Juul Martin: waarmaken van je dromen

Juul Martin is na meer dan honderd lezingen gestopt als spreker. Hij komt alleen nog maar als je een hele zaal ‘aan wil zetten’ en met zijn allen vol mee wil doen aan een bijzondere ervaring. Zijn decor met tastbare bewijzen van zijn avonturen gaat door de zaal. Er zijn geen toeschouwers, maar deelnemers. Of we nu live iemand helpen diens droom waar te maken met de hele zaal, spannende opdrachten doen met het publiek of dat we een live mindcheck doen van alle aanwezigen en de cultuur pijlen om die te veranderen. Het wordt een leerzaam zooitje.

Vertel hem jouw doel, dan creëert hij een op maat gemaakte lezing vol beleving en experiment rond thema’s als mindset, ondernemend gedrag, (bedrijfs)cultuur, veranderen, lukken en dromen waarmaken. Be prepared.

Serial waarmaker & oprichter School voor Wereldverbeteraars

Juul Martin bouwde om verspilling tegen te gaan een Huis van Overvloed. Hij runde om mensen te verbinden een deelwinkel waar je niks kon kopen. Hij verspreidde de Sharing Vouchers over de hele wereld en is een drijvende kracht achter de deeleconomie en durftevragen. Wat hij leerde over het waarmaken van je dromen, veranderen, ontwikkelen en over hoe je positieve impact kunt maken, bundelde hij in het Handboek voor Wereldverbeteraars.

Als oprichter van School voor Wereldverbeteraars leert hij met zijn team mentoren dagelijks professionals hoe hun dromen ondernemend waar te maken. Hij hielp al duizenden mensen op weg en is nog lang niet klaar.

Persoonlijke missie Juul Martin: change the world or die trying.

de WAARMAAKChallenge

Eén team, Eén dag, Eén lege ruimte. Geen budget, geen opdracht. Het doel? Aan het eind van de dag is er iets moois, echts en nieuws in de wereld gezet.
De setting dwingt je hyper ondernemend te zijn en alles uit jezelf te halen. Je gaat alle bouwstenen van het ondernemen moeten inzetten, ook al ken je ze nog niet allemaal of ben je ze nog niet meester. Denk aan instant creëren, kansen zien en benutten, gewoon maar proberen, vreemden betrekken en inspireren, om hulp vragen, luisteren naar elkaar en het verbinden van ideeën. Ga los met de waarmaak challenge en duik in het diepe. De begeleiders geven tips en delen hun skills als het nodig is en je er om vraagt.

Juul Martin inhuren of boeken voor een lezing of als gastspreker voor uw zakelijke bijeenkomst?

Juul Martin inhuren of boeken voor een lezing of als gastspreker? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Juul Martin SKU UPC Model

Werken, denken en leven zoals de mensen met Juul deden bij het Huis van Overvloed: dat is wat ons als samenleving te doen staat.

Apr 14, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Herman Wijffels 

Werken, denken en leven zoals de mensen met Juul deden bij het Huis van Overvloed: dat is wat ons als samenleving te doen staat.


Bijzonder vermakelijke verteller met innovatieve ideeën!

Apr 14, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Frénk van der Linden 

Bijzonder vermakelijke verteller met innovatieve ideeën!


Een gedreven man die met veel passie vertelt over zijn manier van relevant zijn voor deze wereld, een verhaal dat inspireert omdat Juul nou net wel do

Apr 14, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Lage Landen 

Een gedreven man die met veel passie vertelt over zijn manier van relevant zijn voor deze wereld, een verhaal dat inspireert omdat Juul nou net wel doet wat de toehoorder zelf niet durft


5.0 5.0 7 7 Werken, denken en leven zoals de mensen met Juul deden bij het Huis van Overvloed: dat is wat ons als samenleving te doen staat. Juul Martin
Page:
123