Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Richard Buijs
Bewaar als favoriet

Richard Buijs (PPF-APMP)

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Richard Buijs heeft een passie voor proposals. Met meer dan 15 jaar ervaring in bids en proposals. Erkend, door als eerste Nederlander APMP Professional accreditatie te behalen. En gerespecteerd door als enige op het Europese vasteland, de onderscheiding van APMP -Fellow te hebben verkregen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Richard Buijs
Offertes schrijven saai? Na de presentaties van Richard Buijs heeft u hierover een heel andere mening. In 2006 startte Richard de Nederlandse vestiging van Strategic Proposals. In deze rol adviseert, traint en begeleidt hij organisaties met als resultaat hogere successcores en lagere verkoopkosten. Omdat Richard zijn carrière begon als inkoper kent ook de inkoopprofessie geen geheimen voor hem. Zo begeleidt hij regelmatig de inkopende partij met het opstellen van offerte-aanvragen. Een symbiose die de basis vormt van zijn innovatieve aanpak.

In zijn veel geprezen presentaties gaat Richard Buijs in op de praktische mogelijkheden om offertes te maken die indruk maken bij de klant, zich onderscheiden van de concurrentie en maximaal scoren in de beoordelingsprocedure van de klant. Presentaties die zich onderscheiden door herkenbaarheid en humor, parallellen legt die iedereen herkent, maar ook een spiegel voorhouden. Richard weet zijn boodschap te vertalen naar ieder kennisniveau en in iedere setting. Wilt u het bijvoorbeeld luchtig houden en uw publiek laten kennismaken met de voordelen van goed Proposalmanagement dan zijn presentaties als ‘Pimp my Proposal’ of ‘Proposal Nightmares’ ervaringen die uw publiek niet snel vergeet. Maar ook voor de meer ervaren offerte-specialisten houdt Richard lezingen die, op een ongecompliceerd manier, dieper ingaan op de materie.

Richard heeft een passie voor proposals. Met meer dan 15 jaar ervaring in bids en proposals. Erkend, door als eerste Nederlander APMP Professional accreditatie te behalen. En gerespecteerd door als enige op het Europese vasteland, de onderscheiding van APMP -Fellow te hebben verkregen.

Persoonlijke missie – Win Meer, Win Makkelijker

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Richard Buijs (PPF-APMP)

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker