Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Steve Carlin
Bewaar als favoriet

Steve Carlin

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Steve Carlin is spreker, illusionist, mindreader en zakkenroller. Hij is een expert in het bespelen van aandacht om zijn publiek te kunnen verwonderen met bijzondere trucs en illusies. U kunt deze rasentertainer boeken voor al uw congressen, feesten, beurzen en zakelijke evenementen!

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Steve Carlin

Steve Carlin is illusionist, mindreader en professioneel zakkenroller. Als aandachtsexpert is Steve gefascineerd door principes als focus, aandacht, afleiding, beïnvloeding en illusie. Hij is een expert in het bespelen van aandacht om zijn publiek te kunnen verwonderen met bijzondere trucs, psychologische experimenten, mind-tricks en illusies.

Inmiddels heeft Steve Carlin zich omhoog gewerkt tot een van de meest geboekte illusionisten van Nederland en behoort tot de absolute top. Hij is regelmatig te zien op televisie en heeft zelfs zijn eigen televisie programma gehad op SBS6, genaamd ‘It’s A Kind Of Magic!’

Shows & lezingen door Steve Carlin

Lezing: Focus, de kunst van aandacht & afleiding – Illusionist Steve Carlin maakt handig gebruik van afleiding om de aandacht van het publiek te kunnen sturen en ze op het verkeerde been te zetten. Zo kan hij zijn doel bereiken, namelijk mensen verwonderen. In deze lezing ontdekt u hoe aandacht, afleiding en beïnvloeding werkt in het brein. Een inspirerend verhaal verpakt met interactieve mind experimenten en bijzondere illusies.

Energizer: MIND-POWER Energizer – Opzoek naar een energieke act op je evenement om je publiek weer helemaal op te frissen? Congressen en seminars kunnen soms slopend zijn. Naarmate de dag vordert vermindert de aandacht. Het is dan wenselijk om naast een kop koffie ook de andere zintuigen te prikkelen met vermaak en verwondering! Een energieke onderbreking is dan de beste oplossing!

MIND-TRICK Illusieshow – In deze podium show neemt illusionist & mind-reader Steve Carlin uw gasten mee in een wereld van verwondering en bijzondere illusies. Uw gasten zullen zich geen moment vervelen, het publiek wordt onderdeel van de show. De perfecte show voor uw komende feest of event. Let u vooral goed op, want niets is wat het lijkt!

Aanvullend zijn workshops en rondlopende acts te boeken voor max 25 personen per groep. Bijvoorbeeld Steve als Zakenrollen of mindreader!

Over Steve Carlin

Op 8-jarige leeftijd werd Steve Carlin betoverd door de kunst van het goochelen. Hij wist al vrij snel dat hij later beroepsgoochelaar zou worden. Na meerdere opleidingen te hebben afgerond, waaronder Media & Entertainment Management, psychologie, beïnvloeding en NLP, is Steve op jonge leeftijd al zijn droom achterna gegaan en voor zichzelf begonnen.

Inmiddels is hij 5000 optredens verder en treedt op door heel Nederland en België. Zijn optredens richten zich vooral tot congressen en zakelijke evenementen. Tegenwoordig deelt hij als spreker zijn kennis en technieken op het podium, dat hij de afgelopen jaren heeft opgedaan.

Zijn shows zijn interactief, vernieuwend en verfrissend. De mensen zitten op het puntje van hun stoel. Hij weet de aandacht van begin tot eind keer op keer vast te houden. Deze illusionist is veel te zien in televisie programma’s. En heeft zelfs zijn eigen magic programma geproduceerd voor SBS6 genaamd ‘It’s A Kind Of Magic’.

Interesse in een show of lezing van Steve Carlin?

De lezingen en illusie shows van Steve Carlin zijn inspirerend, verwonderend en interactief! Steve wilt zijn publiek niet alleen te verwonderen en vermaken, maar ook iets meegeven wat aanzet tot denken. Let u vooral goed op, want niets is wat het lijkt met deze top illusionist!

Ontdek de kracht van het brein! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Steve Carlin

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker