Rob Janssen
Hoe krijg je na een lezing de juiste prospects naar je toe? Rob Janssen (1957) laat je in een inspirerende en sprankelende spraakmakersessie ervaren hoe eenvoudig dat is. Niet alleen een boeiende lezing, ook meteen resultaat! In een spraakmakersessie wordt er regelmatig gelachen, af en toe een traan weggepinkt en erg veel geleerd. Omgang met klanten is omgang met mensen.

Rob leert je de kracht van authentiek presenteren door het voorbeeld te geven. Je krijgt, als je dat wilt, de kans om het ook zelf te ervaren. Belangrijkste van een spraakmakersessie is dat je rijker vertrekt dan je gekomen bent.

Een Spraakmakersessie van Rob Janssen is een inspirerende, sprankelende en interactieve lezing over Presenteren Als Marketingtool: “Hoe krijg je meer klanten door de juiste presentatie?” Veel humor, vaart en energie leveren een bijeenkomst op waar nog lang over wordt nagepraat. En het levert alle deelnemers veel inzichten op!

Over Rob Janssen: Staat sinds 1980 al met grote regelmaat op podia in binnen- en buitenland. Heeft duizenden mensen getraind in het spreken in het openbaar en is auteur van het boek “Spraakmakers”. Daarin ook interviews met o.a. Erica Terpstra, Raoul Heertje, Joop Alberda, Jos Burgers, Guusje ter Horst en vele anderen.

Persoonlijke missie Rob Janssen: kruistocht voor uitmuntende presentaties.

Meer video’s

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Rob Janssen

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker