Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Peter heeft bij onze vereniging voor een grote club vrijwilligers een presentatie gegeven over zijn boek ‘Onbeperkt’. Peter neemt zijn publiek op een inspirerende en enthousiasmerende manier mee terug naar zijn avonturen in en buiten Afrika met de Rwandese zitvolleybalster. Een uniek verhaal, waarbinnen hij op een toegankelijke manier de link weet te leggen tussen topsport en management. Peter zijn verhaal gaat over meer dan topsport op een uniek continent. Bas Wesseldijk Bestuurslid Pegasus Volleybal Nijmegen
Pegasus Volleybal Nijmegen

E-learning | On demand masterclasses en cursussen door topsprekers.

HomeE-learning | On demand masterclasses

Laat onze sprekers je inspireren door middel van een e-learning. Wat is een e-learning? We hebben eigen online trainingen/ online cursussen ontwikkeld. Deze kunnen gevolgd worden in onze eigen online academy maar in overleg ook overgezet worden naar jouw eigen academy. De trainingen bestaan uit steed circa 10 korte modules, gegeven door topsprekers. Zo kun je on demand leren.

26 resultaten gevonden

Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
on demand masterclass Van Droom tot uitvoering Bekijken
Bewaar als favoriet
On demand masterclass Storytelling door Martin Koolhoven Bekijken
Bewaar als favoriet
Muriel Dalmulder Van hoofd naar hart Bekijken
Bewaar als favoriet
Steven Coutinho Zelfontdekking als pad tot succes Bekijken
Bewaar als favoriet
Sanne van Paassen Duurzaam presteren Bekijken
Bewaar als favoriet

Maak E-learning inspirerend en boek een online masterclass of cursus van een spreker

Soms is het lastig om iedereen uit het team of de organisatie de agenda vrij te laten maken, daarom zijn e-learnings een goede oplossing. Je kunt deelnemen wanneer het jou uitkomt! Doordat de sessie geen uren in beslag nemen, maar opgedeeld zijn in kort sessies pas het bijna altijd in de agenda. Sommige modules bevatten extra opdrachten om de stof nog meer eigen te maken. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een live sessie bij te boeken. Zodat je vragen kunt stellen en nog meer informatie kunt krijgen. Onze sprekers delen graag hun kennis met jouw team of organisatie. Aan de hand van verschillende korte video’s ga je aan de slag. Samen, maar toch individueel. En op aanvraag ook in te zetten op jouw eigen academy platform. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.