Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jaap van Driel
Bewaar als favoriet

Jaap van Driel

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Jaap van Driel spreekt over de wijze waar op organisaties de bijdrage van projecten voor de organisatie kunnen vergroten. Jaap is een enthousiast spreker, die in staat is zijn gehoor mee te nemen in zijn betoog. Door de vele concrete voorbeelden, die hij aan zijn lange carrière ontleent, blijft zijn presentatie toegankelijk.

Jaap van Driel

Jaap van Driel ziet het als zijn missie om lijnmanagers meer inzicht te geven in projecten. De klant is een lijnmanager die voor de taak geplaatst is om een project te begeleiden. Deze lijnmanager en de projectmanager spreken echter niet dezelfde taal. De misverstanden die dit geeft, leiden vaak tot grote problemen.

Jaap geeft lijnmanagers daarom handvatten om op een goede wijze met projectmanagers te communiceren. Hij probeert hierdoor de bijdrage van projecten aan de doelen van een organisatie te verbeteren. Het resultaat van zijn bijdrage is dat organisaties veel beter in staat zijn om ervoor te zorgen dat projecten bijdragen aan het succes van de organisatie.

Jaap is een enthousiast spreker, die in staat is zijn gehoor mee te nemen in zijn betoog. Door de vele concrete voorbeelden, die hij aan zijn lange carrière ontleent, blijft zijn presentatie toegankelijk. Zijn centrale punt is dat door gezond verstand ingegeven overwegingen bij de begeleiding van projecten veel belangrijker zijn dan complexe projectmanagementtheorieën.

Achtergrond Jaap van Driel

Jaap is begonnen als wetenschapper bij de Rijksuniversiteit Groningen en het Shell Research laboratorium in Amsterdam. Daarna heeft hij een carrière bij Shell gehad als consultant, programmamanager en lijnmanager in Nederland, Frankrijk en Marokko met verantwoordelijkheid voor projecten in Europa en Noord-Afrika. Aan het eind van zijn Shell-carrière was hij hoofd van het globale Project Excellence Centre. Sinds 2010 is hij onafhankelijk projectbegeleider bij zowel grote als middelgrote bedrijven.

Managementboek Jaap van Driel

In 2018 heeft hij een boek uitgegeven bij uitgeverij Haystack met als onderwerp: hoe kan een organisatie projecten zo organiseren dat ze een grotere bijdrage aan de organisatie leveren?

Jaap van Driel boeken?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Je kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 072 750 74 22. Wij denken graag met je mee.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Jaap van Driel

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid