Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Roeland Schweitzer

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Roeland Schweitzer is kunstenaar en communicatiedeskundige. Schrijver, trainer, ondernemer. Hij is specialist op het gebied van stemgebruik, bestudeert al een aantal jaren de Tao Te Tjing en hij mengt zijn verhalen over communicatie, persoonlijk leiderschap en ondernemen met interactieve oefeningen, zodat het levendig blijft en inspirerend wordt.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Roeland Schweitzer

Roeland Schweitzer is kunstenaar, schrijver, trainer. Hij weet heel veel van communicatie, want daar gaat zijn werk over. Hij leert maandelijks tientallen mensen presenteren, want daar gaan zijn trainingen over.

En zelf kan hij het ook, een verhaal zo brengen, dat je denkt, JA! Wat JA? Hij begint zijn verhalen vaak met een simpel JA. Nou ja, simpel, de kracht van de eenvoud, dat is het. Toon, timing, ritme, daar gaan we al. Hoe klinkt het? Roeland is deskundige op het gebied van stemexpressie en dat is heel leuk om met anderen te doen. Ja, interactief, voortdurend, er moet wel wat gebeuren. Stilte en rust vormen de basis, energie is de stap die hij samen met zijn deelnemers wil maken. Deelnemers, actieve betrokken samenwerkers.

Als presentator voelt Roeland zich verantwoordelijk voor een inspirerende happening. Het gaat over helderheid, ontmoeten, dromen en vooral ook luisteren. Zijn Sprankmodel voor communicatie is een konijn uit de hoge hoed met als doel samen werken. Goed werk is geen werk. Zijn kennis van de Tao Te Tjing is geen kennis, en zijn weg als ondernemer is lang en kort als een mensenleven. Leren doe je met je spiegelneuronen en door te doen. Roeland heeft zelf ook geleerd, een heel leven, leren door te doen. Practise what you preach, persoonlijk leiderschap als basis voor succes en leuker kunnen we het niet maken.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Roeland Schweitzer

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker