Wil je de mogelijkheden en risico’s van kunstmatige intelligentie ontdekken voor jouw organisatie?

Deze online masterclass geeft iedereen die zich bezighoudt met de toekomst van een organisatie inzicht in de mogelijkheden én risico’s van kunstmatige intelligentie.
Bewaar als favoriet

On demand masterclass ‘Kunstmatige intelligentie’

Deze online masterclass geeft iedereen die zich bezighoudt met de toekomst van een organisatie inzicht in de mogelijkheden én risico’s van kunstmatige intelligentie.

On demand masterclass ‘Kunstmatige intelligentie’

Leer van de beste experts wanneer jij wil. De on demand masterclass ‘Kunstmatige intelligentie’ is ontwikkeld door online.deSpreker.nl en is online te volgen. Je kiest zelf waar én wanneer je de lessen volgt: ga je bingewatchen of verspreid je de masterclass over verschillende dagen? Jij bepaalt.

Investering: € 99,- ex. BTW per persoon (groepstarieven mogelijk)
Tijd: Ruim 1,5 uur (9 lessen van +/- 10 minuten)
Spreker: Willem Peter de Ridder
Programma: Bekijk de cursuspagina op online.deSpreker.nl

Over de on demand masterclass ‘Kunstmatige intelligentie’

In deze toegankelijke masterclass ontdek wat de kansen én risico’s zijn van kunstmatige intelligentie voor jouw organisatie. Kunstmatige intelligentie wordt nu al op grotere schaal toegepast dan we vaak realiseren. Denk aan de persoonlijke aanbiedingen van de supermarkt,  de steeds wisselende prijzen van vliegtickets of een chatbot.

Zo zien we in elke sector dat kunstmatige intelligentie leidt tot nieuwe manieren van werken, aangepaste bedrijfsprocessen en zelfs nieuwe businessmodellen. Deze masterclass biedt volop inspirerende en praktische inzichten omtrent de impact van kunstmatige intelligentie. Voorkennis is voor deze online masterclass niet nodig. De lessen:

  1. Sense of urgency
  2. Wat is kunstmatige intelligentie?
  3. Machine learning
  4. Neurale netwerken en deep learning
  5. Nieuwe businessmodellen
  6. Werk, organisaties en leiderschap
  7. Ethiek, risico’s en onbedoelde consequenties
  8. Aan de slag

Geïnteresseerd? Bekijk het complete programma op de cursuspagina en meld je voor maar € 99,- ex. BTW aan.

Voor groepen

Groepstarieven – Wil je deelnemen met 5 of meer personen, dan zijn groepstarieven mogelijk. Vul het contactformulier op deze pagina in en wij sturen jou een passend voorstel.

Blended leren – De on demand masterclass ‘Kunstmatige intelligentie’ is ook uitstekend te combineren met een live lezing, workshop, Q&A of webinar. In een live sessie zal Willem Peter de Ridder ingaan op de vragen en uitdagingen die spelen binnen jouw organisatie of team. Vul het contactformulier in voor meer informatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden -geheel vrijblijvend- met je door.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

On demand masterclass ‘Kunstmatige intelligentie’

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid