Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

“Cyriel was a breath of fresh air in an audience of hard to please delegates. His passion is evident in a really true European way, the content is deep and is from wide reading and personal experience. Cyriel is a professional speaker who lives his topics rather than just talking about them.”
SITE Emea (David Sand - president)

E-learning | On demand masterclasses en cursussen door topsprekers.

HomeE-learning | On demand masterclasses

Laat onze sprekers je inspireren door middel van een e-learning. Wat is een e-learning? We hebben eigen online trainingen/ online cursussen ontwikkeld. Deze kunnen gevolgd worden in onze eigen online academy maar in overleg ook overgezet worden naar jouw eigen academy. De trainingen bestaan uit steed circa 10 korte modules, gegeven door topsprekers. Zo kun je on demand leren.

34 resultaten gevonden

on demand masterclass 'het nieuwe denken' Bekijken
Bewaar als favoriet
on demand masterclass design thinking Bekijken
Bewaar als favoriet
On demand masterclass kunst als venster op de bezielde kadans van de wereld Bekijken
Bewaar als favoriet
On demand masterclass Je bedrijf verkopen Bekijken
Bewaar als favoriet
On demand masterclass Het effectieve verkoopgesprek Bekijken
Bewaar als favoriet
On demand masterclass Lekker werken Bekijken
Bewaar als favoriet
Charles Groenhuijsen Later is allang begonnen Bekijken
Bewaar als favoriet
Charles Groenhuijsen - De toekomst van Amerika Bekijken
Bewaar als favoriet

Maak E-learning inspirerend en boek een online masterclass of cursus van een spreker

Soms is het lastig om iedereen uit het team of de organisatie de agenda vrij te laten maken, daarom zijn e-learnings een goede oplossing. Je kunt deelnemen wanneer het jou uitkomt! Doordat de sessie geen uren in beslag nemen, maar opgedeeld zijn in kort sessies pas het bijna altijd in de agenda. Sommige modules bevatten extra opdrachten om de stof nog meer eigen te maken. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een live sessie bij te boeken. Zodat je vragen kunt stellen en nog meer informatie kunt krijgen. Onze sprekers delen graag hun kennis met jouw team of organisatie. Aan de hand van verschillende korte video’s ga je aan de slag. Samen, maar toch individueel. En op aanvraag ook in te zetten op jouw eigen academy platform. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.