Albert Roelofswaard

“De slechtste reden om niet te beginnen is wanneer je denkt dat je medewerkers of management het niet aan kunnen.” – Albert Roelofswaard

Vanuit zijn praktijkervaring gaat Albert Roelofswaard graag de interactie aan om kennis en ervaring uit te wisselen over manieren van (samen)werken en organiseren. Er wordt al lang veel geschreven en gesproken over nieuwe manieren van werken en organiseren, maar waar loop je in de praktijk tegen aan? Hoe benut je de overvloed aan mogelijkheden? Hoe krijg je mensen mee? Wat kun je ermee bereiken wanneer je het goed aanpakt? Wat moet je nu wel en niet doen? Dit zijn de onderwerpen waar Roelofswaard over kan spreken.

Gebaseerd op praktijkervaring met een dosis humor, soms scherp en met relativering van de hype. Prikkelt ook om te komen tot anders denken en anders doen. Roelofswaard is één van de initiatiefnemers en partners van Bureau Doenkers. Dit management- en adviesbureau ondersteunt organisatie bij de implementatie van strategische veranderingen. Bureau Doenkers is op een moderne manier georganiseerd vanuit de filosofie van netwerkorganisaties en principes van Het Nieuwe Werken.

Interesse in een lezing van Albert Roelofswaard of een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 750 7422.

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro / 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Albert Roelofswaard SKU UPC Model

Met een verfrissende kijk op Het Nieuwe Werken heeft Albert ons geinspireerd na te denken over de mogelijkheden efficienter te werken. "Omdenken" blij

Oct 24, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Lekkerland 

Met een verfrissende kijk op Het Nieuwe Werken heeft Albert ons geinspireerd na te denken over de mogelijkheden efficienter te werken. "Omdenken" blijkt eigenlijk heel makkelijk!


4.0 4.0 1 1 Met een verfrissende kijk op Het Nieuwe Werken heeft Albert ons geinspireerd na te denken over de mogelijkheden efficienter te werken. "Omdenken" blijkt eigenlijk heel makkelijk! Albert Roelofswaard

Gerelateerde sprekers

 • Henny van Egmond

  Henny van Egmond is adviseur, schrijver en spreker over het nieuwe werken, andere manieren van organiseren en veranderen. Hij adviseert directies en raden van bestuur over een manieren van organiseren en werken die maximaal bijdragen aan het succes van de organisatie.

   

 • Dr. Paul van den Brink MBA

  Paul van den Brink heeft onderzoek gedaan naar en een dissertatie geschreven over sociale, organisatorische en technologische condities die kennismanagement mogelijk maken. Hij is docent kennismanagement bij een aantal opleidingsinstituten en publiceert regelmatig over dit onderwerp. Paul kan ook als spreker over Het Nieuwe Werken optreden.

   

 • Dirk-Jan de Bruijn

  Bedrijfseconoom en veranderdokter Dirk-Jan de Bruijn (1959) begeleidt al meer dan een kwart eeuw veranderprocessen in het publieke domein. Missie: creëren van waarde middels veranderingen – gericht op tevreden gebruikers en afnemers. Daar publiceert, doceert en spreekt Dirk-Jan de Bruijn frequent over.

   

 • Peter Schuttevaar

  Samenwerken is een vak. En wie afdelings- en organisatieoverstijgende samenwerking wil begeleiden moet een echte professional zijn. Peters verhaal hierover geldt voor alle sectoren en voor alle disciplines! En nu onze netwerksamenleving steeds complexer en dynamischer wordt, neemt zijn verhaal elke dag aan kracht en actualiteit toe!