Op zoek naar een dynamische en boeiende spreker die weet te betoveren en inspireren?

Muriel van Dinteren
Bewaar als favoriet

Muriel van Dinteren

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Met een schat aan ervaring in Authority Voice & Présence coaching brengt Muriel een uniek perspectief en waardevolle inzichten naar elke bijeenkomst waar motivatie en empowerment gewenst zijn. Muriel transformeert de stemmen en présence van jouw klanten en publiek ter plekke.

Naima Amdaouech - Resolt mentor bussines coach

"Muriel is in 1 woord: WAUWWW. Op mijn 'Women in business event' was zij 1 van mijn sprekers en man, man, man... Wat heeft ze de zaal helemaal in volle energie en enthousiasme gekregen. De combinatie van theorie, humor en praktijk was gewoonweg fantastisch! Deze vrouw is geboren voor het podium, ze inspireert en transformeert het publiek in een handomdraai! Muriel is voor ons een vaste spreker, want een event zonder haar mist simpelweg een belangrijk element."

Muriel van Dinteren

Muriel van Dinteren helpt mensen om hun unieke stemidentiteit te ontdekken en autoriteit uit te stralen. Ze wil mensen inspireren om het podium te betreden, om hun eigen stemgeluid te omarmen, en hun performance skills te versterken door technieken toe te passen die perfect bij hun stem passen. Het is dan ook haar missie om iedereen verliefd te laten worden op hun eigen stemgeluid, zodat ze zich altijd vrij en zelfverzekerd kunnen voelen op elk podium.

Muriel, met meer dan 35 jaar ervaring als operazangeres en artistiek leider, is gespecialiseerd in moderne stemtechnieken en het overwinnen van stemangsten. Ze inspireert met passie en toewijding op jullie reis naar je eigen stemidentiteit en geeft daar boeiende en educatieve lezingen over.

Met een schat aan ervaring in Authority Voice & Présence coaching brengt Muriel een uniek perspectief en waardevolle inzichten naar elke bijeenkomst waar motivatie en empowerment gewenst zijn. Muriel transformeert de stemmen en présence van jouw klanten en publiek ter plekke.

Onderwerpen waar Muriel van Dinteren over spreekt

  • Hoe kom jij over met je stem en présence bij je klanten?
  • Wat is jouw ware stem identiteit.
  • Welke belemmerende overtuiging heb jij op je stem?
  • Hoe je gaat voelen waar je stem resoneert en daardoor resoneer je ook met de ander.
  • Hoe jouw stem je verraadt hoe het met je gaat.

Achtergrond Muriel van Dinteren

Muriel van Dinteren is oprichtster van VocalNote en de Stem Coach Online Academie, auteur van “Be Your Own Voice”. Ze begon op 16-jarige leeftijd haar zangopleiding en heeft een succesvolle carrière als Jugendlich dramatisch sopraan gehad. Na oprichting van De Nederlandse Operette en het Nederlands Zang College, nu VocalNote, is ze een gerenommeerde stem- en performancecoach geworden.

In 2022 lanceerde ze de Stem Coach Online Academie en in 2023 bracht ze haar boek uit. In 2024 startte ze de Master Voice Circle voor ondernemers. Muriel is een veelgevraagde gast op events en podcasts, en organiseert workshops om anderen te helpen hun stem te ontwikkelen.

Met haar “Be Your Own Voice” methode biedt ze vrijheid en zelfvertrouwen, zonder angsten. Als auteur van het boek “Be Your Own Voice” deelt Muriel niet alleen stemcoaching, maar ook kennis en inzichten. Ze leert je jouw stem te omarmen, performance skills te versterken en passende technieken toe te passen, met als doel jouw eigen stemautoriteit te ontwikkelen.

Muriel van Dinteren boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Muriel van Dinteren

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid