Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jan-Willem Seip
Bewaar als favoriet

Jan-Willem Seip

Jan-Willem Seip heeft als spreker/ trainer meer dan 5.000 vakprofessionals, ondernemers en zelfstandigen geleerd om méér te halen uit hun acquisitie, klantgerichtheid, netwerken en relatiebehoud. Meer succes en meer plezier. Jan-Willem Seip heeft 11 boeken en ruim 250 artikelen geschreven over verkoop.

De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)

"In 30 minuten heeft Jan-Willem Seip de zaal met aspirant HBO-studenten contact met elkaar laten maken. Hij verzorgde voor ons de kick-off in de vorm van een energizer. Hij reikte de scholieren handvatten, zodat zij op deze dag gemakkelijk contact met elkaar konden maken. Door middel van een aantal oefeningen, zoals bijvoorbeeld een levende bingo, kwamen de scholieren in beweging. Jan-Willem zijn enthousiasme draagt hij goed over op anderen. Voor een volgend evenement zal ik zeker weer aan Jan-Willem denken.”"

Jan-Willem Seip – Oefenmeester in Klantcontact

Acquisitie, nieuwe opdrachten binnenhalen bij nieuwe klanten of juist bij bestaande klanten. Waaronder relatiemanagement, cold calling of ‘warm netwerken’. Ook klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Kortom, allemaal thema’s waar menig verkoper, sales manager of ondernemer of niet-verkoper mee te maken kan krijgen. Ook als verkopen niet tot zijn of haar favoriete werkzaamheden behoort en ‘moet’. Dit allen onderwerpen waar Jan-Willem Seip de oplossing kan bieden

Achtergrond

Jan-Willem Seip (1968) is Oefenmeester in Klantcontact. Zijn motto is “Verkopen is mensenwerk”. Dit laat hij professionals ook ervaren: met aanstekelijk enthousiasme een écht contact en chemie bij een ander laten ontstaan. Boek hem en ervaar hoe u en uw mensen de volgende dag met nieuwe ideeën en energie aan de slag gaan!

Jan-Willem Seip heeft als spreker/ trainer meer dan 5.000 vakprofessionals, ondernemers en zelfstandigen geleerd om méér te halen uit hun acquisitie, klantgerichtheid en relatiebehoud. Meer succes en meer plezier. Jan-Willem heeft 11 boeken en ruim 250 artikelen geschreven over verkoop.

Interesse in een lezing of andere vragen? 

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch te bereiken, 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Kamer van Koophandel Midden-Nederland en gemeente Utrecht

"Kamer van Koophandel Midden-Nederland en gemeente Utrecht organiseerden op 15 februari een startbijeenkomst voor zzp’ers in Zuidwest-Utrecht. In Kanaleneiland, Transwijk, Dichterwijk en Rivierenwijk zijn 1.500 geregistreerde zzp’ers werkzaam (meting januari 2011). Deze avond was een start van een blijvend netwerk tussen ondernemers die elkaar zo leren kennen en voortaan een beroep op elkaar kunnen doen. Jan-Willem Seip werd ingezet als dagvoorzitter en workshopbegeleider. Ook op 2 november 2011 was er zo een startbijeenkomst, nu voor zzp’ers in Utrecht Centrum. Opdracht Breng vanavond als dagvoorzitter een groep ondernemers met elkaar in contact en geef onderwijl netwerktips. Reactie De zzp’ers beoordeelden de inhoud van de bijeenkomst op 15 februari 2011 met een 7,5 en de presentatiewijze met een 8,1. De zzp’ers gaven de gehele bijeenkomst op 2 november 2011 het cijfer 7,5 en de presentatiewijze van Jan-Willem Seip een 7,7."

Stichting4Life in samenwerking met Rabobank

"Jan-Willem heeft als dagvoorzitter van van ons netwerkevent Date4Business opgetreden. Door zijn enthousiasme en creativiteit werd de aandacht van de deelnemers getrokken en deden de mensen actief mee. Aan de start van de middag werd er door Jan-Willem energie in de zaal gebracht en deze hebben de mensen tot aan het einde vast gehouden. Precies zoals wij dit graag wilden. "

Beschikbaarheid en informatie

Jan-Willem Seip

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid