Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Danielle Arets
Bewaar als favoriet

Drs. Danielle Arets

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Danielle Arets richt zich op onderzoek en debat over de dwarsverbanden tussen design en wetenschap. Danielle is associate Lector Strategisch Creativiteit bij Design Academy Eindhoven en freelance designonderzoeker en debatmoderator.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Danielle Arets
Danielle Arets richt zich op het slim verbinden van kennis en cultuur. Danielle bedenkt en organiseert debatten, schrijft populair wetenschappelijke publicaties en verzorgt de gespreksleiding.

Danielle (1977) studeerde visuele filosofie en psychologie (Universiteit Maastricht & Denemarken). Na haar studie startte ze als wetenschapsredacteur bij de publieke omroep. Vervolgens werkte ze ruim 10 jaar als debatredacteur en moderator voor o.a. Felix Meritis (Europees Centrum voor Kunst & Wetenschap in Amsterdam) en Utrechtse Debatcentrum TUMULT. Ze initieerde o.a. de Globaliseringreeks (ism Lemniscaat, VPRO), het Volkskrant KennisCafé en de Vereniging Nederlandse Debatcentra.

Sinds 2005 werkt Danielle Arets onder de naam Capada freelance als designonderzoeker en debatmoderator. Dit combineert ze met een functie als associate Lector Strategische Creativiteit bij Design Academy Eindhoven. Het lectoraat onderzoekt hoe ontwerpers kunnen functioneren binnen multidisciplinaire onderzoeksteams en welk soort ‘kennis’ ze kunnen toevoegen binnen een academische context.

Persoonlijke missie van Danielle: slim verbinden van kennis en cultuur.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Drs. Danielle Arets

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker