Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Martijn Dekker
Bewaar als favoriet

Martijn Dekker

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Dr. Martijn Dekker is een autoriteit op het gebied van cybersecurity in Nederland. Hij houdt zich bezig met informatiebeveiliging en geeft antwoord op vragen als: Wat zijn de ontwikkelingen, dreigingen, regelgevingen en oplossingen, in cybersecurity? Hoe kan ik mij voorbereiden op wat komen gaat? Hoe kan ik het onderwerp meer laten leven onder mijn personeel?

Prof. Dr. R. Fijneman RE RA, Partner KPMG N.V.

"“Martijn’s colleges kenmerkten zich door diepgaande kennis van cybersecurity en daarbij behorende IT governance. Hij weet gedegen praktijk kennis te combineren met kennis van onderzoek en theorie. Deelnemers en werkgevers waren altijd enthousiast over Martijn.”"

Martijn Dekker

Dr. Martijn Dekker is een autoriteit op het gebied van cybersecurity in Nederland. Hij houdt zich bezig met informatiebeveiliging in brede zin van het woord. Welke technologieën hiervoor zijn zowel nu als in de toekomst relevant? Welke wetenschappelijke/technologische/menselijke trends zijn relevant? Hoe borgen we waardes als soevereiniteit, privacy en security in onze transitie naar een digitale maatschappij/economie in cyberspace? Hoe bestuur je dit onderwerp? Martijn zet zich in om kennis en leiderschap op dit thema verder te ontwikkelen in onze maatschappij, academische wereld en private sectoren.

Martijn is een inspirerende spreker met vele jaren ervaring. In zijn lezingen verbindt hij op energieke wijze vele wetenschappelijke invalshoeken om daarmee de toekomst van cybersecurity en de gevolgen voor mensen, onze maatschappij en bedrijven te duiden. Afhankelijk van het publiek, heeft Martijn relevante verhalen voor mensen in hun privéleven tot executives die hun bedrijfsstrategie willen herijken in een steeds verdergaande gedigitaliseerde samenleving. In Februari 2022 is Martijn gekozen in de Global CISO 100 awards list, als een van de meest innovatieve en invloedrijke security leaders in de wereld.

Onderwerpen

  • Cybersecurity
  • Privacy en andere waarden
  • Wetenschappelijke trends in dit kader
  • Governance
  • Awareness
  • Digitalisering en geopolitiek/economie

Achtergrond Martijn dekker

Martijn promoveerde in 1997 aan de Universiteit van Amsterdam op een wiskundige onderzoek in de algebraïsche meetkunde. Daarna is hij bij ABN AMRO Bank gaan werken waar hij al snel begon met het vormgeven van het cybersecurity vak, wat onder zijn leiderschap groeide van een afdeling van enkelen in IT, tot een zelfstandige internationale afdeling van ruim 400 mensen, rapporterend direct aan de executive board.

Zijn jarenlange ervaring als Chief Information Security Officer bij ABN AMRO Bank combineert hij met parttime rollen als visiting professor Informatie Beveiliging aan de Universiteit van Amsterdam en lid van de raad van commissarissen van Stater N.V. Ook heeft hij jarenlange ervaring als hoofddocent bij TIAS school for Business and Society. Daarnaast adviseert hij regelmatig raden van bestuur van bedrijven over cybersecurity. Met zijn jarenlange bestuurservaring als executive op topniveau, diepe expertise van cybersecurity en grote ervaring in de academische wereld is hij in staat op inspirerende wijze wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen te duiden. Dit doet hij zowel voor algemeen publiek als topmanagers.

Martijn Dekker boeken als spreker of dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Mary O’Brien, General Manager IBM Security

"“I’ve known Martijn for many years as a most progressive cybersecurity professional. His ability to articulate his strategy and vision is exemplary and only surpassed by his ability to execute this vision.”"

Mohit Joshi, President, Infosys

"“We have spoken at events together and Martijn’s very clear exposition of the challenges and the opportunities of the virtual world have been incredible useful to the layman and the expert alike.”"

Marcel van Oirschot, EVP KPN Security

"“Martijn is an inspirational speaker, his incredible back story takes you on a journey to trigger you to think outside the expected frameworks.”"

Beschikbaarheid en informatie

Martijn Dekker

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid