samenkomen. Daarnaast geeft zij trainingen op dit vlak en faciliteert diverse workshops, brainstormsessies en bootcamp programma’s.

Persoonlijke missie Marieke den Nijs: Het voortbrengen van innovatieve ondernemingen met een positieve impact op milieu en maatschappij door de creativeit en ondernemerschap binnen bestaande grote ondernemingen aan te jagen en te verbinden met kansen en ondernemers van buiten.

Interesse in een lezing van Marieke den Nijs of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch 072 740 75 22.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field