Op zoek naar een inspirerende dagvoorzitter voor jouw (online) bijeenkomst?

Harry Dijkema
Bewaar als favoriet

Harry Dijkema

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Harry Dijkema brengt duurzaamheid en innovatie naar uw event. Als dagvoorzitter en presentator helpt hij bedrijven innoveren en zorgt zijn enthousiasme voor veel interactie met het publiek. Hij spreekt met start-ups en corporate CEO’s en brengt beide werelden samen. Harry staat garant voor een (technisch) soepel en enthousiast event en denkt graag mee over de exacte invulling van uw programma.

Nationale Politie

"Voor ons event zochten we een spreker en dagvoorzitter met affiniteit in de startup wereld. Harry was een goede keuze, hij leidde de tafelgesprekken uitstekend, bereidde zich tot in de puntjes voor en bracht kennis, sfeer en precies de toon voor ons event waar we naar op zoek waren. "

Harry Dijkema

Harry Dijkema werkt als presentator, radio host en (duurzame) innovator. Als radio host interviewt hij ondernemers. Als innovator helpt Harry bedrijven duurzaam vernieuwen en brengt hij grote bedrijven in contact met start-ups. Harry is te boeken voor verschillende (online) events. Bijvoorbeeld als host voor een klantarena, een medewerkers dag of voor het faciliteren van een serieuze brainstorm over nieuwe duurzaamheidsinitiatieven.

Harry Dijkema boeken

Zoek je een host die snel de juiste sfeer neerzet, oog voor de inhoud heeft en kennis van innovatie en duurzaamheid heeft? Dat ben je bij Harry aan het juiste adres. Specifieke bedrijfstaal in finance of de health sector is geen obstakel voor Harry, hij kent dit soort bedrijven inmiddels van binnen uit. Met zijn ruime ervaring in het interviewen van ondernemers weet hij snel tot een inspirerend en doortastend gesprek te komen. Van CEO tot start-up:, Harry gaat graag het gesprek enthousiast aan. Waarbij duurzaamheid en het werken aan de wereld van morgen altijd als drijfveer voor hem zullen gelden.

Harry staat garant voor een professioneel evenement met de juiste look feel. Met altijd als missie om uw event tot een succes te maken.

Passende thema’s bij dag voorzitterschap

1. Wat vind onze klant van onze organisatie?
2. Hoe blijf ik als organisatie vernieuwend?
3. Hoe trek ik als organisatie nieuw talent aan?
4. Hoe werken start-ups en hoe creëer ik een start-up mentaliteit?
5. Hoe krijg ik mijn organisatie mee in verandering

Achtergrond Harry Dijkema

Harry Dijkema woont in Amersfoort en werkt als innovator voor diverse bedrijven. Hij werkt ook als radio host en interviewt wekelijks ondernemers. Harry studeerde Cum Laude af in Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na zijn studie verdiepte hij zich in duurzame mobiliteit en werkte hij mee aan verschillende succesvolle start-ups in de nieuwe mobiliteit. Harry heeft een grote passie om verhalen te maken. Verhalen die inspireren en aanzetten. Liefst aanzetten tot meer begrip voor de ander, aanzetten tot een organisatie verbetering of aanzetten tot een betere wereld. In zijn radio-uitzendingen en dagvoorzitter schappen komt zijn enthousiasme en gedrevenheid hiervoor erg van pas. Naast zijn passie voor interviewen, ondernemen en duurzaamheid is Harry een fanatieke zeiler.

Harry Dijkema inhuren als dagvoorzitter?

Harry is te boeken voor verschillende (online) events. Bijvoorbeeld als host voor een klantarena, een medewerkersdag of voor het faciliteren van een serieuze brainstorm over nieuwe duurzaamheidsinitiatieven. Buzz woorden als “Design-thinking”, “Agile” en “Lean start-up” ingewikkeld? Harry maakt ze praktisch en toepasbaar.

Geïnteresseerd in Harry als dagvoorzitter en presentator voor uw (digitale) evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 7422.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands,  Engels

Beoordelingen

ABN AMRO

"Harry zet vanaf moment 1 de sfeer neer, weet van voorbereiding tot aan productie de uitzending stevig neer te zetten. Door zijn goede voorbereiding en doortastende vragen heeft hij ons online Pitch Event tot een groot succes gemaakt voor alle 560 kijkers."

Beschikbaarheid en informatie

Harry Dijkema

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid