Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Des Balentien
Bewaar als favoriet

Des Balentien

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Ondernemer, spreker en artiest. Des Balentien bewijst dat je een moeilijke jeugd met huiselijk geweld, verslaafde ouders en een dikke schuld kan omzetten naar een positieve succesvolle levenshouding.

Spirit

"Des is met haar doorleefde levensverhaal een inspirator voor velen. Ze weet haar verhaal af te stemmen op wie zij voor zich heeft en verbindt zich zo met de ander. En, niet onbelangrijk, ze luistert naar jouw verhaal en herkent daarin de hoop die er doorheen straalt. Dat is voor mij positief leiderschap. - Levi van Dam, Kwartiermaker Spirit en wetenschappelijk onderzoeker bij het Kenniscentrum Kinder en Jeugdpsychiatrie -"

Des Balentien

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te blijven inspireren tot persoonlijke groei en ontwikkeling en dat ze er bewust van zijn dat het een reis is die stopt op je laatste dag als mens hier op aarde.

Des Balentien is een veelzijdige en inspirerende ondernemer, spreker, rapper en artiest. Ze is door haar turbulente levenservaring en indrukwekkende veerkracht bij uitstek een inspirerende spreker voor jongeren.

Des is geboren op 22 december 1988 op Curaçao. Ze groeide op in een gezin met verslaafde ouders en veel huiselijk geweld, ze woonde voor haar 30e op meer dan 30 plekken in haar leven. In 2013 overleefd haar broer een liquidatiepoging en in 2019 slaat het noodlot dan toch toe en wordt haar broer Inchomar Balentien alsnog vermoord.

Vanaf haar 19e tot haar 24e organiseerde ze 1 van de meest succesvolle evenementen voor jongeren tussen de 13 & 16 jaar in Amsterdam (Miracles). Ook verzorgde ze bij Miracles stageplekken, persoonlijke begeleiding en werkgelegenheid voor jongeren. In 2014 gaat het bedrijf failliet. Ondanks alle tegenslagen kwam Des Balentien tot de conclusie kwam dat ze geen fouten heeft begaan, maar juist waardevolle lessen heeft geleerd op het gebied van ondernemerschap, leiderschap en persoonlijke groei.

Des werkt vervolgens zelf haar schulden weg en start haar nieuwe bedrijf YouGottaBelieve met als doel het uitbouwen van haar inspiratiewerk.  Zij voelt als oprichter van YouGottaBelieve de verantwoordelijkheid en passie om als leider de jongere generatie te bereiken. Dit doe ze door haar levenservaring te delen en jongeren zo te inspireren tot het realiseren van hun dromen en het verwerken van hun emoties.

Onderwerpen waar Des Balentien over spreekt

Haar levenspad is niet makkelijk geweest, vol met diepe dalen, maar mede dankzij haar lijfspreuken ´You Gotta Believe´ en ‘Quitters Never Win, Winners Never Quit’, klimt ze deze dalen altijd weer uit en weet ze daarmee vele anderen te inspireren.

Onderwerpen:

  • Obstakels Overwinnen
  • Dromen waarmaken
  • LifeDesign
  • Geloven In Jezelf
  • Ondernemen

Geïnteresseerd in een lezing van Des Balentien?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Des Balentien

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid