Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Simon Klop
Bewaar als favoriet

Simon Klop

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Hoe wordt jouw organisatie aantrekkelijk voor jong talent? Hoe kan je talent ontwikkelen? En hoe zorg je ervoor dat talent zich bindt aan jouw organisatie? Allemaal vragen waar talentmanager Simon Klop van YSE dagelijks mee te maken heeft.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Simon Klop – expert op het gebied van talentontwikkeling en human resource management

Hoe wordt jouw organisatie aantrekkelijk voor jong talent? Hoe kan je talent ontwikkelen? En hoe zorg je ervoor dat talent zich bindt aan jouw organisatie? Allemaal vragen waar talentmanager Simon Klop van YSE dagelijks mee te maken heeft. YSE helpt organisaties te veranderen, vernieuwen, verjongen en versnellen door ze te laten samenwerken met jonge talenten uit de generatie Y. Simon is expert op het gebied van talentontwikkeling en deelt zijn kennis en ervaring over dit vakgebied graag.

De afgelopen jaren is gebleken dat het vermogen om talent aan te trekken, te ontwikkelen en ook daadwerkelijk te behouden bepalend is voor het succes van jouw organisatie. Daarnaast merken steeds meer organisaties dat talent schaars is. Hoe zorg je ervoor dat jouw organisaties instaat is de juiste mensen aan zich te binden? Dit vertelt Simon Klop jou in een duidelijke en leuke presentatie van formaat.

Onderwerpen waar Simon Klop onder andere over spreekt

  • Human resource management
  • Ontwikkelen van jong talent; Generatie Y en  hoe haal je de jonge talenten binnen?
  • Verandermanagement
  • Talentbinding aan en om jouw organisatie; Hoe zorg je ervoor dat je de juiste mensen aan jouw organisatie weet te binden?

Achtergrond

Simon Klop studeerde Bedrijfskunde met als afstudeerrichting Human Resource Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Vervolgens ging hij als Young Professional binnen het Kirkman Company powered by YSE traineeship aan de slag. In 2011 heeft hij de overstap gemaakt van Consultant bij Kirkman Company naar Talentmanager bij YSE. Simon houdt zich naast het ontwikkelen en implementeren van traineeships ook bezig met de persoonlijke- en inhoudelijke ontwikkeling van jonge talenten. Daarnaast Simon geeft gastcolleges, schrijft artikelen, organiseert workshops en is regelmatig gastpreker op verschillende events.

Interesse in Simon voor een lezing of workshop?

Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Simon Klop

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker