Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Kirsten de Roo
Bewaar als favoriet

Kirsten de Roo

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Kirsten de Roo is auteur van het boek ‘Personeelstekort begint bij jezelf’ en heeft meer dan 15 jaar ervaring in hoe bedrijven succesvol kunnen zijn met goed werkgeverschap. Ze ziet dat veel bedrijven zich slachtoffer voelen van de arbeidsmarkt, terwijl er genoeg kansen liggen om regie te krijgen over hun personeelstekort.

Burger Support

"Kirsten heeft onlangs het bedrijfsleven, overheid, non-profit organisaties en politiek van Lelystad door middel van een strakke en inspirerende presentatie anders laten kijken naar de vraag- en aanbodzijde van de arbeidsmarkt. “You need two to dance the tango”. Stijl van leiderschap en imago organisatie zijn van essentieel belang talent te vinden en/ of te behouden. Kirsten gaf onze conferentie een geweldige start door haar input en de aanwezigen gingen met volle energie en inzichten naar kantoor terug. Hartelijk dank Kirsten voor de spiegels en de toelichting. Je hebt ons als stakeholders in de stad weer een aantal handvatten gegeven om Lelystad in haar geheel mooier en sterker te maken."

Kirsten de Roo

Kirsten de Roo houdt zich bezig met het aanzetten tot bewustwording over welke rol je als werkgever zelf hebt in het personeelstekort en welke kansen daar liggen.

Bedrijven en organisaties hebben de grootste moeite om mensen te vinden én te behouden. Daardoor wordt het steeds lastiger om hun bedrijfsvoering goed voort te zetten en dat brengt grote maatschappelijke gevolgen met zich mee: Zorg die niet meer goed wordt geleverd, kinderen die niet meer naar de kinderopvang kunnen, winkels die eerder sluiten en ga zo maar door. Daarnaast stijgt door het personeelstekort de werkdruk waardoor ook nog eens het ziekteverzuim stijgt. In 25 jaar tijd is het nog nooit zo hoog geweest.

De oplossing van het personeelstekort begint bij het anders denken en doen. En dat is precies waar Kirsten mensen in meeneemt. Ze houdt een spiegel voor op een prikkelende en speelse wijze, waardoor ze mensen aanzet tot nadenken en handvatten meegeeft waar ze de volgende dag al mee aan de slag kunnen gaan in hun strijd tegen het personeelstekort.

Onderwerpen waar Kirsten de Roo over spreekt

  • Wat is goed werkgeverschap?
  • De mindset van werkgevers en het traditioneel denken
  • Het vinden én behouden van mensen
  • De rol van leiderschap in goed werkgeverschap
  • De rol van HR & Recruitment
  • Vooroordelen, diversiteit & inclusie en mensen selecteren

Persoonlijke achtergrond Kirsten de Roo

Kirsten de Roo is trainer en mentor voor werkgevers. Vanuit haar bedrijf biedt Kirsten (online en offline) training en coaching met de focus op het vinden en behouden van de juiste medewerkers op de juiste plek. Ze is auteur van het boek ‘Personeelstekort begint bij jezelf‘ (2022), welke een nummer drie notering heeft behaald op Managementboek. Met haar boek wil ze werkgevers na laten denken over hun eigen mindset en de tools geven om regie te krijgen over hun personeelstekort. Daarnaast is ze mede-eigenaar van Pulse Recruitment.

Ook is Kirsten onder andere in publicaties van het AD, WNL, FD en BNR verschenen.

Nieuwsgierig naar de lezing van Kirsten de Roo?

Kirsten houdt je de spiegel voor, prikkelend én helpend. Wil je meer weten over de mogelijkheden die Kirsten kan bieden voor jouw event? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

HR directeur bij Gomes Noord-Holland B.V.

"Kirsten heeft bij ons gesproken op een kwartaalmeeting van al onze managers bij Gomes. Kirsten heeft op een speelse en toch confronterende manier een spiegel voor gehouden aan onze directie en management. Er werd aandachtig geluisterd en een ieder was enthousiast. Weer een stap kunnen zetten door Kirsten naar bewustzijn en veranderend gedrag. Kirsten maakt complexiteit in gedrag kristalhelder. Ik kan iedereen Kirsten aanraden!"

Beschikbaarheid en informatie

Kirsten de Roo

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid