Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

juul martin
Bewaar als favoriet

Juul Martin

Juul Martin is psycholoog en coach. Voor zijn boek ‘Maak Ruimte en laat je mensen shinen’ (2021) ging hij op onderzoek bij succesvolle leiders op bijzondere plekken met de vraag: Hoe laat jij jouw mensen shinen? Hun lessen en zijn eigen ervaringen deelt hij met plezier met jou.

Ronand Jansen - managementboek.nl

"Juul is een zeer aimabele spreker en deskundige facilitator die de zaal meteen goed beet pakt. Een echte aanrader!"

Juul Martin

Psycholoog en coach Juul Martin houdt zich bezig met verkennen, coachen, adviseren en creëren rondom de thema’s Gedrag, Leiderschap en Dynamiek. Iedereen is rijkelijk bezield en tot mooie dingen in staat. Alleen soms zit er iets in de weg waardoor mensen zo niet kunnen zijn of doen. Een structuurding in de organisatie of cultuurding in ons land. Een leider die nog niet weet hoe het anders kan.

Wat we te doen hebben is: ruimte maken. Juul zorgt voor een fijne, veilige plek waarin je kunt leren, ontdekken, bezieling, groeien en veranderen. Hij is dé spreker voor leiders die hun mensen willen doen shinen. Hij is dol op ‘het nog niet weten en toch op pad gaan’. Hij creëert samen met jullie een mooi ontwikkelplan waarin jullie op een laagdrempelige manier tot de kern komen en er met plezier en moed mee aan de slag willen gaan.

Mogelijke thema’s voor een lezing of workshop:

  • Wij willen veranderen, hoe kunnen wij dat doen?
  • Wij willen onze mensen op de eerste plaats zetten, waar beginnen we mee?
  • We willen meer zelfsturende teams en minder top-down leiding geven, waar moeten we dan rekening mee houden?
  • We willen onze doelen behalen, maar weten niet waar te beginnen.
  • We willen weten waar gedoe vandaan komt binnen onze organisatie en hoe dat aan te pakken.

Vertel hem jouw doel, dan creëert hij een op maat gemaakte lezing vol beleving en experiment rond thema’s als groeien, leren, ondernemen, dromen waarmaken, gedrag, psychologie, leiding geven, betekenis, zingeving, veranderen, zelforganiserende teams, waarmaken, samenwerken, behoeftes vervullen, ruimte maken, reflectie, overvloed, authenticiteit, creëren, ontdekken en verkennen. Be prepared.

Over Juul Martin

Juul Martin is psycholoog en coach en is gek op verkennen en creëren. In zijn boek ‘Maak Ruimte en laat je mensen shinen’ (2021) beschrijft hij de dynamiek van het ruimte maken voor leiders met humor en stijl. Voor dit boek ging hij op onderzoek bij succesvolle leiders op bijzondere plekken met de vraag: Hoe laat jij jouw mensen shinen? En wat blijkt: van prijswinnende filmregisseurs tot het voetbalstadion en van het leger tot de internationale modewereld: als leiders ruimte weten te maken voor wat hun mensen echt nodig hebben, dan gaat het lekker lopen en leiden zij relaxter.

Juul coacht en adviseert leiders en teams en verbindt leiders die samen willen groeien binnen de door hem opgerichte ruimtemaakers-community. Hij was columnist voor o.a. NU.nl en zijn Handboek voor Wereldverbeteraars is genomineerd als purposeboek van het jaar (2019). Hij werd bekend door het bouwen van Huis van Overvloed met 300 vrijwilligers. Als spreker gaf hij honderden lezingen en weet hij de hele zaal te raken: interactief en samen op onderzoek naar wat er echt toe doet.

Geïnteresseerd in het verhaal van Juul Martin?

Tijdens een lezing of workshop van Juul Martin zijn er geen toeschouwers, maar deelnemers. Of jullie nu met Juul live iemand helpen diens droom waar te maken, spannende opdrachten doen of dat jullie een live mindcheck doen. Het wordt een leerzaam ‘zooitje’.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina of bel ons op 072 – 740 74 22. Wij staan je graag te woord en denken met je mee om van jouw event een geslaagd event te maken.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

LCGW

"Juul weet de toehoorders te boeien. Mooi aan zijn verhaal is dat je het in het werk en privé kunt gebruiken. Hij geeft de zaal echt wat mee. Sluit goed aan op zijn boek het Handboek voor Wereldverbeteraars. Hij gaf een paar mooie webinars en een ‘echte’ lezing voor onze landelijke groep gemeenteambtenaren."

innovatie manager Rabobank NL

"Hij is niet alleen goed verteller, maar heeft ook in de praktijk laten zien dat zijn aanpak echt werkt door middel van zijn initiatieven als Huis van Overvloed. Dat geeft een extra meerwaarde aan zijn inspirerende verhaal. "

Social EnterpriseNL

"Juul Martin begeleidde een Durf te Vragen sessie tijdens de expertmeeting van Stichting DOEN en Social Enterprise NL. Hij hielp live twee ondernemers bij het stellen van een hulpvraag aan het publiek van 80 collega ondernemers. Door Juul’s scherpe vragen kregen de ondernemers hun hulpvraag heel helder. Juul’s open houding, vertrouwen en enthousiasme werkte aanstekelijk op het publiek. Zij gaven de ondernemers een reeks aan creatieve oplossingen en nuttige contacten om weer een stapje verder te komen richting hun missie: de mode industrie inclusief en duurzaam maken. Juul is professioneel, empathisch en prettig om mee te werken. Aanrader!"

Jeroen Pauw

"Hij was bij ons in de uitzending en wat een verteller is die man!"

Herman Wijffels

"Werken, denken en leven zoals de mensen met Juul deden bij het Huis van Overvloed: dat is wat ons als samenleving te doen staat."

Beschikbaarheid en informatie

Juul Martin

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt