HomeStartup Bernd Mintjes

Bernd Mintjes

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro
"Het is mijn missie om mensen in te laten zien dat iedereen succesvol kan ondernemen." - Bernd Mintjes
Vraag vrijblijvend informatie

 Bernd Mintjes

Drs. Bernd W. Mintjes is één van de meest succesvolle investeerders in Nederland. Hij investeerde in de afgelopen 25 jaar in meer dan tweehonderd startups met een aantal zeer succesvolle exits. Waarom slagen sommige start-ups en mislukken andere start-ups? Bernd ontwikkelde op basis van zijn ervaringen een methode om start-ups uit te laten groeien tot succesvolle bedrijven. Zijn 100 dagen systematiek is gebaseerd op de kernbegrippen prioriteit, focus, ritme en transparantie en geeft helderheid aan elk bedrijf. Bernd is een veelgevraagd spreker op ondernemersbijeenkomsten en congressen. Hij deelt zijn ervaringen als Business Angel en leert je de geheimen van succesvol investeren.

Onderwerpen waar Bernd Mintjes over spreekt:

  • Succesvol ondernemen kan iedereen
  • Verdubbel je winst in 100 dagen
  • Innovatie
  • Intrapreneurship: waarom Google zo succesvol is
Binnen één dag weet Bernd de sterke en zwakke punten van elk bedrijf bloot te leggen en weet hij ook hoe deze zwakke punten kunnen worden omgebogen tot een succesvol concept. Leer van de meest succesvolle investeerder van Nederland. Bernd Mintjes kan daarnaast ook twee workshops verzorgen:

1) Workshop 'Dragons Den'

42% van de bedrijven die groeigeld willen ophalen slagen daarin. Meer dan de helft heeft na een jaar nog geen kapitaal opgehaald en een groot deel daarvan moet daarom stoppen met het bedrijf. Een investeerder overtuigen kun je leren. Daarom ontwikkelde Bernd Mintjes deze effectieve workshop. In deze workshop van een halve dag:
  • Waar een investeerder op let,
  • Welke taal een investeerder verstaat,
  • Hoe je de beste deal krijgt, én
  • Hoe je een winnende pitch maakt
Na het volgen van deze workshop is het geen kwestie van wel of geen geld ophalen, maar hoe kies je het beste aanbod.

2) Workshop 'Het geheim van een succesvol bedrijf'

Slechts 4% van de gestarte bedrijven groeit uit tot een bedrijf met meer dan 10 werknemers en slechts 1% wordt een echt succesvol bedrijf. In deze workshop neemt Bernd Mintjes je mee op zijn weg langs gemiste kansen, onverwacht successen, pijnlijke mislukkingen en leert hij je hoe je als investeerder kijkt naar een bedrijf. Hij legt zijn succesvolle methodiek uit en samen maak je een analyse van je bedrijf en stel je een 100 dagenplan op voor je bedrijf. Na het volgen van deze workshop weet je wat je moet veranderen in je bedrijf om succesvol te worden.

Over Bernd Mintjes

Bernd startte zijn carrière als investeerder 25 jaar geleden toen hij college gaf aan de universiteit en zijn studenten uitdaagde om hun idee te pitchen. Sindsdien investeerde hij in meer dan tweehonderd bedrijven, waarvan hij er velen succesvol verkocht. Hij is de oprichter van de koepelorganisatie van Business Angels in Nederland en was jarenlang het boegbeeld van de Maxwell Group, het meest toonaangevende adviesbureau op het gebied van innovatie & ondernemerschap in Nederland. Hij werd bekend van de Teleac serie 'een groeiend bedrijf', het TV programma 'Dragons Den' en de BNR radio uitzending 'De Pitch'. Bernd is nog altijd actief in het onderwijs. Als gastdocent is hij verbonden aan de University of London en de Entrepreneurship Academy in Aarhus. Ook verzorgt hij regelmatig workshop voor de Rabobank Ondernemers Academie.

Bernd Mintjes boeken

Wil je Bernd boeken als spreker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Recensies

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veld

Bernd Mintjes SKU UPC Model

De heer Mintjes wist in twee uur de finesses van het investeren in bedrijven op een humorvolle en begrijpende manier uiteen te zetten. Voor onze leden

Feb 15, 2020 by Anonymous
Bedrijfsnaam: ONL 

De heer Mintjes wist in twee uur de finesses van het investeren in bedrijven op een humorvolle en begrijpende manier uiteen te zetten. Voor onze leden een boeiende en leerzame avond.


De heer Mintjes weet de zaal te boeien. Je merkt aan alles dat hij veel ervaring heeft en vol humor de zaal wist te vermaken met verhalen over zijn in

Feb 14, 2020 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Rabobank 

De heer Mintjes weet de zaal te boeien. Je merkt aan alles dat hij veel ervaring heeft en vol humor de zaal wist te vermaken met verhalen over zijn investeringen.


5.0 5.0 2 2 De heer Mintjes wist in twee uur de finesses van het investeren in bedrijven op een humorvolle en begrijpende manier uiteen te zetten. Voor onze leden een boeiende en leerzame avon Bernd Mintjes

ONL

De heer Mintjes wist in twee uur de finesses van het investeren in bedrijven op een humorvolle en begrijpende manier uiteen te zetten. Voor onze leden een boeiende en leerzame avond.

Rabobank

De heer Mintjes weet de zaal te boeien. Je merkt aan alles dat hij veel ervaring heeft en vol humor de zaal wist te vermaken met verhalen over zijn investeringen.Beschikbaarheid en informatie Bernd Mintjes

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.