Op zoek naar een inspirerende dagvoorzitter voor jouw (online) bijeenkomst?

Jelte Sondij ©DiederickBulstraPhotography
Bewaar als favoriet

Jelte Sondij

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Jelte Sondij is een ervaren dagvoorzitter, presentator en communicatiestrateeg. Jelte heeft meer dan tien jaar journalistieke ervaring. Die zet hij graag in om bijeenkomsten tot leven te brengen. Als strateeg bij een internationale organisatie kent hij het bedrijfsleven van binnenuit. Ook begeleidt hij met plezier bijeenkomsten voor de overheid.

Jelte Sondij

Jelte Sondij is dagvoorzitter, programmamaker en communicatiestrateeg. Hij is vooral bekend als een van de Jakhalzen van De Wereld Draait Door. Jelte werkte meer dan 10 jaar als programmamaker en journalist voor verschillende landelijke media, voordat hij de overstap maakte naar het bedrijfsleven. Hij is daar actief als communicatiestrateeg bij een grote internationale organisatie.

Jelte praat dus niet alleen over ondernemerschap, hij kent de werkvloer van dichtbij. Daarnaast is ook de overheid een regelmatig terugkerende opdrachtgever.

Jelte’s stijl wordt gekenmerkt door een gezonde nieuwsgierigheid, een passie voor inhoud en energie. Jelte bereidt zich goed voor, om zo ontspannen een gesprek in te gaan. Daarnaast improviseert hij graag en houdt van interactie met het publiek

Inzetbaarheid

  • Jelte is als dagvoorzitter en interviewer gewend te schakelen tussen een grote diversiteit aan onderwerpen. Van economie tot onderwijs en van ondernemerschap tot politiek.
  • Als oud-medewerker van De Wereld Draait Door verstaat Jelte de kunst om vrijwel ieder onderwerp voor een breed publiek toegankelijk te maken.
  • Jelte kent als communicatiestrateeg bij een grote onderneming het bedrijfsleven van binnenuit. Dat helpt hem om samen met deelnemers de diepte in te gaan.

Achtergrond

Jelte werkte voor en achter de schermen voor onder andere BNNVARA, NPORADIO1, RTL en TMG. Hij was onder andere te zien als Jakhals in het programma De Wereld Draait Door en presentator van het veelbesproken BNNVARA-programma Rambam. Hij interviewde talloze politici, opiniemakers en celebraties in binnen en buitenland. Daarnaast was hij onder andere te horen in het nieuwspanel van NOS Langs de Lijn e.o. en ging hij voor RTL op zoek naar het geheim van succes en geluk. Voor LindaTV, het online platform van Linda de Mol, maakte hij een serie over de grote rol die ons mobieltje in ons leven inneemt.

Na een carrière van 10 jaar als programmamaker en journalist besluit Jelte het roer om te gooien. Hij maakt de overstap naar het bedrijfsleven. Daar zet hij zijn media-ervaring in als communicatiestrateeg voor diverse merken. Met een focus op online campagnes en branded (social) content. Momenteel werkt hij als communicatiestrateeg voor een internationale organisatie. Daar houdt hij zich onder meer bezig met brand publishing en mediastrategie. Zijn dagelijkse ervaring in het bedrijfsleven komt goed van pas als dagvoorzitter. Typisch Jelte: zo min mogelijk jargon, zoveel mogelijk focus op resultaat.

Interesse in een lezing van Jelte Sondij?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Jelte Sondij

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid