mark pecqueur
Bewaar als favoriet

Mark Pecqueur

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Fabriek Kramiek ondersteunt automotive bedrijven en mobiliteitsorganisaties in deze sterk veranderende toekomst met de nodige inspiratie, motivatie en kennis. Wij organiseren opleidingen, kennissessies en keynotes met experten Jeroen Vertongen, Mark Pecqueur en Steven Saenen

Mark Pecqueur

Mark Pecqueur is docent autotechnologie aan de Thomas More Hogeschool en hij doet daarnaast al jarenlang onderzoek naar de mogelijkheden van waterstoftechnologie in automotive en transport. Mark helpt de luisteraar inzicht te krijgen in de mogelijkheden die er zijn op vlak van nieuwe brandstoffen, binnen automotive en mobiliteit. De zorg dat er niet voldoende energie zou zijn weerlegt hij volledig.

Mark Pecqueur heeft de gave om ingewikkelde materie op een zeer verstaanbare en begrijpelijke manier over te brengen op het publiek. Zijn lezingen geven je zin in de toekomst. Met passie en enthousiasme deelt hij graag zijn kennis. Hoe meer mensen goed op de hoogte zijn, hoe beter we samen de toekomst vorm kunnen geven. Met zijn uitgesproken visie geeft hij het publiek een waardevolle lezing.

Onderwerpen waar Mark Pecqueur over spreekt:

  • There is enough energy
  • The Future of Automotive is ACES
  • The Future of Transport
  • China is ready to eat automotive China
  • The Future is Electric

Webinars

Alle presentaties zijn ook als webinar te boeken. Mark heeft ook de volgende webinars nog speciaal ontwikkeld: Autonoom rijden –  Transport van de toekomst – Automotive China – Ev accu’ – Productie tot recyclage – Ces talk.

Over Mark Pecqueur

Mark Pecqueur is sinds 2013 docent en onderzoeker op De Nayer Campus van Thomas More in Sint-Katelijne-Waver. Hij maakt er een erezaak van zijn automotive studenten klaar te stomen voor de veranderende toekomst binnen autotechnologie. In het bedrijfsleven is Mark een veelgevraagd spreker omwille van zijn wetenschappelijke achtergrond én zijn grote kennis over automotive, mobiliteit, energie en waterstoftechnologie.

Mark Pecqueur boeken

Als je interesse hebt om Mark te boeken, dan kun je contact opnemen via het contactformulier of via 072 -750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Mark Pecqueur

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt