duo lezing mark pecqueur en jeroen vertongen
Bewaar als favoriet

Duo lezing Mark Pecqueur en Jeroen Vertongen

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Mark Pecqueur en Jeroen Vertongen zijn top experts op het gebied van mobiliteit en automotive. Samen brengen zij alle veranderingen die ons te wachten staan aan het licht. Beide heren hebben allebei een andere insteek; Mark als onderzoeker en believer in waterstof en Jeroen met de mindset van een ondernemer en focus op autonome mobiliteit. Samen een fantastische mix

Duo lezing Mark Pecqueur en Jeroen Vertongen

Mark Pecqueur en Jeroen Vertongen zijn topexperts op het gebied van mobiliteit en automotive. Samen brengen zij alle veranderingen die ons te wachten staan aan het licht. Beide heren hebben allebei een andere insteek; Mark als onderzoeker en believer in waterstof en Jeroen met de mindset van een ondernemer en focus op autonome mobiliteit. Samen een fantastische mix waar de toehoorder een ongelooflijk brede kijk krijgt op de aankomende, spannende veranderingen. Hun professionele klik geeft vuurwerk op het podium.

Onderwerpen die in de lezing naar voren komen:

  • The Future is Electric
  • The Future of Transport
  • Future of Automotive is ACES

Mark en Jeroen hebben de gave om ingewikkelde materie op een zeer verstaanbare en begrijpelijke manier over te brengen op het publiek. Met passie en enthousiasme delen zij graag hun kennis. Hoe meer mensen goed op de hoogte zijn, hoe beter we samen de toekomst vorm kunnen geven.

Over Mark Pecqueur

Mark Pecqueur is sinds 2013 docent en onderzoeker op De Nayer Campus van Thomas More in Sint-Katelijne-Waver. Hij maakt er een erezaak van zijn automotive studenten klaar te stomen voor de veranderende toekomst binnen autotechnologie. In het bedrijfsleven is Mark een veelgevraagd spreker omwille van zijn wetenschappelijke achtergrond én zijn grote kennis over automotive, mobiliteit, energie en waterstoftechnologie. Mark kan ook solo een lezing voor jouw organisatie verzorgen. Bekijk hier zijn uitgebreide profiel.

Over Jeroen Vertongen

Jeroen Vertongen is een automotive ondernemer pur sang. In 1999 startte hij zijn loopbaan in het garagebedrijf van zijn ouders. Dat werd hem snel te klein en in 2007 deed hij de overname van zijn toenmalige grossier in auto-onderdelen. Hij bouwde dit uit en zette dit met zijn unieke sterktes, zoals opleiding en diagnose assistentie, stevig in de markt. In dezelfde periode ontwikkelde hij ook de garageconcepten Qualitygarage en Moobi. In 2017 verkocht hij alles en richtte hij zich volledig op zijn passie: opleiding en keynotes geven. Jeroen kan ook solo een lezing voor jouw organisatie verzorgen. Bekijk hier zijn uitgebreide profiel.

Duo lezing met Mark Pecqueur en Jeroen Vertongen boeken

Heb je interesse in de duo lezing van Mark Pecqueur en Jeroen Vertongen? Neem dan contact met ons via het contactformulier of via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Duo lezing Mark Pecqueur en Jeroen Vertongen

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt