Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Han Hendriks

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Han Hendriks is inspirator op het gebied van co-creating social enterprises en het maken van Make, Buy or Ally- beslissingen. Hij geeft antwoord op de vraag hoe je jouw organisatie 100% relevant ‘maakt’ voor alle stakeholders.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Han Hendriks

De wereld om ons heen verandert enorm snel. Organisaties ontdekken dat het creëren van financiële waarde alleen niet meer voldoende is. Han Hendriks is inspirator op het gebied van co-creating social enterprises en het maken van Make, Buy or Ally- beslissingen. Hij geeft antwoord op vragen als:

 • Hoe kan ik financiële én sociale waarde combineren in nieuwe business modellen?
 • Hoe wordt jouw organisatie 100% relevant voor alle stakeholders?
 • Kortom, hoe word je een social enterprise?

Han is verbonden aan het Strategy Center van Nyenrode Business Universiteit en publiceert regelmatig artikelen en boeken over inkoop, sourcing en ‘social enterprises’. Hij is mede-auteur van de boeken ‘Strategische [out]sourcing van ICT’, ‘Make, Buy or Ally’ en ‘The Next CPO’.

Als gastspreker weet Han groepen op een interactieve manier uit hun comfortzone te halen en in beweging te brengen. Deelnemers zijn hierdoor in staat een vraagstuk op een andere manier te benaderen en sluiten de sessie af met een praktische oplossing die direct toepasbaar is in de praktijk. Dit alles gebeurt in een prettige werksfeer met de nodige humor en snelheid.

Achtergrond Han Hendriks

Han Hendriks heeft Organisatiesociologie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en een jaar Organisatiesociologie en Bedrijfskunde aan de Universidad de Complutense te Madrid. Hij heeft een gewerkt bij diverse managementadviesbureaus. Sinds 2000 is Hendriks medeoprichter, ondernemer en managing partner van Kirkman Company B.V. Verder is hij mede-oprichter van:

 • YSE: jonge talenten en organisaties ondersteunen om hun toekomst vorm te geven
 • We Beat The Mountain: duurzame organisatie die zich richt op het wereldwijd verslaan van de afvalberg
 • Aim for the moon: een community van ervaren ondernemers en pioniers hun grote ondernemersdromen uit willen laten komen op het gebied van technologie, strategie, kennis, marketing, media, juridisch, etc.
 • Outside Inc.: ontwikkelt samen met bestaande bedrijven nieuwe business concepten en start ondernemingen met een positieve impact op milieu en maatschappij.
 • Powered By Meaning; een collectief van betekenisvolle ondernemingen.

Hij begeleidt organisaties op een ondernemende wijze in de richting van ‘organisaties van de toekomst’. Daarnaast is hij verbonden aan Nyenrode Business Universiteit en publiceert hij regelmatig artikelen en boeken over inkoop, sourcing en ‘social enterprises’.

Han Hendriks boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Han Hendriks

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker