Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Des Balentien
Bewaar als favoriet

Des Balentien

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Des Balentien, geboren op 22 december 1988 op Curaçao, is een veelzijdige en inspirerende ondernemer, spreker en artiest. Haar levenspad is niet makkelijk geweest, vol met diepe dalen, maar mede dankzij haar lijfspreuken ‘You Gotta Believe’ en ‘Quitters Never Win, Winners Never Quit’, klimt ze deze dalen altijd weer uit en weet ze daarmee vele anderen te inspireren.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Des Balentien

Des Balentien, geboren op 22 december 1988 op Curaçao, is een veelzijdige en inspirerende ondernemer, spreker en artiest. Haar levenspad is niet makkelijk geweest, vol met diepe dalen, maar mede dankzij haar lijfspreuken ´You Gotta Believe´ en ‘Quitters Never Win, Winners Never Quit’, klimt ze deze dalen altijd weer uit en weet ze daarmee vele anderen te inspireren.

Het is haar missie om zoveel mogelijk mensen te blijven inspireren tot persoonlijke groei en ontwikkeling en hen er van bewust te maken dat dat een reis is die pas stopt op je laatste dag als mens hier op aarde.

Onderwerpen waar Des Balentien over spreekt

Onderwerpen:

  • Obstakels Overwinnen
  • LifeDesign
  • Geloven In Jezelf
  • Ondernemen

Achtergrond Des Balentien

Des Balentien groeide op in een gezin met verslaafde ouders en veel huiselijk geweld, ze woonde voor haar 30e op meer dan 30 plekken in haar leven. in 2013 overleefd haar broer een liquidatiepoging en in 2019 slaat het noodlot dan toch toe en wordt haar broer Inchomar Balentien alsnog vermoord.

Vanaf haar 19e tot haar 24e organiseerde ze 1 van de meest succesvolle evenementen voor jongeren tussen de 13 & 16 jaar in Amsterdam (Miracles). Ook verzorgt ze bij Miracles stageplekken, persoonlijke begeleiding en werkgelegenheid voor jongeren. In 2014 gaat het bedrijf failliet en Des werkt vervolgens zelf haar schulden weg en start haar nieuwe bedrijf YouGottaBelieve met als doel het uitbouwen van haar inspiratiewerk.

Ondanks alle tegenslagen kwam Des Balentien tot de conclusie kwam dat ze geen fouten heeft begaan maar juist waardevolle lessen heeft geleerd op het gebied van ondernemerschap, leiderschap en persoonlijke groei. Zij voelt als oprichter van YouGottaBelieve de verantwoordelijkheid en passie om als leider de jongere generatie te bereiken. Dit doe ze door haar levenservaring te delen en jongeren zo te inspireren tot het realiseren van hun dromen en het verwerken van hun emoties. Naast YouGottaBelieve is Des Balentien ook nog artiest, heeft ze een boek geschreven (dat naar verwachting dit jaar uitkomt) en heeft ze diverse andere ondernemingen.

Geïnteresseerd in een lezing van Des Balentien?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Des Balentien

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker