HomeIllusionist Steve Carlin

Steve Carlin

TariefIndicatie: 2000 - 3000 Euro
"Het is mijn missie om magie en verwondering in te zetten om mensen in contact te brengen met elkaar" - Steve Carlin
Vraag vrijblijvend informatie

Steve Carlin

Deze aandachtsexpert is al ruim 27 jaar gefascineerd door principes als focus, aandacht, afleiding, beïnvloeding en illusie. Steve Carlin is spreker, illusionist, mindreader en zakkenroller. Hij is een expert in het bespelen van aandacht om zijn publiek te kunnen verwonderen met bijzondere trucs en illusies. U kunt deze rasentertainer boeken voor al uw congressen, feesten, beurzen en zakelijke evenementen! Inmiddels heeft Steve Carlin zich omhoog gewerkt tot een van de meest geboekte illusionisten van Nederland en behoort tot de absolute top. Hij is regelmatig te zien op televisie en heeft zelfs zijn eigen televisie programma gehad op SBS6, genaamd ”It’s A Kind Of Magic!”

Onderwerpen

MIND-TRICK Illusieshow - In deze podium show neemt Illusionist & Mind-reader Steve Carlin uw gasten mee in een wereld van verwondering en bijzondere illusies. Uw gasten zullen zich geen moment vervelen, het publiek wordt onderdeel van de show. De perfecte show voor uw komende feest of event. Let u vooral goed op, want niets is wat het lijkt! Lezing: Focus, de kunst van aandacht & afleiding - Illusionist Steve Carlin maakt handig gebruik van afleiding om de aandacht van het publiek te kunnen sturen en ze op het verkeerde been te zetten. Zo kan hij zijn doel bereiken, namelijk mensen verwonderen. In deze lezing ontdekt u hoe aandacht werkt in het brein. Een inspirerend verhaal verpakt met interactieve mind experimenten en bijzondere illusies. Energizer: MIND-POWER Boost - Opzoek naar een energieke act op je evenement om je publiek weer helemaal op te frissen? Congressen en seminars kunnen soms slopend zijn. Naarmate de dag vordert vermindert de aandacht. Het is dan wenselijk om naast een kop koffie ook de andere zintuigen te prikkelen met vermaak en verwondering! Een energieke onderbreking is dan de beste oplossing! Aanvullend zijn workshops en rondlopende acts te boeken voor max 25 personen per groep. Bijvoorbeeld Steve als Zakenrollen of mindreader!

Achtergrond

Op achtjarige leeftijd werd Steve Carlin betoverd door de kunst van het goochelen. Hij wist al vrij snel dat hij later beroepsgoochelaar zou worden. Na meerdere opleidingen te hebben afgerond, waaronder Media & Entertainment Management, psychologie, beïnvloeding en NLP, is Steve op jonge leeftijd al zijn droom achterna gegaan en voor zichzelf begonnen. Inmiddels is hij 5000 optredens verder en treedt op door heel Nederland en België. Zijn optredens richten zich vooral tot congressen en zakelijke evenementen. Tegenwoordig deelt hij als spreker zijn kennis en technieken op het podium, dat hij de afgelopen jaren heeft opgedaan. In een inspirerende lezing geeft Steve Carlin bijzondere demonstraties over diverse thema’s zoals aandacht en afleiding, beïnvloeding, zakkenrollen, en illusie. Hij boeit zijn publiek met psychologische experimenten en mind-tricks. Ontdek de kracht van het brein! Zijn shows zijn interactief, vernieuwend en verfrissend. De mensen zitten op het puntje van hun stoel. Hij weet de aandacht van begin tot eind keer op keer vast te houden. Deze illusionist is veel te zien in televisie programma’s. En heeft zelfs zijn eigen magic programma geproduceerd voor SBS6 genaamd “It’s A Kind Of Magic”.

Interesse in een show of lezing van Steve Carlin?

De lezingen en illusie shows van Steve Carlin zijn inspirerend, verwonderend en interactief! Steve wilt zijn publiek niet alleen te verwonderen en vermaken, maar ook iets meegeven wat aanzet tot denken. Let u vooral goed op want niets is wat het lijkt met deze top illusionist! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 - 750 7422.

Meer video’s

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Steve Carlin

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.