Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Workshop Zelfvertrouwen 2.0

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Zelfvertrouwen is een spier. Soms heb je het wel en soms heb je het niet. Jouw vaardigheden en jouw waardigheid bepalen samen de mate van zelfvertrouwen die je ervaart. In deze workshop ga je actief aan de slag met elkaar met oefeningen, het delen van verhalen, interactie en diverse werkvormen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Workshop Zelfvertrouwen 2.0 en oprecht gedrag
“In deze bijzondere workshop zelfvertrouwen 2.0 gaan we samen op zoek naar echt en oprecht gedrag met als doel een nog beter, echter en oprechter contact met jouw collega’s, jouw klanten en jezelf.
Succesvol zakendoen, succesvol samenwerken is vandaag de dag een zaak van human to human. Echt en oprecht gedrag is dus van cruciaal belang om een mooie band op te bouwen met jouw collega’s en jouw klanten. Echt en oprecht gedrag gaat jou helpen om te groeien in zelfvertrouwen. Je gaat groeien als mens, als medewerker, collega en als ambassadeur van het bedrijf waar je werkzaam bent of leiding geeft. Stappen zetten in echt en oprecht gedrag is groeien naar zelfvertrouwen 2.0

“Zelfvertrouwen is een spier. Soms heb je het wel en soms heb je het niet. Jouw vaardigheden en jouw waardigheid bepalen samen de mate van zelfvertrouwen die je ervaart. Met oefeningen, het delen van verhalen, interactie en diverse werkvormen gaan we actief aan de slag met elkaar.” De workshop zelfvertrouwen 2.0 wordt gegeven door Walter Vermeer.

Walter Vermeer
Walter Vermeer is 44 jaar en staat al ruim 20 jaar op het podium als entertainer/spreker. Daarnaast is hij trainer op het gebied van overtuigend spreken in het openbaar. In zijn werk als trainer heeft Walter gemerkt dat zelfvertrouwen in alle lagen binnen een organisatie een onderbelicht fenomeen is. Op basis van zijn jarenlange ervaring als performer en als trainer heeft Walter deze workshop ontwikkelt.

Ruim 20 jaar podium ervaring en al jaren werkzaam als trainer. Genoeg zelfvertrouwen zou je zo zeggen. Toch? Toch is dit niet altijd zo geweest. Walter heeft als kind een trauma opgelopen nadat hij als 4-jarig kind een gedeelte van zijn gezicht heeft verbrand. Deze brandwonden hebben een grote rol in gespeeld in zijn leven. In de veertig jaar tussen het ongeluk en nu heeft Walter zijn manieren ontwikkeld om over de littekens heen te leven en misschien wel te acteren. Was zijn zelfvertrouwen altijd echt en oprecht? Walter heeft in zijn zoektocht naar zelfvertrouwen dermate veel kennis opgebouwd dat hij deze met het bedrijfsleven wil gaan delen.

“Hoe kunnen we draagvlak creëren voor echter en oprechter gedrag en hoe kunnen we dit gebruiken om te groeien in zelfvertrouwen”.

Op een hele persoonlijke wijze zal Walter zijn verhalen delen over zijn onzekerheden, zijn valkuilen en zijn ‘kapstokjes’ op weg naar groei.

Zelfvertrouwen 1.0
“Zelfvertrouwen 1.0 was voor mij een manier geworden om te overleven. Grootse gebaren, hard roepen en uitstralen dat ik er klaar voor was. Na veertig jaar werkte dat niet meer voor mij. Ik heb tijdens mijn zoektocht naar eerlijker en oprechter gedrag gemerkt dat ik ook automatisch groeide in zelfvertrouwen.
Ik merkte dat de gesprekken, de raakmomenten met collega’s, vrienden, gezin en familie veel echter en oprechter werden. Naast persoonlijk groei heeft mij dit ook zakelijk veel groei opgeleverd. Doordat mijn raakmomenten met klanten veel intenser werden steeg het vertrouwen bij mijn klanten. ik kreeg al vrij snel meer opdrachten. Door echter en oprechter te zijn kreeg ik meer waarde voor mijn klanten en mijn omgeving. Geld, aandacht en succes stroomt automatisch naar waarde.

Ik wens jou dit succes ook toe. Laten we samen groeien in echt en oprecht gedrag.”

Geinteresseerd in de workshop Zelfvertrouwen 2.0 en oprecht gedrag of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Taal: Nederlands

Categorieën: Zakelijke workshops, Persoonlijke ontwikkeling

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Workshop Zelfvertrouwen 2.0

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker