Walter en Chantal Vermeer – ‘Dit ben ik. De jongen met het baardje’

Een live-geïllustreerde lezing over zelfvertrouwen en volmondig ja zeggen tegen jezelf.

De jongen met het baardje is een lezing van Walter en Chantal Vermeer. In 2019 schrijft Walter zijn eerste kinderboek over zijn zoektocht naar zelfvertrouwen. Als kind van 4 raakt hij ernstig verbrand tijdens een kerstviering op de kleuterschool. Hoe vind je als kind je weg met littekens in je gezicht? Deze lezing gaat over durven, dromen en over volmondig “ja” zeggen tegen jezelf, over meer van jezelf durven laten zien en de verhoogde kans die dan ontstaat dat succes ook volmondig “ja” gaat zeggen tegen jou.

De lezing

In dit verhaal neemt Walter de zaal mee in de fases van zijn leven waarin hij zijn weg heeft gevonden op weg naar geluk, het podium en uiteindelijk televisie. Aan de hand van levendige anekdotes, kwetsbare voorbeelden en interactie met de zaal, wandelt Walter samen met de zaal door zijn leven. Als kind dacht Walter dat een carrière op het podium en op televisie niet mogelijk zou zijn, maar niets bleek minder waar. Deze lezing geeft een bijzondere inkijk in het hoofd en het leven van iemand die al ruim 25 jaar met veel succes op het podium staat. De littekens hebben Walter nooit weerhouden om zijn dromen waar te maken.

Walter zal tijdens deze lezing niet alleen op het podium staan. Naast hem staat zijn vrouw Chantal. Chantal Vermeer werkt als professioneel illustrator en zal tijdens de lezing alle verhalen en anekdotes live illustreren. Door deze combinatie komt het verhaal echt tot leven en mag je spreken van een unieke beleving.

Interesse in een duo-lezing over zelfvertrouwen van Walter en Chantal Vermeer?

Een uniekere lezing dan dit is er niet. Jij en jouw team staan niet alleen versteld van het verhaal. De bijhorende live-illustraties zorgen voor een extra dimensie tijdens de lezing en geven daarnaast de essentie van Walters verhaal helder weer.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons: 072 – 750 74 22.

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Walter en Chantal Vermeer – Lezing over zelfvertrouwen

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.