Op zoek naar een spreker over cybersecurity voor jouw bijeenkomst?

Lisa de Wilde
Bewaar als favoriet

Lisa de Wilde

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Lisa de Wilde heeft tientallen Europese organisaties geholpen met het oplossen van complexe cyberaanvallen. Doordat ze aan de frontlinie van verschillende cyber-incidenten heeft gestaan kan ze op basis van sprekende praktijkvoorbeelden kennis delen en de aanwezigen aan zetten tot actie.

Lisa de Wilde

Security is a matter of perspective

Met deze passende motto heeft Lisa de Wilde ondertussen meerdere organisaties bijgestaan bij het voorkomen van, detecteren van en oplossen van cyber-aanvallen. Met haar pragmatische en vooral mensgerichte aanpak helpt zij tal van organisaties kijken naar wat er écht toe doet in cybersecurity.

Vanuit Lisa’s jarenlange ervaring in de wereld van cybersecurity beantwoordt zij vragen rondom cyber-aanvallen, incident response en cybersecurity vanuit verschillende invalshoeken en met openheid om het perspectief van anderen te begrijpen. Tegelijkertijd brengt ze een enthousiasmerende energie naar het podium en neemt daarbij haar publiek mee in interactieve en stimulerende sessies. Zij haalt sprekende voorbeelden uit de praktijk en combineert deze met haar nieuwste inzichten op het vlak van cybersecurity om de aanwezigen aan te zetten tot actie.

Onderwerpen waarover Lisa de Wilde spreekt

  • Achtergrond: cyber-aanvallen, zoals ransomware
  • Achtergrond: cybercriminelen en wat we daarvan kunnen leren
  • Incident response: gehackt, en nu?
  • Incident response: de impact van incidenten verlagen door voor te bereiden
  • Incident response: de mensen achter incident response
  • Cybersecurity: veilig gedrag medewerkers

Achtergrond Lisa de Wilde

Lisa de Wilde heeft zich, na haar master Cyber Security, gespecialiseerd in monitoring, detectie en incident response. Vanuit verschillende Security Operation Centers heeft ze organisaties geholpen met het detecteren van verdachte activiteiten in de IT-omgeving. Daarnaast heeft ze vanuit verschillende Computer Emergency Response Teams heeft ze tientallen organisaties bijgestaan met het oplossen van complexe cybersecurity-incidenten. Deze incidenten hebben een enorme indruk op haar achtergelaten: de impact op de organisaties en medewerkers is enorm. Om meer kennis te kunnen delen over incidenten en de impact ervan te verkleinen bij veel meer organisaties heeft ze in 2023 haar eigen bedrijf Cyber Radiant opgericht.

Ze wordt regelmatig gevraagd om te spreken op evenementen en om workshops en trainingen te geven. Met compassie, nieuwsgierigheid en bruisende energie duikt zij in de belevingswereld van haar klanten en helpt hen op een slimme manier hun security-vraagstukken te beantwoorden.

Ook is ze geregeld te gast bij podcasts en webinars rondom cybersecurity. Zo was ze onder andere tafelgast bij KPN NLSecure[ID], leidde ze het cybersecurity debat bij SecconNL en heeft ze een eigen aflevering bij de ‘All the Cyber Ladies’ podcast.

Interesse in een lezing van Lisa de Wilde of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands,  Engels

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Lisa de Wilde

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid