Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Tom Vegter
Bewaar als favoriet

Tom Vegter

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

TOMV is door zijn unieke achtergrond breed inzetbaar. Hij kan – met zijn combinatie van skills en woorden – zowel voor een verrassing zorgen op een event rondom sport, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, marketing als lessen geven in het onderwijs over het belang van sport en hoe je de sport vindt die bij jou past.

Tom Vegter

TOMV (bijnaam van Tom) is een absolute topsporter en is een boegbeeld voor velen. Discipline, passie en positiviteit staan voor de freestyle voetballer centraal. Op het podium jongleert hij net zo makkelijk met voetballen als met woorden.

Het huidige sportaanbod sluit niet meer aan op de vraag. Veel jongeren verliezen hierdoor de interesse in sport. Terwijl sporten en een actieve levensstijl zo belangrijk zijn voor een gezonde ontwikkeling! Tom Vegter ziet het liefst dat iedereen zich kan ontwikkelen binnen een sport en passie (en binnen een community) die bij hem/haar past. Hiervoor hoef je je niet te vormen naar wat je directe omgeving van je wil, maar loont het om een lange adem te hebben en je passie te volgen. Daarnaast zet hij zich in om urban talenten een podium te bieden.

Onderwerpen waar Tom Vegter over spreekt

  • Sport
  • Passie volgen en ontwikkelen
  • Talentontwikkeling
  • Urban Sport
  • Urban Culture
  • Gezondheid
  • Motivatie
  • Community

Achtergrond Tom Vegter

Tien jaar geleden werd TOMV ontdekt via YouTube en sindsdien reist hij de wereld over om zijn kunsten te laten zien. Vanaf zijn vijftiende treedt hij op bij de meest uiteenlopende evenementen, van voetbalpleintjes, theaters tot Formule 1 circuits in het Midden-Oosten. Zijn passie is niet opgehouden bij het perfectioneren van zijn voetbalkunsten. Hij heeft op de universiteit van Groningen zichzelf gespecialiseerd in Sport Sciences en gebruikt zijn achtergrond in sportwetenschappen om het belang van sport, creativiteit en een actieve levensstijl te benadrukken.

Tom Vegter inhuren of boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 750 74 22

 

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Tom Vegter

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid