Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Beste lezer, Amarant is een organisatie in Brabant die ondersteuning en begeleiding biedt aan mensen met een beperking. Zo ook aan mensen met een normale begaafdheid met een vorm van autisme. Voor de medewerkers die hier elke dag met enthousiasme en vanuit professionaliteit mee aan het werk zijn wilden wij een dag organiseren die in het teken staat van ontmoeten en inspireren. Even een dag zonder werkinhoudelijke kennisopname maar met aandacht voor jezelf en elkaar. Dit is glansrijk geslaagd en mede door de lezing van Daan Goppel. Daans verhaal, maar vooral ook zijn enthousiasme heeft mensen weten te raken. Daan is authentiek en vertelt zijn verhaal vanuit een innerlijke overtuiging en oprechtheid. Daan heeft zijn reis een aantal jaren geleden gemaakt maar tijdens het verhaal neemt hij je mee alsof het de dag van gisteren was. We hebben veel positieve reacties ontvangen van collega’s die de lezing als zeer inspirerend hebben ervaren. Inspirerend, omdat er een jongensdroom is uitgekomen, maar kijkend naar organisaties is het verhaal van Daan een verhaal waarin je als medewerker aan het denken wordt gezet over: hoe bereik ik mijn doel, hoe werk je samen, weeg je risico's af, durf je risico's te nemen, blijf je gefocust, kun je bijstellen en ga zo maar door. Dus Daan is zeker een aanrader als je een lezing wilt, die los van bovenstaande, ook met een flinke dosis humor wordt verteld.
Amarant

E-learning | On demand masterclasses en cursussen door topsprekers.

HomeOnline en on demand/E-learning | On demand masterclasses

Laat onze sprekers je inspireren door middel van een e-learning. Wat is een e-learning? We hebben eigen online trainingen/ online cursussen ontwikkeld. Deze kunnen gevolgd worden in onze eigen online academy maar in overleg ook overgezet worden naar jouw eigen academy. De trainingen bestaan uit steed circa 10 korte modules, gegeven door topsprekers. Zo kun je on demand leren.

34 resultaten gevonden

Thijs Launspach stress de baas Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
On demand masterclass Storytelling door Martin Koolhoven Bekijken
Bewaar als favoriet
Charles Groenhuijsen Later is allang begonnen Bekijken
Bewaar als favoriet
on demand masterclass design thinking Bekijken
Bewaar als favoriet
on demand masterclass 'het nieuwe denken' Bekijken
Bewaar als favoriet
On demand masterclass kunst als venster op de bezielde kadans van de wereld Bekijken
Bewaar als favoriet

Maak E-learning inspirerend en boek een online masterclass of cursus van een spreker

Soms is het lastig om iedereen uit het team of de organisatie de agenda vrij te laten maken, daarom zijn e-learnings een goede oplossing. Je kunt deelnemen wanneer het jou uitkomt! Doordat de sessie geen uren in beslag nemen, maar opgedeeld zijn in kort sessies pas het bijna altijd in de agenda. Sommige modules bevatten extra opdrachten om de stof nog meer eigen te maken. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een live sessie bij te boeken. Zodat je vragen kunt stellen en nog meer informatie kunt krijgen. Onze sprekers delen graag hun kennis met jouw team of organisatie. Aan de hand van verschillende korte video’s ga je aan de slag. Samen, maar toch individueel. En op aanvraag ook in te zetten op jouw eigen academy platform. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.