Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Lowie vertelt het indrukwekkende verhaal over zijn dochter Guusje. Als toehoorder neemt Lowie je mee van het begin van het ziekteproces tot en met het overlijden van zijn dochter Guusje. Tussendoor is het mogelijk vragen te stellen. Zo ontstaat er snel een intieme sfeer tussen Lowie en zijn publiek. Met behulp van Guusje's Kanjerketting, Chemo-Kasper en Radio-Robbie maakt Lowie het ziekteproces van Guusje heel erg zichtbaar. De hele avond worden er verschillende foto's geprojecteerd. Naast de verdrietigere foto's ook mooie en ontroerende foto's. Lowie vertelt niet alleen over het overlijden van Guusje, maar neemt de luisteraar ook mee naar warme, plezierige en belangrijke momenten uit Guusjes leven. Hierna vertelt Lowie over hoe zijn gezin omgaat met het gemis van Guusje na het overlijden. Een huis vol kinderen (pubers vooral!), en ze gaan er allemaal anders mee om. Hoe dingen hun tijd nodig hebben. Lowie vertelt over hoe het ziekteproces en het overlijden van Guusje een ander mens van hem heeft gemaakt. Lowie gaat in op de taboes welke er zijn omtrent ziekte, overlijden en rouw. Er is ruimte voor vragen, opmerkingen en herkenning. Gedurende de avond proef je de trots van Lowie. Trots op Guusje, trots op zijn andere kinderen, en de trots op zijn vrouw. Het gat wat Guusje achter heeft gelaten is tastbaar. En toch, ondanks het heftige onderwerp is ook balans te vinden. Als Lowie spreekt hoor je niet alleen een verhaal doordrenkt met verdriet en pijn. Er wordt ook gelachen: humor relativeert. De warmte waarmee Lowie spreek ontroert zeker ook op een positieve manier!
Fons Osseweijer

E-learning | On demand masterclasses en cursussen door topsprekers.

HomeE-learning | On demand masterclasses

Laat onze sprekers je inspireren door middel van een e-learning. Wat is een e-learning? We hebben eigen online trainingen/ online cursussen ontwikkeld. Deze kunnen gevolgd worden in onze eigen online academy maar in overleg ook overgezet worden naar jouw eigen academy. De trainingen bestaan uit steed circa 10 korte modules, gegeven door topsprekers. Zo kun je on demand leren.

34 resultaten gevonden

on demand masterclass 'het nieuwe denken' Bekijken
Bewaar als favoriet
on demand masterclass design thinking Bekijken
Bewaar als favoriet
On demand masterclass kunst als venster op de bezielde kadans van de wereld Bekijken
Bewaar als favoriet
On demand masterclass Je bedrijf verkopen Bekijken
Bewaar als favoriet
On demand masterclass Het effectieve verkoopgesprek Bekijken
Bewaar als favoriet
On demand masterclass Lekker werken Bekijken
Bewaar als favoriet
Charles Groenhuijsen Later is allang begonnen Bekijken
Bewaar als favoriet
Charles Groenhuijsen - De toekomst van Amerika Bekijken
Bewaar als favoriet

Maak E-learning inspirerend en boek een online masterclass of cursus van een spreker

Soms is het lastig om iedereen uit het team of de organisatie de agenda vrij te laten maken, daarom zijn e-learnings een goede oplossing. Je kunt deelnemen wanneer het jou uitkomt! Doordat de sessie geen uren in beslag nemen, maar opgedeeld zijn in kort sessies pas het bijna altijd in de agenda. Sommige modules bevatten extra opdrachten om de stof nog meer eigen te maken. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een live sessie bij te boeken. Zodat je vragen kunt stellen en nog meer informatie kunt krijgen. Onze sprekers delen graag hun kennis met jouw team of organisatie. Aan de hand van verschillende korte video’s ga je aan de slag. Samen, maar toch individueel. En op aanvraag ook in te zetten op jouw eigen academy platform. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.