Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bas van de Haterd
Bewaar als favoriet

Bas van de Haterd

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Bas van de Haterd spreekt op bevlogen wijze over de manier waarop technologie de arbeidsmarkt gaat veranderen. Dit is op te delen in twee hoofdgebieden: Recruitment / HR tooling én de invloed die technologie heeft op het werk dat mensen nog blijven doen en hoe we dit organiseren.

Voor Tekst

"Al meerdere keren zag ik Bas van de Haterd schitteren in zijn rol als spreker op recruitment en hr-gerelateerde events waaronder Digitaal Werven. Met kennis van zaken, strak binnen de tijd en met een scherpe tong levert Bas meerwaarde aan het event. Ook weet hij het publiek te prikkelen en interactie te stimuleren. Nicol Tadema, directeur"

Bas van de Haterd

Bas van de Haterd koppelt technologische ontwikkelingen aan sociaal-maatschappelijke trends en vertaalt deze naar de impact die ze gaan hebben op organisaties en sectoren. Hij kijkt met name naar het werk dat organisaties nog moeten gaan doen en de rol van mensen in die organisaties.

Door de demografische ontwikkelingen is de krapte op de arbeidsmarkt die al decennia voorspelt zijn een feit en deze zal het hoofd geboden moeten worden met technologie. Technologie om werk te verlichten, zoals drones, zelfrijdende auto’s, ondersteunende algoritmes, co-bots en nog veel meer, maar ook technologie die mensen beter in hun kracht zet. Technologie die werknemers ondersteunt betere besluiten te nemen, die managers ondersteund beter te managen en vooral, die (nieuwe) medewerkers helpt op hun kracht in te zetten.

Iedereen heeft talent, maar niet voor alles. We hebben nu de middelen om talenten te herkennen en te begeleiden om te floreren. De toekomst is aan organisaties die mensen en technologie laten samenwerken.

Thema’s lezingen Bas van de Haterd:

 • De krappe arbeidsmarkt opgelost
  Bas deelt in deze lezing succesverhalen om, ook in moeilijke tijden, aan geschikt personeel te komen. Hoe vergroot je de vijver zonder de lat te verlagen? Hoe trek je deze mensen aan? Welke organisaties doen dit heel slim? Wat kan je van hen leren?
 • Anders kijken naar talent
  In deze lezing focust Bas zich op de mogelijkheden om talenten te herkennen en ontwikkelen. Vol met succesverhalen en voorbeelden van organisaties die onbekende talenten herkennen, op een gestructureerde manier, en hier veel profijt van trekken.
 • De toekomst van werk
  Hoe werken we over 10 jaar? Welke technologieën zijn dan gemeengoed geworden? Wat kan je daar nu mee? Hoe werken we met robots en co-bots samen? Welke rol heeft de mens in de toekomst van werk?
 • De toekomst van recruitment
  In deze lezing schetst Bas op basis van een aantal scenario’s de mogelijkheden van de toekomst van recruitment. Hoe ontwikkeld dit vak zich? Welke rol is er voor de recruiter? Welke taken zal technologie overnemen?

Achtergrond Bas van de Haterd

Bas is een internationaal veel gevraagd spreker en heeft de afgelopen jaren o.a. gesproken op Europa’s grootste recruitment event Recfest in London, Europa’s meest vooraanstaande HR technologie event Unleash World in Parijs en ook op events in o.a. Berlijn, Jaipur, Melbourne en Sydney. Hij is tevens trainer over modernisering van recruitment in Dubai.

Bas staat organisaties bij met hun wervingsvraagstukken. Hij zoekt geen quick fix en gaat niet zelf werven. Hij helpt de organisaties zelf hun recruitment te verbeteren. De ene keer helpt hij organisaties meer mensen te vinden, de andere keer om de bestaande kanalen beter te benutten en een derde keer gaat het om het beter selecteren van de juiste talenten.

Bas van de Haterd heeft meerdere boeken geschreven, waaronder ‘(R)evolutie van Werk’ en ’10 banen die verdwijnen en 10 banen die verschijnen’ en ‘de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto’.

Bas van de Haterd inhuren of boeken voor een lezing of als trendwatcher?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Ministerie van Buitenlandse Zaken

"Op het HR mini congres 'High Tech, High Touch' van het Ministerie van Buitenlandse Zaken gaf Bas twee workshops over technische ontwikkelingen in recruitment. Bas wist het publiek te boeien en mee te nemen in een helder en fascinerend verhaal met uitstekende uitleg en voorbeelden hoe digitale oplossingen recruitment kunnen ondersteunen."

Conva Voice Services

"Heerlijk helder verhaal over online recruitment. Nuttige tips en inspiratie hoe het beter te doen. Liet zich niet van de iwjs brengen door aflatende techniek."

Beschikbaarheid en informatie

Bas van de Haterd

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid