Ga jij mee op reis? Han Hendriks: inspirator op het gebied van co-creating social enterprises.

De wereld om ons heen verandert enorm snel. Organisaties ontdekken dat het creëren van financiële waarde alleen niet meer voldoende is. Wij zien organisaties met uitdagingen als: ‘Hoe kan ik financiële en sociale waarde combineren in nieuwe business modellen? ‘Hoe wordt jouw organisatie 100% relevant voor alle stakeholders?’ Kortom hoe word je een social enterprise?’ Han Hendriks is inspirator op het gebied van co-creating social enterprises en het maken van Make, Buy or Ally- beslissingen en deelt zijn kennis graag.

Han Hendriks heeft Organisatiesociologie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en in Madrid aan de Universidad de Complutense. Na bij diverse organisatieadviesbureaus gewerkt te hebben, richtte hij in het jaar 2000 samen met Ivar Davids en Cas van Arendonk het ondernemende organisatieadviesbureau Kirkman Company op. Verder is hij mede-oprichter van YSE, We Beat The Mountain, Aim for the moon en Outside Inc. Tot slot is hij mede-initiator van Powered By Meaning; een collectief van betekenisvolle ondernemingen.

Han is verbonden aan het Strategy Center van Nyenrode Business Universiteit en publiceert regelmatig artikelen en boeken over inkoop, sourcing en ‘social enterprises’. Hij is mede-auteur van de boeken “Strategische [out]sourcing van ICT”, “Make, Buy or Ally” en “The Next CPO”.

Als gastspreker weet Han groepen op een interactieve manier uit hun comfortzone te halen en in beweging te brengen. Deelnemers zijn hierdoor in staat een vraagstuk op een andere manier te benaderen en sluiten de sessie af met een praktische oplossing die direct toepasbaar is in de praktijk. Dit alles gebeurt in een prettige werksfeer met de nodige humor en snelheid.

Persoonlijke missie Han Hendriks:
“Graag inspireer ik je op jouw bestemming, geef samen met jou vorm aan het pad en begeleid je tijdens de reis naar het nieuwe normaal”

Han Hendriks inhuren boeken voor een lezing of workshop?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers