Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Steve Carlin
Bewaar als favoriet

Steve Carlin

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Steve Carlin is spreker, illusionist, mindreader en zakkenroller. Hij is een expert in het bespelen van aandacht om zijn publiek te kunnen verwonderen met bijzondere trucs en illusies. U kunt deze rasentertainer boeken voor al uw congressen, feesten, beurzen en zakelijke evenementen!

Steve Carlin

In onze moderne wereld vol prikkels en informatieovervloed is het een uitdaging om gefocust te blijven en onze aandacht niet te laten afleiden. In zijn lezingen neemt Steve Carlin het publiek mee op een reis naar de kern van focus, afleiding en beïnvloeding. Hij deelt zijn bijzondere strategieën om afleiding te herkennen, te verminderen en te voorkomen. Met als doel productiever en succesvoller te zijn op zowel privé als zakelijk gebied. Steve bespreekt hoe men obstakels kan overwinnen om de volledige potentie te benutten. Zijn inspirerende en motiverende boodschap wordt versterkt met interactieve trucs en illusies die ervoor zorgen dat het publiek van begin tot eind geboeid zal blijven.

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke event, dan is Steve Carlin de illusionist die je moet hebben. Bereid je voor om versteld te staan, verwonderd te worden en meegevoerd te worden in een wereld waar niets is wat het lijkt. Steve Carlin laat je voor heel even geloven in magie en laat je achter met een wow-gevoel en pure verwondering.

Shows & lezingen door Steve Carlin

Stage illusie show – Een interactieve illusie show waarin Steve zijn publiek van begin tot eind in complete verwondering brengt. Een mix van magic, illusie, mentalisme, gedachten lezen, zakkenrollen en humor. Steve boekt veel succes met zijn stage shows en heeft zich inmiddels omhoog gewerkt tot een van de meest geboekte illusionisten van Nederland.

Lezing: Focus – Ontdek de kracht van aandacht, afleiding en beïnvloeding. Leer de geheimen van meester illusionist Steve Carlin op gebied van brein-programmering, positieve mindset, het onbewuste en zelfhypnose. Steve versterkt zijn boodschap m.b.v. interactieve brein-experimenten, en mindblowing illusies. Na het zien van deze lezing kun je direct aan de slag om jou eigen doelen en dromen snel en effectief te bereiken.

Rondlopende Magic Acts –Liever Steve Carlin laten rondlopen tussen uw gasten? Bij de rondlopende acts zal Steve van heel dichtbij zijn trucs en illusies performen. Vaak gebeurd de magie in de handen van de toeschouwer. Steve mengt zich op speelse wijze onder uw gasten en zorgt voor vermaak en hilariteit. Een unieke mix van magic, zakkenrollen en mindreading. Deze vorm van entertainment is makkelijk inzetbaar en zeer effectief als ijsbreker of voor het overbrengen met impact van een boodschap.

Over Steve Carlin

Als meester illusionist en motivatie spreker weet Steve Carlin al ruim 20 jaar zijn publiek te verwonderen en inspireren. Deze rasentertainer wordt voornamelijk geboekt voor plenaire illusieshow tijdens zakelijke events, congressen en in theaterzalen. Daarnaast heeft hij zijn
diepgaande kennis op gebied van focus, beïnvloeding en afleiding verwerkt in een boeiende lezing.

Zijn succes heeft mede te maken met hoge doelen stellen en deze op geheel eigen wijze behalen. In zijn lezingen verteld hij graag over het  belang van de juiste minste en strategieën. Hij heeft inmiddels meer dan 8000 optreden gedaan, zowel nationaal als internationaal
voor de grootste bedrijven ter wereld. Tevens is hij zeer succesvol op social media met ruim 1 miljoen volgers wereldwijd.

Daarnaast is hij regelmatig te zien op televisie en heeft zelfs zijn eigen televisie programma gehad op SBS6, genaamd ‘It’s A Kind Of Magic!’. Hierin wist hij tientallen bekende Nederlanders, zoals Gerard Joling en Tygo Gernandt, te verbazen met zijn illusies.

Interesse in een show of lezing van Steve Carlin?

De lezingen en illusie shows van Steve Carlin zijn inspirerend, verwonderend en interactief! Steve wilt zijn publiek niet alleen te verwonderen en vermaken, maar ook iets meegeven wat aanzet tot denken. Let u vooral goed op, want niets is wat het lijkt met deze top illusionist!

Ontdek de kracht van het brein! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Steve Carlin

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid