Marieke den Nijs

Met de nodige reis- en werkervaring en een afgeronde master antropologie geeft Marieke den Nijs lezingen op het vlak van corporate social entrepreneurship waarin zij laat zien hoe het aanjagen van intern ondernemerschap nieuwe innovaties voortbrengt waarin financiële en maatschappelijke doelstellingen samenkomen. Daarnaast geeft zij trainingen op dit vlak en faciliteert diverse workshops, brainstormsessies en bootcamp programma’s. De missie van den Nijs is om nieuwe ondernemingen voort te brengen die een positieve impact hebben op mens en milieu. “We moeten niet wachten op die ene superheld die ons zal redden, maar social intrapreneurs binnen bedrijven, overheden en non-profits verbinden.”

Onderwerpen waar Marieke den Nijs over spreekt

  • Sociaal ondernemen
  • Intern ondernemerschap
  • Innovaties
  • Financiële en maatschappelijke doelstellingen
  • Brainstormsessies
  • Bootcamp programma’s

Achtergrond

Marieke den Nijs werkt als mede oprichter van Outside Inc. Op dagelijkse basis met grote bedrijven om nieuwe business concepten te genereren, te ontwikkelen en naar de markt te brengen. Marieke gelooft hierbij in de ondernemende kracht van medewerkers en is inmiddels een expert op het gebied van corporate social entrepreneurship.

In haar werk mobiliseert Marieke medewerkers rondom actuele duurzaamheidsvraagstukken van bedrijven, generereert innovatieve ideeën, begeleidt de doorontwikkeling van deze business concepten en creëert nieuwe netwerken met startups en netwerken van buiten. Marieke geeft lezingen op het vlak van corporate social entrepreneurship. Waarin zij laat zien hoe het aanjagen van intern ondernemerschap nieuwe innovaties voortbrengt waarin financiële en maatschappelijke doelstellingen samenkomen. Daarnaast geeft Marieke trainingen op dit vlak en faciliteert diverse workshops, brainstormsessies en bootcamp programma’s.

Persoonlijke missie Marieke den Nijs

Het voortbrengen van innovatieve ondernemingen met een positieve impact op milieu en maatschappij. De creativeit en ondernemerschap binnen bestaande grote ondernemingen aan jagen en verbinden met kansen en ondernemers van buiten.

Interesse in een lezing van Marieke den Nijs of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch 072 740 75 22.

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required FieldBeschikbaarheid en informatie Marieke den Nijs

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.