Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Harry van Hest
Bewaar als favoriet

Harry van Hest

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Als het over communicatie gaat en je bent op zoek naar een interessant spreker, resultaat gericht, met een boeiend verhaal die het ook nog interactief en ‘plezant’ kan brengen? Maak dan even kennis met Harry van Hest, Vlaming/Antwerpenaar maar van Nederlandse origine. Hij doet gegarandeerd een nieuwe wind waaien in het sprekerslandschap.

ArcelorMittal

"Bedankt voor alle inzichten van gisterenmiddag in Born. Wij hebben er erg van genoten."

Harry van Hest

Harry van Hest begon zijn carrière als evenement verantwoordelijke bij Roularta, een van de grootste uitgeverijen in België. Later kreeg hij een eigen radioprogramma bij de VRT en dit, gecombineerd met zijn activiteiten als presentator bij zowat al de Belgische nationale televisiezenders én regionale zenders, maakt dat hij het presentatielandschap in al zijn facetten leerde kennen. Zijn veelvuldige contacten met het bedrijfsleven, leerden hem daarenboven, dat er een opvallend gebrek was aan sprekers die een leerzame lezing konden geven op een boeiende en ook ‘plezante’ manier.

Mogelijke thema’s lezingen Harry van Hest

Vandaar dat Harry van Hest een aantal interessante onderwerpen selecteerde, waarover hij dan zelf boeiende, interactieve, maar vooral plezante voordrachten ontwikkelde. Harry ‘customise’d’ zijn voordrachten op maat van de opdrachtgever. Zijn seminars, keynotes hebben bijna allemaal te maken met ‘communicatie’, waaronder:

  • Motivatie – ‘To be Energised or not to be Energised, this is the Answer!’. Hoe motiveer ik mijn medewerkers?
  • Conflicthantering – Hoe omgaan met conflicten op de werkvloer
  • Offline Netwerken met Impact – Lichaamstaal, gesprek beginnen/eindigen, schroom overwinnen, selecteren,..etc) ,
  • Presenteren en spreken met Impact – Iedereen kan een goede (PPT) presentatie geven!
  • Humor in je Communicatie – De kracht van humor in je communicatie
  • Onze Klanten van de toekomst
  • Nederlanders en Belgen, dezelfde taal en toch zo anders – Hoe beter samenwerken met onze zuider/noorderburen – NB Harry is zelf een Neder-Belg)
  • Mannen en vrouwen op de werkvloer – Mannen van Mars en vrouwen van Venus klopt dit nog wel?

Vanuit die ‘keynotes’ groeiden er ook aansluitende workshops en trainingen, die weer als kenmerk meekregen dat ze een nuttige inbreng in de bedrijven garanderen, terwijl ze toch de deelnemers enthousiasmeren en stimuleren.

Harry van Hest doet zijn presentatie/lezingen in het Nederlands, Frans en Engels.

Dagvoorzitter

Uiteraard blijft Harry ook als presentator/discussieleider en dagvoorzitter actief. Met al die jaren ervaring is er eigenlijk geen enkele soort van presentatie die hij nog niet heeft gedaan en mét succes zoals de vele aanbevelingen illustreren. Sprekers, panelleden en/of artiesten krijgen via hem dan ook zo’n mooie en vooral ‘veilige’ verbale rode loper uitgerold, dat hun opdracht al van in het begin aanslaat bij de toehoorders. Dank zij die vele presentaties en voordrachten die hij geeft, zowel in België als in Nederland, is Harry dan ook zeer vertrouwd met het vertalen van telkens wisselende onderwerpen naar diverse publieksgroepen. Zijn grote kracht is hierbij zakelijke boodschappen op zo’n klare en vooral beeldende manier te brengen, dat iedereen zich automatisch aangesproken voelt. Zijn gevatte alertheid, gecombineerd met humoristische interacties, maakt elke presentatie of debat met hem, dan ook leerzaam en boeiend, maar vooral niet te missen.

Harry van Hest inhuren als spreker, dagvoorzitter of workshopbegeleider?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Harry van Hest

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid