Tom Vegter

TOMV (bijnaam van Tom) is een absolute topsporter en is een boegbeeld voor velen. Discipline, passie en positiviteit staan voor de freestyle voetballer centraal. Op het podium jongleert hij net zo makkelijk met voetballen als met woorden.

Het huidige sportaanbod sluit niet meer aan op de vraag. Veel jongeren verliezen hierdoor de interesse in sport. Terwijl sporten en een actieve levensstijl zo belangrijk zijn voor een gezonde ontwikkeling! Tom Vegter ziet het liefst dat iedereen zich kan ontwikkelen binnen een sport en passie (en binnen een community) die bij hem/haar past. Hiervoor hoef je je niet te vormen naar wat je directe omgeving van je wil, maar loont het om een lange adem te hebben en je passie te volgen. Daarnaast zet hij zich in om urban talenten een podium te bieden.

Onderwerpen waar Tom Vegter over spreekt

 • Sport
 • Passie volgen en ontwikkelen
 • Talentontwikkeling
 • Urban Sport
 • Urban Culture
 • Gezondheid
 • Motivatie
 • Community

Achtergrond Tom Vegter

Tien jaar geleden werd TOMV ontdekt via YouTube en sindsdien reist hij de wereld over om zijn kunsten te laten zien. Vanaf zijn vijftiende treedt hij op bij de meest uiteenlopende evenementen, van voetbalpleintjes, theaters tot Formule 1 circuits in het Midden-Oosten. Zijn passie is niet opgehouden bij het perfectioneren van zijn voetbalkunsten. Hij heeft op de universiteit van Groningen zichzelf gespecialiseerd in Sport Sciences en gebruikt zijn achtergrond in sportwetenschappen om het belang van sport, creativiteit en een actieve levensstijl te benadrukken.

Tom Vegter inhuren of boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 750 74 22

 

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Ruben Assmann

  Hoe maken wij de juiste keuzes? Wat is de beste weg om onze doelen te bereiken? Hoe krijgen we alle neuzen dezelfde kant op? Als Master of Science in Criminology, drievoudig Wereldkampioen Ju Jitsu en zelfstandig ondernemer weet Ruben Assmann als geen ander wat doorzetten en niet opgeven is.

   

 • Rolf Schrama

  Het verhaal van Paralympisch zeiler Rolf Schrama (1,25m) is geen standaard succesverhaal, maar een authentiek, kwetsbaar en humoristisch verhaal over hoe hij een verkeerde koers inzette, in steeds zwaarder weer terecht kwam en uiteindelijk schipbreuk leidde. Hij besefte dat hij de hele reis voor de buitenwereld had afgelegd.

   

 • Teun de Nooijer

  Teun de Nooijer is inzetbaar voor het geven van presentaties over waarin hij zijn unieke ervaring en fantastische anekdotes combineert met wetenschappelijke studies. Teun spreekt over verschillende onderwerpen als vitaliteit, omgaan met tegenslagen, teamwork, talent ontwikkeling en duurzaam presteren.