Op zoek naar een spreker over eigenaarschap en veerkracht voor jouw bijeenkomst?

Paul Ramakers
Bewaar als favoriet

Paul Ramakers

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Tijdens het verhaal van Paul word je even keihard met beide benen terug op de grond gezet en zal je inzien dat jij de regisseur bent van je eigen leven. Paul laat zijn publiek niet alleen horen, maar vooral voelen dat er altijd een keuze is, als je maar durft te kiezen en de gevolgen accepteert.

DHL The Netherlands

"Paul Ramakers komt binnen ! Wij hebben de eer gehad om Paul te laten spreken bij onze leiderschapsmeeting. Hij creëert in het zakenleven een wereld van herkenning door het verhaal van zijn carrière door te nemen en dan meteen de spanning en emotie te verhogen door het échte verhaal te vertellen en mensen mee te nemen op die reis. Hij laat een duidelijke indruk achter en geeft genoeg handvaten aan mensen om na te denken over hoe ze hun leven willen inrichten, zowel prive als zakelijk. Een mooie gelegenheid voor een vervolgsessie en vooral verdieping."

Paul Ramakers

Mijn naam is Paul Ramakers en 19 februari 2019 markeert de start van mijn nieuwe leven.

Een eerlijk leven, waarin ik eigenaar ben van mijn eigen beslissingen. Authentiek en trouw aan mijzelf. Een leven, waarin ik de situatie controleer in plaats van andersom.

Bepakt met mijn verhaal trek ik de wereld door om ogen te openen. Een brutaal eerlijk verhaal dat ik, met een gezonde dosis humor en zelfspot, met iedereen deel die het horen wil.

Een verhaal waarbij het niet om mij draait, maar om jou. De held van mijn verhaal, zit in de zaal. Een verhaal zonder standaard script, zonder presentatie op de muur. Niet overal hetzelfde, maar overal dat wat er op dat moment nodig is.

We gaan samen op reis. Een reis van de wereld van de wil, naar de wereld van het doen. Hoever liggen deze werelden voor jou uit elkaar? Wat als we deze twee korter bij elkaar kunnen brengen?

Ik geloof er in dat als je “willen” en “doen” aan elkaar verbindt, je niet alleen gelukkiger en gezonder bent, maar ook succesvoller. Hoe je dat voor elkaar krijgt ga ik je allemaal uitleggen.

Ik wil jou graag leren kennen, jij jezelf ook?

Mogelijke thema’s lezing Paul Ramakers

  • Het verschil tussen willen en doen – De Waarde van de Wil
  • Eigenaarschap, Daadkracht en Verantwoordelijkheid
  • Veerkracht, Energie en Positiviteit

Paul laat je niet alleen horen, maar ook voelen dat je in het leven altijd een keuze hebt. Door alles in het juiste perspectief te plaatsen ervaar je dat beperkingen slechts in ons hoofd zitten. Hij laat zien wat je kan bereiken door regie te nemen over je eigen leven. Verantwoordelijkheid nemen over je leven, maar ook over je rol in een onderneming en je rol in relaties. Paul zit bomvol energie, positiviteit en levenskracht. Een inspirator die je bij zal blijven.

Achtergrond Paul Ramakers

Paul Ramakers begint zijn werkzame leven bij General Electric, een van de grootste Amerikaanse conglomeraten ter wereld. Zijn carrièrepad gaat sky-high. Paul brengt alle offers die nodig zijn om rich & famous te worden, tot hij genadeloos geconfronteerd wordt met zijn eigen sterfelijk. Kanker… Zonder dat hij er bij stilstond leefde hij zijn leven niet op de manier zoals hij wilde. Dit zet hem direct met beide benen op de grond en hij gooit zijn leven om. Sindsdien is het zijn missie om mensen te inspireren en motiveren regie te nemen over hun eigen leven. Keuzes maken en consequenties accepteren. Altijd en overal.

Geïnteresseerd in een lezing van Paul Ramakers?

Wil je meer weten of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Capgemini

" Within Capgemini we believe it is important that we facilitate our Young Professionals in their professional and personal growth. Now there was a great need to talk to each other and connect about work-life balance. We initially asked Paul to be our keynote speaker, but actually from the start of the process he has done much more than that. We really shaped the program together, creating a nice form of partnership. I have heard his story a total of three times and I continue to find it impressive every time. Our Young Professionals were also impressed . Words that resonate are: balance, direction, resilience, living in the now. I can wholeheartedly recommend Paul in contributing to an interesting program! "

General Electric

" It’s hard to describe just how impactful Paul’s session was. From the time that a hush fell over the room when he began describing his ordeal, to the genuine human impact of seeing his family on screen and understanding how big a role they played in his life and his ability to overcome his illness, he was able to captivate everyone in the room. The difference between Paul and many other speakers is how genuine he is. He is a real person, talking about a real life situation and explaining, in stark detail, how it made him feel. It’s powerful, difficult to listen too at times because of how raw it is and, frankly, life altering. For business executives, there is no better way to learn that no matter how difficult a situation, there is always opportunity in adversity... Thank you, Paul! "

Beschikbaarheid en informatie

Paul Ramakers

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid