Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Albert-Roelofswaard
Bewaar als favoriet

Albert Roelofswaard

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 950 - 1250 Euro

Wanneer je nadenkt over of bezig bent met nieuwe manieren van (samen)werken en organiseren kan Albert Roelofswaard in verschillende vormen op een leuke en prikkelende manier praktijkervaring inbrengen. Met een dosis humor, soms scherp en met relativering van de hype. Prikkelt om te komen tot anders denken en anders doen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Lekkerland

Met een verfrissende kijk op Het Nieuwe Werken heeft Albert ons geinspireerd na te denken over de mogelijkheden efficienter te werken. "Omdenken" blijkt eigenlijk heel makkelijk!

Albert Roelofswaard

Vanuit zijn praktijkervaring gaat Albert Roelofswaard graag de interactie aan met zijn publiek om gezamenlijk kennis en ervaringen uit te wisselen over manieren van (samen)werken en organiseren:

  • Er wordt al lang veel geschreven en gesproken over nieuwe manieren van werken en organiseren, maar waar loop je in de praktijk tegen aan?
  • Hoe benut je de overvloed aan mogelijkheden?
  • Hoe krijg je mensen mee?
  • Wat kun je ermee bereiken wanneer je het goed aanpakt?
  • Wat moet je nu wel en niet doen?

Gebaseerd op praktijkervaring met een dosis humor, soms scherp en met relativering van de hype. Prikkelt ook om te komen tot anders denken en anders doen.

Over Albert Roelofswaard

Roelofswaard is één van de initiatiefnemers en partners van Bureau Doenkers. Dit management- en adviesbureau ondersteunt organisatie bij de implementatie van strategische veranderingen. Bureau Doenkers is op een moderne manier georganiseerd vanuit de filosofie van netwerkorganisaties en principes van Het Nieuwe Werken.

Interesse in een lezing van Albert Roelofswaard of een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 750 7422.

Bewaar als favoriet

Recensies

Lekkerland

Met een verfrissende kijk op Het Nieuwe Werken heeft Albert ons geinspireerd na te denken over de mogelijkheden efficienter te werken. "Omdenken" blijkt eigenlijk heel makkelijk!Beschikbaarheid en informatie Albert Roelofswaard

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker