Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Emma Stoks
Bewaar als favoriet

Emma Stoks

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Als jonge ondernemer en ervaringsdeskundige in het inrichten van effectieve leerprocessen is Emma dé persoon die jou kan helpen leuker, slimmer en duurzamer te groeien. Haar lezingen zijn hands-on, verfrissend en interactief.

Betterpreneurs

"Emma is de Greta Thunberg van het leren. Ze heeft een heel eigen, onconventionele en ontzettend wijze kijk op leren en schroomt niet te confronteren waar nodig en je je waarheden te laten onderzoeken. Een lezing van haar is leren. De Eckart Wintzen lezing die ze voor Better Future gaf voor een zaal vol ondernemers en managers bracht de juiste leergolf in beweging. Michel Barth | voormalig managing partner Better Future | founder Betterpreneurs"

Emma Stoks

Na haar middelbare school besloot Emma tegen alle verwachtingen in niet door te studeren, maar haar eigen leerpad te organiseren als ondernemer. Ze begon op 17-jarige leeftijd haar eigen bedrijf en richtte zich op de vraag: hoe kunnen mensen en organisaties het beste leren?

Sindsdien hielp ze talloze scholen en bedrijven met het vormen en implementeren van een nieuwe strategie op leren en deed ze onderzoek naar de werkwijze van zes innovatieve scholen dat resulteerde in een boek. Emma ontwikkelde software die leren van en met elkaar makkelijker maakt en stond onder andere op het podium van TEDx om haar verhaal over leren te vertellen. Ook werd ze geselecteerd als 1 van de 100 thought leaders voor de Future Talks Summit op de Noordpool.

Onderwerpen

  • Hoe maak je van jouw organisatie een lerende omgeving?
  • Geef als school onderwijs dat bij deze tijd past
  • Hoe maak je als organisatie effectiever gebruik van de expertise van je medewerkers?
  • Hoe kun je je eigen leren organiseren los van een onderwijsinstelling?
  • Ondernemen als middel om jezelf te ontwikkelen

Achtergrond

Emma is er van overtuigd dat mensen altijd en overal leren. We zijn immers gemaakt om ons aan te passen en ons te ontwikkelen. Vaak gaat dit leren echter niet zo effectief als het zou kunnen. We staren ons blind op het onderwijs, alsof dat de enige plek is waar je leert. Of we halen een hoop kennis in de vorm van trainingen en cursussen organisaties binnen, maar vergeten gebruik te maken van de kennis die al aanwezig is binnen de organisatie.

Met haar bedrijf helpt Emma bedrijven effectiever te leren. Hoe maak je van jouw training of event een onvergetelijk ‘aha’ moment? Dat is de vraag waar Emma een antwoord op biedt.

Daarnaast begeleidt Emma scholen en bedrijven bij strategietrajecten, coacht ze mensen die hun eigen ontwikkeling anders willen sturen en staat ze regelmatig op het podium om haar visie te delen.

Interesse in een lezing van Emma Stoks?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Emma Stoks

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid