Op zoek naar een dagvoorzitter met kennis van klimaat en natuur?

Cecilia Adorée
Bewaar als favoriet

Cecilia Adorée

Cecilia Adorée is een ervaren dagvoorzitter met een achtergrond als actrice en zangeres. Ze gelooft in het creëren van een ontspannen sfeer waarin sprekers en publiek kunnen schitteren. Haar kracht ligt in grondige voorbereiding en persoonlijk contact, waardoor ze moeiteloos de essentie van elk verhaal naar boven haalt.

Green Meetup

"Cecilia heeft voor de Green Meetup een interview afgenomen over hoe toerisme kan bijdragen aan natuurherstel. Ik heb met veel plezier met Cecilia samengewerkt en erg gewaardeerd dat ze zo betrokken was en met ideeën kwam. Ook vanuit het aanwezige publiek - Nederlandse journalisten en Franse PR vertegenwoordigers - ontvingen we enthousiaste reacties."

Cecilia Adorée

Mijn missie is om via levendige en toegankelijke moderatie een brug te slaan tussen mensen en complexe maatschappelijke thema's. Door authentiek contact en diepgaande gesprekken streeft ze ernaar een positieve verandering teweeg te brengen en anderen te inspireren tot actie voor een duurzamere wereld.

Cecilia Adorée is een dagvoorzitter die gelooft in de kracht van een ontspannen en vertrouwde sfeer, waarin zowel sprekers als publiek kunnen schitteren. Haar geheim? Een grondige voorbereiding en persoonlijk contact met alle betrokkenen, waardoor ze de essentie van elk verhaal moeiteloos naar boven haalt.

Door middel van haar toegankelijke en levendige moderatie stijl, aarzelt Cecilia niet om kritische vragen te stellen en dieper in te gaan op de kern van een onderwerp. En met haar ervaring in gesprekken over klimaat, natuur en eco-emoties voelt Cecilia zich als een vis in het water op congressen die belangrijke maatschappelijke kwesties aansnijden. Haar authentieke benadering en diepgaande kennis maken haar tot een waardevolle toevoeging aan elk evenement

Inzetbaarheid

Adorée is flexibel inzetbaar als onder meer:

  • Dagvoorzitter
  • Interviewer
  • Moderator

Achtergrond Cecilia Adorée

Cecilia is opgeleid als actrice en zangeres op de Muziektheateracademie Codarts in Rotterdam en heeft jarenlange ervaring met op het podium staan. Naast haar werk als actrice (Goede Tijden, Slechte Tijden) startte ze in 2019 haar podcast ‘Klimaattherapie’. Daarna werkte Cecilia als zelfstandig maker aan podcasts voor bedrijven, organisaties en instellingen.

Ze is gecertificeerd gespreksleider bij KlimaatGesprekken, rondde de 3-daagse opleiding Leren Modereren af bij Kim Coppes en Wendelien Wouters en deed jarenlange ervaring met gespreksvoering op bij de Kindertelefoon.

Interesse in Cecilia Adorée als dagvoorzitter voor jouw event?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422, wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Medilex Onderwijs

"Cecilia zorgt voor een fijne sfeer in de zaal en heeft een duidelijke en vriendelijke presentatiestijl. Ze voelt haarfijn aan wat het publiek nodig heeft en past de lengte en vorm van introducties en overgangen aan op de behoefte van de groep. Je kunt erop vertrouwen dat ze op en top is voorbereid én de tijd op een prettige manier bewaakt, waardoor de dag vloeiend en soepel verloopt."

Beschikbaarheid en informatie

Cecilia Adorée

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid