Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Danielle Arets
Bewaar als favoriet

Drs. Danielle Arets

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Danielle Arets richt zich op onderzoek en debat over de dwarsverbanden tussen design en wetenschap. Danielle is associate Lector Strategisch Creativiteit bij Design Academy Eindhoven en freelance designonderzoeker en debatmoderator.

Danielle Arets
Danielle Arets richt zich op het slim verbinden van kennis en cultuur. Danielle bedenkt en organiseert debatten, schrijft populair wetenschappelijke publicaties en verzorgt de gespreksleiding.

Danielle (1977) studeerde visuele filosofie en psychologie (Universiteit Maastricht & Denemarken). Na haar studie startte ze als wetenschapsredacteur bij de publieke omroep. Vervolgens werkte ze ruim 10 jaar als debatredacteur en moderator voor o.a. Felix Meritis (Europees Centrum voor Kunst & Wetenschap in Amsterdam) en Utrechtse Debatcentrum TUMULT. Ze initieerde o.a. de Globaliseringreeks (ism Lemniscaat, VPRO), het Volkskrant KennisCafé en de Vereniging Nederlandse Debatcentra.

Sinds 2005 werkt Danielle Arets onder de naam Capada freelance als designonderzoeker en debatmoderator. Dit combineert ze met een functie als associate Lector Strategische Creativiteit bij Design Academy Eindhoven. Het lectoraat onderzoekt hoe ontwerpers kunnen functioneren binnen multidisciplinaire onderzoeksteams en welk soort ‘kennis’ ze kunnen toevoegen binnen een academische context.

Persoonlijke missie van Danielle: slim verbinden van kennis en cultuur.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Drs. Danielle Arets

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid