Harry van Hest
Als een leerzame lezing ook boeiend en ‘plezant’ mag zijn! Harry van Hest begon zijn carrière als evenement verantwoordelijke bij Roularta, een van de grootste uitgeverijen in België. Later kreeg hij een eigen radioprogramma bij de VRT en dit, gecombineerd met zijn activiteiten als presentator bij zowat al de Belgische nationale televisiezenders én regionale zenders, maakt dat hij het presentatielandschap in al zijn facetten leerde kennen. Zijn veelvuldige contacten met het bedrijfsleven, leerden hem daarenboven, dat er een opvallend gebrek was aan sprekers die een leerzame lezing konden geven op een boeiende en ook ‘plezante’ manier.

Vandaar dat Harry van Hest een aantal interessante onderwerpen selecteerde, waarover hij dan zelf boeiende, interactieve, maar vooral plezante voordrachten ontwikkelde. (Nl, En, Fr) Deze seminars, keynotes hebben bijna allemaal te maken met ‘communicatie’ zoals :

– ‘To be Energised or not to be Energised, this is the Answer!’ (Hoe motiveer ik mijn medewerkers?!?)
– ‘Conflicthantering’ (Hoe omgaan met conflicten op de werkvloer)
– ‘Onze Klanten van de toekomst’ (2020 – 2025)
– ‘Nederlanders en Belgen,zelfde taal en toch zo anders (Hoe beter samenwerken met onze zuider/noorderburen – NB Harry is zelf een Neder-Belg)
– ‘Offline Netwerken met Impact’ (Lichaamstaal, gesprek beginnen/eindigen, schroom overwinnen, selecteren,..etc) , – ‘Spreken met Impact’ (Iedereen kan een goede (PPT) presentatie geven!)-
– ‘Mannen van Mars en vrouwen van Venus klopt dit nog wel?’ (Ma + Vr in de bedrijfswereld => ook ideaal als partner programma
– ‘Humor in je Communicatie’ (de kracht van humor in je communicatie)

Vanuit die ‘keynotes’ groeiden er ook aansluitende workshops en trainingen, die weer als kenmerk meekregen dat ze een nuttige inbreng in de bedrijven garanderen, terwijl ze toch de deelnemers enthousiasmeren en stimuleren. Uiteraard blijft Harry van Hest ook als presentator/discussieleider en dagvoorzitter actief. Met al die jaren ervaring is er eigenlijk geen enkele soort van presentatie die hij nog niet heeft gedaan en mét succes zoals de vele aanbevelingen illustreren. Sprekers, panelleden en/of artiesten krijgen via hem dan ook zo’n mooie en vooral ‘veilige’ verbale rode loper uitgerold, dat hun opdracht al van in het begin aanslaat bij de toehoorders. Dank zij die vele presentaties en voordrachten die hij geeft, zowel in België als in Nederland, is Harry dan ook zeer vertrouwd met het vertalen van telkens wisselende onderwerpen naar diverse publieksgroepen. Zijn grote kracht is hierbij zakelijke boodschappen op zo’n klare en vooral beeldende manier te brengen, dat iedereen zich automatisch aangesproken voelt. Zijn gevatte alertheid, gecombineerd met humoristische interacties, maakt elke presentatie of debat met hem, dan ook leerzaam en boeiend, maar vooral niet te missen.

Harry van Hest doet zijn presentatie/lezingen in het Nederlands Frans en Engels. Harry is geboren en getogen in Vlaanderen/Antwerpen maar heeft de Nederlandse nationaliteit door geboorte. Heeft daardoor steeds een sterke (familiale) band gehad met Nederland. Uiteraard bevordert dat zijn communicatie met Noord zowel als met Zuid. Harry ‘customise’d’ zijn voordrachten op maat van de opdrachtgever.

Meer video’s

Recensies

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veld

Harry van Hest SKU UPC Model

Bedankt voor alle inzichten van gisterenmiddag in Born. Wij hebben er erg van genoten.

Feb 08, 2016 by Anonymous
Bedrijfsnaam: ArcelorMittal 

Bedankt voor alle inzichten van gisterenmiddag in Born. Wij hebben er erg van genoten.


5.0 5.0 1 1 Bedankt voor alle inzichten van gisterenmiddag in Born. Wij hebben er erg van genoten. Harry van Hest

ArcelorMittal

Bedankt voor alle inzichten van gisterenmiddag in Born. Wij hebben er erg van genoten.Beschikbaarheid en informatie Harry van Hest

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker