Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Raimund Kamp
Bewaar als favoriet

Raimund Kamp

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Met gedrevenheid, flair en kennis van zaken is Raimund Kamp in staat om u te verrijken met inzichten in de wereld van de nieuwe rijken, oud geld, investeerders, familiebedrijven en de volgende generatie.

Raimund Kamp: ervaren spreker over ondernemerschap, bedrijfsoverdracht, familiebedrijven, erfenissen en vermogensopvoeding van millennials.
Raimund Kamp is ondernemer en adviseert familiebedrijven, ondernemers en vermogende families over vermogenszaken, bedrijfsoverdracht en leiderschap van de opkomende generatie. Daarnaast heeft hij i.s.m. Business Universiteit Nyenrode een diepgaand onderzoek verricht onder vermogende Nederlandse erfgenamen.

De resultaten zijn gepubliceerd in het boek De Gouden Rugzak – Handboek voor vermogende families (2014). Hij is co-auteur van Handbook for Advisors: Family Offices (2015), Familie erfgoed strategie (2016) en verbonden als internationaal redacteur bij International Family Offices Journal.

Bedrijven, financiële organisaties, instellingen, (beroeps)verenigingen of netwerkclubs die een symposium organiseren of verdieping zoeken in de vorm van een masterclass, workshop, kennislunch of een avond infotainment zijn aan het juiste adres. Praktijkervaring, actualiteiten en onderzoek vormen de basis voor zijn voordrachten. Om gevoel te krijgen bij mogelijkheden, alvast een paar ideeën:

Ondernemerschap: een leidend of lijdend principe?
Wat is ondernemerschap eigenlijk? Waar komt het vandaan? En hoe belangrijk is het in de huidige maatschappij? Welke rol speelt het in bedrijfsfamilies? Is ondernemerschap erfelijk, een familiewaarde of een way of life?

Wie legt de vis op tafel? Bedrijfsoverdracht vanuit drie perspectieven
Het overdragen of verkoop van een bedrijf is een emotionele gebeurtenis. Tegen welke zaken lopen overdragers, overnemers en adviseurs aan tijdens het proces van de overdracht? Wat zijn succesfactoren en in welke valkuilen kunnen worden gestapt?

Het ideale familiebedrijf
Met familie in zaken kan prachtig zijn en een extra dimensie geven. Als het goed gaat met de familie dan gaat het vaak goed met het bedrijf en andersom. In de praktijk blijkt het best lastig om bepaalde dilemma’s te bespreken en overeenstemming te bereiken. Wie mag in het familiebedrijf (blijven) werken, toetreden tot de directie en welke familieleden eigenaar mogen worden. Hoe bereik je het ideale familiebedrijf?

De gouden rugzak: hoe bereid je millenials voor op de waarde van geld en vermogen
Veel ouders worstelen met het dilemma dat het familiekapitaal het leven van hun kinderen mag faciliteren. Tegelijkertijd vinden ze het belangrijk dat ze hun eigen financiële broek dienen op te houden. Hoe ga je om met dit dilemma? En hoe kun je de next gen optimaal voorbereiden op het familievermogen?

Raimund Kamp inhuren of boeken voor een voordracht of workshop?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Raimund Kamp

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid