Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Richard Buijs
Bewaar als favoriet

Richard Buijs (PPF-APMP)

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Richard Buijs kan bogen op een ongeëvenaard trackrecord in het verbeteren van de kwaliteit van offertes van organisaties van over de hele wereld. Met als resultaat hogere successcores en lagere verkoopkosten. Leer van Richard hoe je offertes opstelt die indruk maken bij de klant, onderscheidend zijn van de concurrentie en maximaal scoren in de beoordelingsprocedure van de klant.

Richard Buijs

Offertes schrijven saai? Na de presentaties van Richard Buijs heeft u hierover een heel andere mening. Als directeur van de Nederlandse vestiging van Strategic Proposals  adviseert, traint en begeleidt Richard organisaties met als resultaat hogere successcores en lagere verkoopkosten. Omdat Richard zijn carrière begon als inkoper kent ook de inkoopprofessie geen geheimen voor hem. Zo begeleidt hij regelmatig de inkopende partij met het opstellen van offerte-aanvragen. Een symbiose die de basis vormt van zijn innovatieve aanpak.

Over zijn lezing – Win Meer, Win Makkelijker

In zijn veel geprezen presentaties gaat Richard Buijs in op de praktische mogelijkheden om offertes te maken die indruk maken bij de klant, zich onderscheiden van de concurrentie en maximaal scoren in de beoordelingsprocedure van de klant.

Wat wil uw klant echt, en hoe zet u uw concurrentie buitenspel? Of het nu gaat om kleine aanbiedingen of grote Europese aanbestedingen, vaak wordt vergeten dat met de offerte de uiteindelijke winst wordt behaald. Breek door de formele vraagstelling van RFP’s heen en ontdek waar het de klant echt om gaat. Richard Buijs geeft u in zijn unieke presentaties een verhelderend inzicht in hoe uw klant naar uw offertes kijkt, wat zijn of haar irritaties zijn en wat positief wordt beoordeeld.

Presentaties die zich onderscheiden door herkenbaarheid en humor, parallellen legt die iedereen herkent, maar ook een spiegel voorhouden. Richard weet zijn boodschap te vertalen naar ieder kennisniveau en in iedere setting.

Over Richard Buijs

Richard Buijs kan bogen op een ongeëvenaard trackrecord in het verbeteren van de kwaliteit van offertes van organisaties van over de hele wereld. Met als resultaat hogere successcores en lagere verkoopkosten. Richard die zijn carrière ooit begon als inkoper (de basis voor zijn innovatieve aanpak) heeft sindsdien meer dan 15 jaar ervaring, in diverse marktsegmenten, opgedaan in het land van “Proposalmanagement”.

Dat de voortrekkersrol en resultaten van Richard zijn werk niet onopgemerkt zijn gebleven bewijst zijn benoeming tot APMP Fellow. Een eretitel uitgereikt door de wereldwijde vakorganisatie voor proposalspecialisten; APMP (Association of Proposal Management Professionals). Hij is hiermee de eerste en enige op het Europese continent met deze status.

Richard Buijs inhuren of boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Richard Buijs (PPF-APMP)

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1000 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt