Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Masterclass Groei in omzet door groei in communicatie

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Hoe zorg je ervoor dat je echt contact maakt en het vertrouwen en de geloofwaardigheid laat groeien en vervolgens vasthoudt Dat gaat Walter Vermeer je laten zien, ervaren en voelen tijdens zijn masterclass. Hij gaat met jullie aan de slag met verbale communicatie in de breedste zin van het woord.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Masterclass Groei in omzet door groei in communicatie
Een gesprek aangaan met een klant is heel wat anders dan echt contact maken, de verbinding aangaan. Gaan jullie de verbinding aan en halen jullie het maximale uit de communicatie met een klant of bedankt deze nog te vaak voor het leuke gesprek en maakt toch geen gebruik van jullie product of dienst? Hoe krijgen jullie echt contact, verbinding, met klanten zodat ze vol overtuiging voor jullie product of dienst gaan en zelfs ambassadeur van jullie bedrijf worden?
In de masterclass ‘GROEI IN OMZET DOOR GROEI IN COMMUNICATIE’.gaat Walter Vermeer met jullie aan de slag om te groeien van klantvriendelijk naar klantgericht en daardoor te groeien in omzet.

Van MKB tot Multinational
Of het nu gaat om een klein bedrijf met vijf werknemers of juist om een multinational met vijfhonderd medewerker: Het is essentieel om verbinding te maken, te communiceren met (potentiële) klanten, relaties, stakeholders en ook met je eigen medewerkers en/of collega’s.Dus zowel intern als extern. Het vertrouwen en de geloofwaardigheid gaat hiervoor groeien en dan ontstaat er een verandering in gedrag. Jouw gesprekspartner is beïnvloed. Maar hoe zorg je ervoor dat je echt contact maakt en het vertrouwen en de geloofwaardigheid laat groeien en vervolgens vasthoudt?

Een interactieve masterclass
Dat gaat Walter je laten zien, ervaren en voelen tijdens zijn masterclass. Hij gaat met jullie aan de slag met verbale communicatie in de breedste zin van het woord. Enkele van de onderdelen die we behandelen zijn:

  • Non-verbale communicatie
  • Stemgebruik
  • Humor
  • Luisteren
  • Positief taalgebruik
  • Spiegelen

Ruim 20 jaar staat Walter op het podium als spreker, presentator en dagvoorzitter en heeft hij werknemers mogen trainen van onder andere Mediq, Media Markt, TNO en de gemeente Roosendaal. Dit heeft ervoor gezorgd dat Walter meer dan twee miljoen mensen heeft mogen (toe)spreken. Als geen ander weet hij hoe je contact maakt met mensen en zijn persoonlijke ervaringen deelt hij dan ook met jullie. Deze zitten vol humor en ook de worstelingen die hij meemaakte laat hij niet achterwege. Dit gaat gepaard met muziek, video en een enorme energie. Kortom: op interactieve wijze gaan we groeien.

Het resultaat
Na de masterclass gaat contact maken jullie eenvoudig af, communiceren jullie met (meer) zelfvertrouwen en gezonde bravoure. Jullie begrijpen dat luisteren en communiceren één zijn, jullie tonen begrip en leven je in. Dit alles zorgt niet alleen voor loyaliteit van de klant, maar ook loyaliteit van en naar elkaar. Samen groeien in communicatie, groeien op persoonlijk vlak, groeien in jullie vak en dus groeien in omzet.

Deze masterclass is in te zetten als intermezzo tijdens een inhoudelijke dag, als onderdeel van een cultuuromslag of als aanzet tot groei in communicatie.Omzet,

Zijn jij en jouw bedrijf toe aan echte communicatie waarbij jouw klant en jij met een voldaan gevoel eindigen en waarbij de klant helemaal voor jou en jouw product of dienst gaat? Walter maakt graag een afspraak om je meer informatie te geven over zijn masterclass of om deze te boeken.

Masterclass Groei in omzet door groei in communicatie boeken of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Masterclass Groei in omzet door groei in communicatie

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker