Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

On demand masterclass Storytelling door Martin Koolhoven
Bewaar als favoriet

On demand masterclass ‘Storytelling’

Wat is het verhaal van mijn organisatie en hoe vertel ik dit verhaal op een pakkende manier? In de on demand masterclass ‘Storytelling’ geeft filmregisseur Martin Koolhoven in 5 lessen de antwoorden.

On demand masterclass ‘Storytelling’

Leer van de beste experts wanneer jij wil. De on demand masterclass ‘Storytelling’ is ontwikkeld door online.deSpreker.nl en is online te volgen. Je kiest zelf waar én wanneer je de lessen volgt: ga je bingewatchen of verspreid je de masterclass over verschillende dagen? Jij bepaalt.

Investering: € 99,- ex. BTW per persoon (groepstarieven mogelijk)
Tijd: +/- 1 uur (5 lessen van 8 tot 16 minuten)
Spreker: Martin Koolhoven
Programma
: Bekijk de cursuspagina op online.deSpreker.nl

Over de on demand masterclass ‘Storytelling’

Martin Koolhoven is als filmregisseur (Het schnitzelparadijsOorlogswinterBrimstone) thuis in de wereld van verhalen en hoe je die effectief vertelt. Een film maken is een verhaal vertellen, ook wel storytelling. Je vertelt een verhaal met als doel om mensen te raken, een visie of boodschap te delen of om een product of dienst te verkopen. Maar hoe vertel je een goed verhaal?

Filmregisseur Martin Koolhoven heeft door de jaren heen geleerd hoe een verhaal het beste overkomt. Zijn kennis hierover deelt hij in deze on demand masterclass. De afleveringen:

  1. Wat is een verhaal?
  2. Waarom vertel je een verhaal?
  3. Perspectief
  4. Emotie
  5. Drama

Geïnteresseerd? Bekijk het complete programma op de cursuspagina en meld je voor maar € 99,- ex. BTW aan.

Voor groepen

Groepstarieven – Wil je deelnemen met 5 of meer personen, dan zijn groepstarieven mogelijk. Vul het contactformulier op deze pagina in en wij sturen jou een passend voorstel.

Blended leren – De on demand masterclass ‘Storytelling’ is ook uitstekend te combineren met een live lezing, workshop, Q&A of webinar. In een live sessie zal Martin Koolhoven ingaan op de vragen en uitdagingen die spelen binnen jouw organisatie of team. Vul het contactformulier in voor meer informatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden –geheel vrijblijvend– met je door.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

On demand masterclass ‘Storytelling’

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid