Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jan Willem van den Brink en Maarten van Os
Bewaar als favoriet

Jan Willem van den Brink en Maarten van Os

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Jan Willem van den Brink en Maarten van Os zijn specialist in commercie voor inhoudelijk deskundige professionals. Meestal zijn deze professionals weinig enthousiast over een rol in sales. Hun workshops en lezingen zijn interactief, en de deelnemers geven als feedback dat de bijeenkomst zowel inspirerend als zeer nuchter en praktisch is.

KPN Consulting

"Dreamfactory - Koopsignalen door Jan Willem van den Brink Ik vond de training koopsignalen fantastisch leuk en ontzettend nuttig en leerzaam. Jan Willem weet een goede en veilige sfeer te creëren waarin iedereen fouten durft te maken, zodat we meteen van onze fouten konden leren en het leereffect nog groter was. Daarnaast geeft hij deze training met veel passie, dynamiek en humor. Echt een aanrader als je wil leren hoe je op een niet opdringerige manier toch in wil gaan op mogelijke nieuwe kansen/koopsignalen. Anneke Rijsemus – Consultant KPN Consulting"

Jan Willem van den Brink en Maarten van Os
Hoe krijg je een inhoudelijk deskundige professional zover dat hij opdrachten gaat verwerven? Ingenieurs, adviseurs, juristen, consultants, allemaal hebben ze een uitstekende uitgangspositie om opdrachten te verwerven. En toch willen veel inhoudsdeskundigen er niet aan.

Jan Willem van den Brink en Maarten van Os schreven over dit onderwerp de bestseller “Opdrachtgever Gezocht – acquireren als onderdeel van je werk”. Ze leren inhoudsdeskundigen een actieve rol in het salesproces te spelen. En zetten koudwatervrees om in enthousiasme voor dit steeds belangrijker onderdeel van het werk van professionals. Voor een onvergetelijk presentatie die zichzelf terug gaat verdienen.

Jan Willem van den Brink en Maarten van Os zijn specialist in commercie voor inhoudelijk deskundige professionals. Meestal zijn deze professionals weinig enthousiast over een rol in sales. Hun workshops en lezingen zijn interactief, en de deelnemers geven als feedback dat de bijeenkomst zowel inspirerend als zeer nuchter en praktisch is. Zodat mensen er direct mee aan de slag gaan.

De meeste sprekers hebben een solo optreden. Jan Willem en Maarten houden desgewenst een duo presentatie, voor nog meer vaart, humor, interactiviteit en effect. En uiteraard zijn ze ook als solist uitstekend in staat om groepen professionals commercieel in beweging te krijgen.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Jan Willem van den Brink en Maarten van Os

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid